Hunting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hunting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

622

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Hunting   do 20 mei 2010 - 19:29

Camomilepelt liep onrustig door haar hol. Dit was niet echt leuk. Vandaag ging ze weer eens patriouleren, maar Camomilepelt had er geen zin in. Maar jagen vond ze ook niet echt leuk. Maar het moest wel. Anders overleefde de clan het niet. Zuchtend liep Camomilepelt naar de bosjes en verdween. In hoog tempo haaste ze zich naar de vlakte waar je zo goed kon jagen. Ze keek haar ogen uit. Hier had ze nog nooit gejaagd. Het was hier prachtig. Zelfs een klein strand was niet vergeten. Overal waren konijnenholletjes te zien. En als er ergens geen hol was stond de plek vol met prachtige bloemen. Camomilepelt hobbelde naar het strandje. Eenmaal daar zijn aangekomen nam ze een aanloop en sprong in het water. Meestal hield ze niet echt van water maar vandaag mocht ze best een uit zondering maken. Camomilepelt dook in het heldere frisse water en zag duizende fleurige visjes, in alle kleuren en maten waren ze. Echt gaaf! Belletjes onsnapte uit haar mond en Camomilepelt dook gauw naar boven. Drijf nat klom ze op de kant en liet haar vacht in de zon drogen. Heerlijk! Dit wou ze vaker doen. Genietend stook ze haar kop in de lucht en liet alles zo goed mogelijk drogen. Ongeloofelijk! Wat een prachtige dag!


Laatst aangepast door Camomilepelt op wo 27 feb 2013 - 20:53; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

1413

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Kittyheart
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   di 15 jun 2010 - 19:22

Kittykit mocht vandaag wat verder weg, en nog verder als ze een warrior tegen zou komen. De kitten verheugde zich erop. Toen zag ze Friendlywind uit haar ooghoek uit het water komen. Nu mocht ze misschien wel met haar mee!
'Friendlywind! Friendlywind! Mag ik met je mee?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

622

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do 17 jun 2010 - 17:01

Camomilepelt keek verward naar kittykit. "Oh hoi, met jagen? Tuurlijk!" Zei Camomilepelt een beetje verbaasd. Ze was eigenlijk niet van plan geweest te gaan jagen. Ze liep naar Kittykit toen en gaf haar een likje. "Als jij mee wilt mag dat meid." Zij ze tegen haar. Ze hoorde een vogeltje fluiten en liep naar de boom waar hij in zat. Met een soepele sprong belande Camomilepelt in de boom. Vliegensvlug maar heel zacht liep ze door de boom naar het vogeltje. Die merkte haar op en wou weg vliegen. Maar nog net op tijd had Camomilepelt een vleugel te pakken en liet ze het half dode beest op de grond vallen. "Hier, dood jij hem maar Kittykit." Comandeerde Camomilepelt Kittykit. "Anders gaat hij er met zijn laatste kracht er nog van door!" Riep ze nog terwijl ze weer uit de boom sprong. "Deze was nog een makkelijke prooi, maar strakjes ga ik moeilijkere prooien vangen!" Liet ze er op volgen terwijl ze naast Kittykit ging zitten en naar de dode vogel staarde.


Laatst aangepast door Camomilepelt op wo 27 feb 2013 - 20:54; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

1413

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Kittyheart
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do 17 jun 2010 - 17:11

Kittykit mocht mee! Ze was zo blij. Toen legde Friendlywind een halfdode vogel voor haar poten neer. 'Dood jij hem maar, Kittykit!' zei Friendlywind. Kittykit keek nog even naar de vogel en zetten toen haar tandjes in zijn nek. De vogel hield op met bewegen. Friendlywind sprong weer in de boom. 'Straks gaan we moeilijkere prooien vangen!' Kittykit nam de vogel in haar bekje, niet zeker wat ze ermee moest doen, maar ze had wel zin in het verder jagen. Opgewonden rende ze achter Friendlywind aan. Ze had zin in de jacht. Friendlywind had natuurlijk ervaring. Kittykit nog niet echt, maar spoedig zou ze apprentice worden. Ze was al 6 manen oud. Maar nu concentreerde ze zich op Friendlywind en bewoog zich naast haar voort. Toen zag ze een muis. 'Een muis!' fluisterde ze. Zou ze erop af gaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

622

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do 17 jun 2010 - 17:25

Camomilepelt keek stil naar de muis. "Als je hem in zijn nek bijt is hij in èèn keer dood."Legde ze uit. Ze keek even naar de grijze kitten. Dit was al weer een makkelijke prooi! Dacht Camomilepelt. Maar voor Kittykit een prima formaat om op te jagen. "Wel heel erg stil zijn hoor, anders is hij al weg voor je hem hebt aan geraakt." Fluisterde Camomilepelt. Ze dacht na. Deze dag kon wel eens een goede les zijn voor Kittykit. Ze zag dat de muis aan een nootje zat te eten. Vreemd, dacht ze. Een muis at toch nooit een nootje? Nou ja, boeiend. Dit was een perfect moment voor Kittykit om aan te vallen! "Nu!" Fluisterde Camomilepelt opgewonden in Kittykits oor.


Laatst aangepast door Camomilepelt op wo 27 feb 2013 - 20:55; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

1413

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Kittyheart
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do 17 jun 2010 - 17:29

'Nu!' fluisterde Friendlywind in Kittykits oor. Kittykit had goed naar haar raad geluisterd en spande haar spieren. Zachtjes sloop ze nog iets naar de muis toe. Ze bewoog langzaam en richtte haar blik op de nek van haar prooi. Toen sprong ze. De muis piepte toen ze op haar landde. Ze zette haar tandjes in de nek en beet. Toen sleepte ze de prooi naar Friendlywind. Het muisje spartelde nog eventjes en lag toen stil. Kittykit keek trots omlaag. Dit was een goede les voor haar, maar ook heel spannend! Het nootje van de muis lag nog op de plek waar hij het had laten vallen. Kittykit keek ernaar en duwde er met haar pootje tegen. Het rolde grappig! Toen liepen ze weer verder, op weg naar de volgende vink, muis of eekhoorn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

622

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do 17 jun 2010 - 17:51

"Goed gedaan!"Riep Camomilepelt. Ze snelde gelijk weer naar de bosjes. "Kom op, dan zoeken we een volgende prooi." Ze snelde verder door de bosjes. Al snel rook ze een vinkje. Die moesten ze pakken! Met soepele sprongen sprong Camomilepelt van tak naar tak tot ze bij het vinkje was. Ze keek om of ze Kittykit zag. "Probeer maar om in de boom te klimmen."Zij ze tegen Kittykit. Zo leerde die gelijk om in bomen te klimmen en dus vogeltjes te pakken. Camomilepelt zag dat de boom niet moeilijk was om te beklimmen. Dus kon Kittykit het toch wel proberen? Afwachtend keek ze naar Kittykit die in de boom begon te beklimmen.


Laatst aangepast door Camomilepelt op wo 27 feb 2013 - 20:56; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

1413

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Kittyheart
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do 17 jun 2010 - 17:57

kittykit klom met enige moeite in de boom, maar het was makkelijker dan ze had verwacht. Kittykit zag het vogeltje al zitten. Ze hees zich naast Friendlywind op een tak. Wat een spannende training! Ze kroop verder de tak op. Toen ze achter het vinkje zat herinnerde ze zich Friendlywind's waarschuwing: 'Bijt in de nek.' Dus boog ze zich voorover, greep het beestje vast met haar pootjes en beet de nek door. Kittykit wankelde en viel bijna om. Ze kon zich nog net vastgrijpen. Toen kroop ze terug naar Friendlywind en sprong uit de boom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

622

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   za 22 dec 2012 - 17:56

Boeiend keek Camomilepelt toe hoe kittykit trots met het beestje uit de boom kwam. Ze liep naar de kitten toe en ging voor haar zitten. "Dat was goed gedaan kittykit!' zei ze. Ze voelde zich eigenlijk wel een beetje trots dat Kittykit het al kon. Maar ze moesten maar eens terug gaan naar het kamp want anders waren de andere vast ongerust omdat Kittykit en zij zo lang weg was. Ze keek nog even naar het mooie landschap en dan weer naar Kittykit. "ik denk dat we maar eens terug moeten gaan, neem de prooi maar mee." Ze wachtte nog even voor een antwoord van de kitten voor ze opstond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: