Closed feelings. {OPEN}[niet af] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Closed feelings. {OPEN}[niet af]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Curlewpaw
StarClan

106

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons and I will stay
Gender:
Rank:
Curlewpaw
BerichtOnderwerp: Closed feelings. {OPEN}[niet af]   ma 4 feb 2013 - 19:40

Twee goudgele kijkers loerde door het inmiddels weer hoge gegroeide riet van de Newleaf, een lichaam zat in elkaar gedoken in een soort van mislukte jachthouding. Een bruine poot kneedde de modderige grond en maakte diepe groeven. Curlewpaw likte langs haar lippen en merkte hoe droog ze eigenlijk waren. De jonge poes besefte dat ze de hele dag nog niet gedronken had. Voorzichtige zette ze haar pootje tussen het hoge gras door en stopte hem in het water. Een koude rilling trok door de jonge poes heen en ze voelde hoe het stromende water tegen haar poot aandrukte. Nu kwam het hele lichaam van de bengaalse kat te voorschijn en ze deed haar poot terug op de kade. Langzaam dook de poes in de juiste houding om te kunnen drinken en raakte met haar neus het koele water aan. Dorstig begon ze te drinken. Curlewpaw voelde hoe het water door haar keel gleed en haar maag inkwam. De bengaalse richtte zich op en richtte haar blik op de overkant van de Stream en zag daar een graspol bewegen. Curlewpaw lichaam bleef stokstijf stilstaan n ze richtte haar lichte ogen op de graspol aan de overkant. De Stream was smal genoeg om erover heen te springen, dat was geen probleem, hopelijk. De poes ging in een jachthouding en bekeek de bewegende pol nog eens. Daar zat wat. Zo achterlijk was ze nou ook weer niet.

Nog niet af. Word doet gek-


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Closed feelings. {OPEN}[niet af]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: