彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Volgende
Shrewstar
StarClan

Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 21:47


FEVER PITCH

Prologue
Een stilte ging door het hele kamp, een grote groep ShadowClan katten had zich verzameld op de open plek, in ieders ogen glansde een vonk van angst en nieuwsgierigheid. Alle ogen waren gericht op de ingang van de Leaders Den, waar de twee belangrijkste zieke katten zich bevonden. Een paar kleine kittens aan de rand van het kamp staken hun kopjes uit de Nursery om het schouwspel beter te kunnen bekijken, maar een zachtaardige Queen duwde hen weer terug in hun nestjes. Een beweging in ieders ooghoek. De Medicine cat’s Apprentice sprintte van haar eigen Den naar de Leaders Den, verscheidene kruiden in haar bek geklampt. Enkele Warriors probeerden haar iets te vragen, maar de Apprentice schudde vaag haar kop en ging de Leaders Den weer binnen.

Na een paar uren kwam er weer een teken van leven in het kamp, het gestalte van de Medicine cat verscheen. De kat staarde de Clan voor een paar minuten aan, maar begon toen te spreken. “Ze.. ze hebben het niet gehaald..” Met terneergeslagen ogen verdween de kat in de Medicine Den. De Clan begon wild om zich heen te kijken, enkele katten begonnen wild vragen te stellen. Maar ieder dacht hetzelfde. Wat bedoelde StarClan met dit vreselijke teken? Zonder opvolger konden ze niets. Was ShadowClan verdoemd?

Plot
[Topic 1] Een ziekte teistert het ShadowClankamp, en er vallen veel doden. [Rol 1] Geen van de elders of Medicine cat herkent de ziekte, en staat machteloos. Ook Brokenstar en Raindrop worden geraakt, en Brokenstar zal al zijn levens gebruiken om te ziekte te proberen overwinnen, maar het lukt niet. Wanneer zij zijn gestorven trekt de ziekte weg en blijven de katten in verwarring achter. Wat bedoelde StarClan hiermee? Had de Clan zich plots tegen hen gekeerd? Niemand wist het. Enkelen beweerden dat ze verdoemd waren, en anderen gaven elkaar de schuld. De Clan viel uit mekaar en wordt verdeeld. Natuurlijk moesten ze een nieuwe leider en deputy kiezen, maar in shock weet niemand wie hij moet kiezen en is er grote twijfel. Wie is er nu goed genoeg? Met verdriet nemen ze afscheid van hun leider en deputy, en voeren de vereiste rituelen uit.

[Topic 2] Ook die nacht laat StarClan niks van zich horen, en is de hemel donker en bewolkt. Wie moet de nieuwe leider nu worden? Als alle katten aan het beraadslagen zijn komt er een kater [Rol 2 en 3] op toneel, die op de steen gaat staan waar Brokenstar vroeger stond had hij een belangrijke mededeling. "Natuurlijk moeten we een nieuwe leider hebben," Sprak hij. Alle katten staken hun gesprekken, en kijken aandachtig naar de kat. "En met een nieuwe leider bedoel ik dus eigenlijk.. mezelf." Nadat het geroezemoes weggestorven is, neemt hij het woord. "En allen die hiertegen zijn, kunnen dit nog eens zeggen na een gevecht." Siste hij om zichzelf duidelijk te maken. Hij wilt het leiderschap zelf nemen, en iedereen die ertegen is word het zwijgen opgelegd. Uiteindelijk gaat iedereen akkoord, want wat kan het nu kwaad? Hij was een gerespecteerd en oud lid, met de nodige ervaring. Zolang hij hun maar uit de ellende kreeg, maakte het hun niet uit.

[Topic 3] Wanneer de kat naar de moedermuil gaat met twee andere krijgers [Rol 4 en 5], gaat hij echter niet naar binnen. Hij weet dat hij de negen levens niet kan krijgen, aangezien hij de Clan met geweld heeft overgenomen. Echter heeft hij afgesproken met Icy, wat niemand wist. Met haar bespreekt hij zijn nieuwe plan. Hij wilt de ShadowClan zo gaan regeren dat over een paar manen alleen nog de sterkste katten overbleven, kittens hun training wordt vervroegd, om zo de zwakkelingen eruit te halen. Dan zal hij met zijn Clan de rest van de Clans aanvallen, en zo uiteindelijk over het hele woud te regeren.
Maar voor het zover is heeft hij Icy's hulp nodig, voor het geval er opstand in zijn Clan komt. Ze gaat ermee akkoord, als ze zelf ook een deel krijgt. Wetend dat hij zich niet aan die belofte gaat houden belooft hij haar dat, en nemen ze afscheid in stilte. Icy terug naar haar Clan, en hij terug naar de zijne. De twee krijgers moeten geheimhouding zweren, en ze keren in de morgen terug. Heel de Clan gelooft dat StarClan zijn leiderschap heeft aanvaard, en gaat terug verder met de normale gang van zaken. Niemand vermoedt iets, hoewel zijn regels steeds strenger worden.

Een paar kittens die te vroeg worden getraind sterven, maar niets houdt de kater tegen. Hij heeft zijn doel voor ogen, en zal er alles aan doen om dit te bereiken. Na een paar manen zijn de krijgers gehard, en blijven de sterkste vooral over. Dan stelt hij zijn plan open voor hen. Velen gaan niet akkoord, maar hebben geen keus. Het is dit of ze worden vermoord. Ze hebben geen keus, en ondanks alles is hij hun leider. Ze laten zich van alles inpraten door hem, en tegen dat de avond valt, is bijna elke kat overtuigt dat ShadowClan een betere Clan is en de andere Clans moet overheersen.

[Topic 4] Die avond krijgt de Medicine cat/apprentice een droom, waarin haar wordt verteld door een gestorven ShadowClan lid [misschien Brokenstar//Raindrop?] dat de leider niet naar de moedermuil is gegaan, maar in tegenstelling daar met iemand heeft afgesproken.

[Topic 5] Een kleine protestgroep ontstaan, met Shrewleap aan het hoofd, Innerghost als een soort ‘rechterhand’ van haar. De twee katten zijn er het felst op tegen dat de kater hun Clan overneemt met deze maatregelen. Ze proberen zoveel katten [Rol 6] als mogelijk aan hun kant te krijgen, maar moeten toch undercover blijven. Het rekruteren van troepen is zeer riskant, omdat er ook katten aan de kant van de leider staan [Rol 7], uit angst of bewondering. Uiteindelijk krijgen ze toch een altijd katten bij mekaar.

[Topic 6] Als het nieuws uitlekt [Rol 8] dat er een groep is die het er niet mee eens is, valt de groep de leider aan. Echter weet hij Icy op tijd te bereiken, ook zij heeft een paar van haar sterkste Warrior meegenomen, en krijgt hij hulp van haar. Een hels gevecht breekt uit, tot uiteindelijk Shrewleap de kat weet te vermoorden/zwaar te verwonden. Geschrokken vluchten de andere katten weg, en Icy die beseft dat ze het niet op haar eentje afkan, druipt ook af. Shrewleap wordt de nieuwe leider, en gaat met Innerghost naar de moedermuil, waar ze haar negen levens krijgt. Innerghost zal de nieuwe Deputy worden.

Characters
Natuurlijk doet de hele ShadowClan mee, maar er zijn toch enkele rollen die gekozen moeten worden.

Rol 1 – Enkele katten die ziek worden
Rol 2 – Kater die de macht wilt nemen als ShadowClan op zijn zwakst is.
Rol 3 – Vriend van de kater, die de rol van deputy wel ziet zitten.
Rol 4 & 5 – Twee krijgers die aan de kant van de kater staan, en met hem meegaan naar de moedermuil.
Rol 6 – Katten die meedoen aan de protestgroep.
Rol 7 – Katten die aan de kant van de leider staan, uit angst of bewondering, reden mag je zelf bedenken.
Rol 8 – Verrader in de groep van Shrewleap, en dit nieuws lekt aan de leider of deputy.Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freemind
Member

Max. (i will tace god care of him Juul)
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Freemind
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 21:55

Ik wil Freemind graag aanmelden voor rol 6 (: . Hij zal het maar niks vinden wat er allemaal zal gebeuren, vanaf het begin al niet. Al zou hij er eerst niks over zeggen.~Topics~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostlake
StarClan

« Daan »
1370
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Frostlake
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:02

Frostlake wil rol 6 heel graag =D Protestgroep >3


ᖴOᒪᒪOᗯIᑎG Tᕼᕮ ᖇIᐯᕮᖇ Oᖴ ᗪᕮᗩTᕼ ᗪOᗯᑎSTᖇᕮᗩᗰ, Oᕼ IS IT ᗩ ᗪᖇᕮᗩᗰ

Tᕼᕮᖇᕮ'S ᗩ ᖴOG ᗩᒪOᑎG Tᕼᕮ ᕼOᖇIᘔOᑎ, ᗩ STᖇᗩᑎGᕮ GᒪOᗯ Iᑎ Tᕼᕮ SKY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Saxon
Member

Quinty
1521
Actief
"I'm not heartless. I just learned to use my heart less"

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Saxon
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:02

Ik geef Timey op voor rol 6.

En eventueel Saxon die meegaat met Icy voor de afspraak, als dat kan ^^'» Never trust anyone too much. Remember, The Devil was an Angel once «

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James
Member

Viktor
1058
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
James
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:02

Cinderflame meld zich ook voor rol 6 (:Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
1063
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 70 Loooong moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:05

Ik wil met Smokebreath wel mee om levens te ontvangen. Niet als steungever, maar eerder als gewoon trouwe med cat die mee gaat. (A)
Fun stuff:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:15

Krijgt kat 2 het achtervoegsel '-star' nu wel, of niet? (:My time~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Liz
668
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank:
Heartdestroyer
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:19

Ik meld me aan voor rol 2
Ik heb altijd al gewild om zoiets te mogen bespelen, als ik gekozen word dan zal ik 'r een nieuw account voor aanmaken c:


Aanmelding:
 


Laatst aangepast door Heartdestroyer op zo 17 feb 2013 - 18:44; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Saxon
Member

Quinty
1521
Actief
"I'm not heartless. I just learned to use my heart less"

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Saxon
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:20

»Chi: Ik denk in de RPG, zoals hij zichzelf noemt, wel. Maar wettelijk gezien niet.» Never trust anyone too much. Remember, The Devil was an Angel once «

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:21

Okay.
Dan kunnen jullie binnenkort een aanmelding van me verwachten, voor die rol. (Moest het weten voor 't setje en stuff~)

Nevermind.My time~:
 


Laatst aangepast door Graystripe op vr 8 feb 2013 - 19:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Berrypaw
Member

The Crazy Nana Person
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Seven Moons
Gender:
Rank:
Berrypaw
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:36

Ik geef Thrushpaw op voor rol 1 als dat mag gezien ik al mee doe met Innerghost x3 Maar Thrushpaw mag van mij wel ziek worden, enkel gaat Thrushpaw NIET dood.
En eventueel kan Thrushpaw ook wel bij de protest groep, // dunno of 'i dan al beter is of niet x3


"I'm not afaid of death! Whats it going to do? Kill me?"

::Berryfrost::
 


Laatst aangepast door Berrypaw op do 7 feb 2013 - 22:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11925
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:37

Lees mensen! Lees! Dit zegt genoeg over naam. Niet echt, dus wel doen alsof.
Wanneer de kat naar de moedermuil gaat met twee andere krijgers [Rol 4 en 5], gaat hij echter niet naar binnen. Hij weet dat hij de negen levens niet kan krijgen, aangezien hij de Clan met geweld heeft overgenomen.

Secretsong voor de protestgroep graag ^^Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 


Laatst aangepast door Fireheart op do 7 feb 2013 - 22:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty
Member

Bo ~
860
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ty
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   do 7 feb 2013 - 22:38

Flutterpaw wilt ziek worden en doodgaan. Ik heb namelijk iets bedacht voor haar in Starcpan ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snatcher
Member

Annemeike
348

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Snatcher
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 8:00

Frostypaw wilt mee met rol 4Life isn't worth living if you don't try to live
It doesn't matter what happens
But get your shit together and fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 8:38

Ik vind rol twee gewoon zo fantastisch klinken dat ik me er echt voor aan wil melden. Niet omdat ik een leider of dergelijke wil spelen, maar omdat ik er van houdt om gewoon even een karakter te spelen dat arrogant is, denkt dat hij de beste is en plannen smeedt om het hele woud in zijn macht te krijgen en hier zelfs zijn bloedeigen clan voor op zou willen geven.

Dus jullie kunnen nog een uitgebreide aanvraag van mij verwachten, aangezien ik hier echt even mijn best op zou willen doen c: Ik ben straks vrij dus dan begin ik er meteen aan!


I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile


I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan

Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 13:39

Protestkatten zijn voor mij wel geaccepteerd ;3
Zieke katten ook, voor extra drama etc xD

Alleen zijn de katten aan de kant van de 'evil' kater wel nodig.
NOTE; Je kat wordt dan niet verbannen, alleen even op de proef gesteld ;D


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Danii
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ┼ 20 Moons ┼
Gender:
Rank:
Brindlepool
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 15:23

Ik bied Saltpaw aan voor de protestgroep (rol 6)
Ik bied Juniperberry voor een van de twee krijgers die aan de kant van de kater staan en met hem mee zullen gaan naar de moedermuil (rol 4 of 5) c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loki
Member

Jinte//Loki: KNEEL BEFORE ME!
399
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Inmortal [7 Moons]
Gender:
Rank:
Loki
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 16:00

Flamepath wil rol 8 wel doen, dan heeft hij meteen ruzie met Innergosht, misschien omdat hij heel erg bang is en wordt bedreigd? Anders wil hij gewoon meedoen aan de protestgroep.


-Blacksoul-Loki-

.:Wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older:.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icy
Member

LAU
4006
Afwezig
EX ELITE LEADER
i am an outcast


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Icy
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 16:08

Icy doet mee ofcourse met haar clan (:
Maar voor 't laatste topic zijn er dan wel ook nog Bloodclan Warriors nodig hé, voor het gevecht. Misschien is het beter om die rollen er ook nog bij te zetten?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snatcher
Member

Annemeike
348

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Snatcher
BerichtOnderwerp: Re: 彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch   vr 8 feb 2013 - 16:25

Snatcher wil ik aanmelden voor de BloodClan groep 0.0
En voor kat 4 had ik een idee. Frostypaw heeft er altijd al in gelooft dat Shrewleap de leidster zou worden, en gaat ook tegen haar zin in mee met de kater omdat ze wordt gedwongen. Ze heeft het er maar ongemakkelijk mee dat ze haar eigen mentor moet verraden, maar als ze achter de plannen komt van de kater en dat hij die met Icy heeft besproken, dreigt de kater met de doodstraf als ze het door verteld :3Life isn't worth living if you don't try to live
It doesn't matter what happens
But get your shit together and fight for it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
彡[Verhaallijn ShadowClan] Fever Pitch
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 11Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Prophecies-
Ga naar: