Twolegkits - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Twolegkits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   vr 19 apr 2013 - 18:05

Het was jammer dat Hawkscream haar dit keer wel wist te ontwijken. Het leek meer een reflex te zijn dan dat hij haar aanval echt aan had zien komen, want hij keek verrast. Petalcloud kon zich na haar gemiste uitval niet snel genoeg uit de voeten maken om Hawkscreams duik te ontwijken. De grote kater wierp haar omver. Petalcloud landde op haar zij, maar rolde meteen door, waardoor ze weer makkelijk op haar poten kon springen. Het leek nu wel duidelijk dat het voor haar niet goed werkte om als eerste aan te vallen, tenzij ze echt een goed voordeel had. Ze bleef vanuit haar ooghoeken naar de kater kijken, terwijl ze ook haar omgeving bestudeerde. Misschien kon ze nog ergens haar voordeel mee doen...

Ze sprong naar voren en deed een snelle, maar niet erg nauwkeurig gemikte uitval naar Hawkscream. Zonder op een tegenaanval te wachten, stoof ze ervandoor en verstopte zich tussen de bosjes.
Petalcloud was goed in sluipen, waardoor de kans klein was dat Hawkscream haar zachte pootstappen hoorde. Bovendien kon ze iets wat bijna geen enkele RiverClan kat kon: klimmen.
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   vr 19 apr 2013 - 18:27Yes! Petalcloud belandde op haar zij door zijn omverhaal-poging, maar helaas, ze rolde zo weer op haar poten. Hawkscream stond meteen weer stevig op zijn poten, zodat Petalcloud hem niet van zijn poten zou kunnen halen als ze weer besloot aan te vallen. Wie weet had ze haar lesje nu wel geleerd, dat ze niet zomaar als eerste moest aanvallen. Dat zou jammer zijn, want dan kon hij zijn voordeel er niet meer uithalen. Nadat hij even in zijn gedachten was verzonken, kwam de poes opeens op hem af. Een voorpoot raakte hem op zijn eigen en hij verloor bijna zijn evenwicht. De kater wilde nog een counteraanval uitoefenen, maar de poes was al verdwenen. Nee hè, ze moest het weer op een verstoppertje-manier doen. Voorzichtig en ervoor zorgend dat hij zo min mogelijk geluid maakte volgde hij de poes richting de begroeiing. Hij wist dat de poes erg goed was in jagen, dus gelijkstaand aan sluipen. Hier was hij kwetsbaarder dan in open gebied. Met gespitste oren en ogen die overal heen schoten, probeerde hij het geurspoor van Petalcloud te volgen. Iets roepen zou geen zin hebben, aangezien ze er dan zeker van zou zijn waar hij was. Maar zelf kwam hij er niet uit. Ze moest maar naar hem komen.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   vr 19 apr 2013 - 18:44

@Petalcloud schreef:
Petalcloud glimlachte in zichzelf. Hawkscream volgde haar de struiken in. Petalcloud bleef doodstil staan. Toen hoorde ze een eindje verderop heel zacht geritsel. Ze wist dat het niet Hawkscream kon zijn, want hij kwam van een andere kant. Waarschijnlijk was het een konijntje. Petalcloud spitste haar oren. Misschien dacht Hawkscream wel dat zij het was. In ieder geval, het geluid zorgde ervoor dat andere geluiden, als ze maar zacht genoeg waren, niet op zouden vallen. Geruisloos sloop Petalcloud naar de dichtstbijzijnde boom. Ze kon gokken waar de andere warrior zich ongeveer moest bevinden, dus zorgde ze ervoor dat ze aan de andere kant van de stam bleef. Toen klom ze snel en stil omhoog.
Voetje voor voetje stapte ze over de tak. Ze was goed verborgen tussen de bladeren, maar zelf kon ze vrij veel zien. Waaronder Hawkscream. Hij was nog niet dichtbij genoeg, zag ze. Ze grijnsde. Nu, dan moest ze er maar voor zorgen dat dat wel zou gebeuren, nietwaar? Ze greep een twijgje tussen haar tanden en begon er heel voorzichtig aan te trekken. Het was een jonge twijg, dus hij zou eerder losscheuren dan breken, wat, gelukkig voor haar, veel minder geluid maakte. En als Hawkscream toch iets hoorde hoefde dat niet eens erg te zijn: hij wist niet dat ze kon klimmen, dus hij zou nooit vermoeden dat een zacht geluid vanuit een boom van haar afkomstig was, wel?
Het twijgje schoot onverwachts los en Petalcloud kon maar net haar evenwicht bewaren. Met het twijgje in haar mond ging ze op te tak zitten, boven een struik. Toen liet ze het twijgje vallen.

Met een zacht geritsel landde het tussen de bladeren van de struik. Gespannen wachtte Petalcloud af. Zou Hawkscream het gemerkt hebben? Vast wel. Zou hij denken dat zij in die struik zat? Ze hoopte van wel, want dat was precies wat haar bedoeling was.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   za 20 apr 2013 - 15:40De kater voelde zijn nekharen overeind gaan bij elke stap die hij verzette. Wie weet keek een paar ogen hem nu wel aan van die kant, of toch de andere. Hawkscream probeerde zo zacht mogelijk vooruit te gaan, maar af en toe kon hij het niet laten om per ongeluk op een twijgje te gaan staan of zich in een te open plek te bevinden. Petal had hem waarschijnlijk dus allang in de gaten. De vraag was, wanneer ze zou toeslaan, want hij zou duidelijk niet degene zijn die de eerste zet zou doen. Een zacht geluid dat ergens vanuit een boom kwam liet hem opkijken, maar hij zich niets vreemd in een boom. En een RiverClan kat zou onmogelijk zo hoog kunnen klimmen, al zou hij niet verrast zijn als Petal zich op een lagere tak bevond, maar die waren er niet. Dus nee, het was waarschijnlijk een vogeltje geweest ofzo. Toen hij vervolgens iets zag ritselen in de struiken, dacht hij meteen dat hij haar had. "Hebbes." Mompelde hij tegen zichzelf en sloop naar de struik. Toen hij daar was aangekomen haalde hij wat klunzig uit en raakte hij slechts de plant. Vrolijk schudde hij zijn kop en besloot dit keer gewoon door de struik heen te gaan. Maar toen hij niemand daar zeg, keek hij verbaasd op. "Ehm, Petal?" Mompelde hij wat hard en toen pas merkte hij op dat hij helemaal fout zat. Uh-oh.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   za 20 apr 2013 - 16:41

Petalcloud wist net een lach te onderdrukken toen ze zag dat Hawkscream in haar trucje trapte. Hij stond nu op de perfecte plek. Eerst had ze bovenop hem willen springen, maar ze bedacht zich op tijd dat ze hem als ze van zo'n hoogte sprong misschien wel zou verwonden. Ze haalde diep adem. Toen liet ze zich van de tak vallen. Met een zacht plofje landde ze vlak achter Hawkscream. Ze zakte lichtjes door haar poten bij de landing, zodat de schok niet te groot was. Toen sprong ze opnieuw, dit maar bovenop Hawkscreams rug. Ze grinnikte speels. Voor hem moest het nu wel lijken alsof ze uit het niets was verschenen. Ze had nauwelijks geritsel veroorzaakt toen ze uit de boom sprong, dus misschien hoefde hij er niet eens achter te komen dat ze erin geklommen was. Eigenlijk zou dat best wel fijn zijn, dan kon ze het trucje later nog eens toepassen.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   za 20 apr 2013 - 16:49Nogmaals keek hij of er echt niemand zich in de struik bevond. Maar nee, het was leeg. Niets. Niemand. Wat geërgerd keek hij om zich heen, maar verwachtte ook niet dat Petal opeens uit de struiken zou springen. Nee, nu had hij zijn dekmantel vrijgegeven en zou de poes die waarschijnlijk gebruiken voor een aanval. Maar net toen hij zijn kop weer wilde terugdraaien en verder wilde gaan, zeg hij vanuit zijn ooghoek iets grijs vallen. Meteen werden zijn ogen groot. Nee. Voordat hij ook maar iets kon zeggen bevond de poes zich opeens op zijn rug. Hawkscream liet zich door zijn poten zakken en rolde zo snel als hij kon over de grond. Nu was zij degene die zijn gewicht over hem heen kreeg. Met een speelse glimlach stond hij weer op en keek de poes aan. "Heb je nou.. Klom je echt.." Hijgde hij en kon steeds zijn zin niet afmaken door nieuwsgierigheid.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   ma 22 apr 2013 - 7:34

De kater rolde opnieuw om. Petalcloud reageerde iets te traag, waardoor ze op de grond viel, maar ook zij rolde weer door, zodat ze buiten het bereik van de kater kwam. Toen stond ze op. "Heb je nou.. Klom je echt.." begon Hawkscream. Petalcloud grijnsde alleen en sprong opnieuw op hem af, met uitgestrekte poten. Daarna danste ze meteen weer van hem weg. Ze sprong, dit keer niet naar hem, maar naar de boom. Ze sprong zo hoog als ze kon en haakte haar klauwen in de ruwe bast, zodat ze bleef hangen. Het was altijd handig om hoger te staan dan je tegenstander, nietwaar?Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   ma 29 apr 2013 - 10:50Door de plotselinge rolbeweging van Petalcloud werd hij ook weer op de grond gedrukt. De poes stond met een snelle beweging weer op en grijnsde naar hem. No way dat hij nog een antwoord uit haar zou krijgen nu. En binnen een paar seconden verdween de poes in een boom, terwijl ze haar weg naar boven klauwde. Eerlijk? NOPE. "Zolang jij daar bent kan je mij ook niet pakken, slimmerd." Grinnikte Hawkscream en zorgde ervoor dat hij duidelijk buiten bereik was van Petalcloud. Zelfs een gigantische sprong kon haar niet naar hem toe brengen. Maar wie zou als eerste toegeven en weer beginnen met de eerste zet. Toch wist Hawkscream wel dat Petal haar lesje had geleerd van haar vorige eerste zet, dus zou hij nu waarschijnlijk wel wat langer moeten wachten. Als hij niet als eerste toegaf.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   wo 1 mei 2013 - 17:01

Hawkscream zorgde er snel voor dat hij buiten het bereik van Petalcloud kwam. Ze kon ver springen, maar niet zó ver. "Zolang jij daar bent kan je mij ook niet pakken, slimmerd," zei hij tegen haar. Ze dacht even na. Toen verscheen er een grijns op haar gezicht. Ze keek om zich heen en koos een geschikte tak uit. Daar klom ze naartoe en ze liep zo ver mogelijk naar het uiteinde. Toen ze naar beneden keek zag ze dat ze nog niet dicht genoeg bij Hawkscream was. Nee, vanuit deze boom kon ze hem niet bereiken. Maar vanuit een andere...

Ze richtte haar blik op de tak van een andere boom, die het dichtst bij haar tak in de buurt was. Ze schatte de afstand in, zette zich schrap, en sprong. Ze klauwde haar nagels diep in het hout toen ze op de tak van de andere boom landde. Ze had dit al vaker gedaan, dus ze wist haar evenwicht zonder al te veel moeite te behouden. Razendsnel sprintte ze over de tak en klom via de stam naar een andere, iets lagere tak. Een tak die haar wél bij Hawkscrwam in de buurt bracht. Ze sprong van de tak. Hawkscream bleef al die tijd vast ook niet stil staan, dus ze verwachtte niet dat ze dit keer net zo dicht bij hem neer zou komen als de vorige keer, maar ze was nu wel in de buurt.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   wo 1 mei 2013 - 19:16Toen e grijns op Petalcloud's gezicht verscheen had hij al deels door wat ze van plan was om te doen. De tabby Warrior zorgde ervoor dat hij al een beetje op zijn tenen stond, zodat hij gemakkelijk weg kon springen als de aanval eraan kwam. Met en versmalde blik zag hij toe hoe de poes net niet docht genoeg was gekomen bij haar eerste tak. Even verscheen er een flits van zorg in zijn ambere blik toen de poes besloot over te springen naar een andere tak. Maar blijkbaar was ze hier al aardig goed in, aangezien ze haar evenwicht geen enkele keer verloor. En toen ging alles zo ontzettend snel. Met een zeer grote snelheid wisselde de grijze tabby van tak en zonder dat hij het echt goed in de gaten had was ze al naar hem toe gesprongen. Hawk liet zich zakken en rolde over de aarde, zodat de poes hem niet geheel te pakken kreeg. Goed dat hij klaar was geweest. Direct stond de kater op en richtte hij zijn blik op Petal. "Hihi." Grinnikte hij en zette zichzelf af, met zijn voorpootjes naar de poes uitgestrekt.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   ma 6 mei 2013 - 8:21

Ze haalde uit naar de kater, maar Hawkscream rolde weg voordat haar poot hem bereikte. Terwijl hij opstond, lachte hij en sprong naar haar toe. Petalcloud dook soepel opzij, waardoor de uitgestrekte poten haar misten. Meteen daarna sprong ze zelf weer achter hem aan. Voordat hij op zijn beurt weer naar haar kon uithalen, sprong ze over hem heen, draaide zich om en haalde laag uit, naar zijn poten. Met een beetje geluk zou hij omvallen, maar zelfs als hij alleen een beetje uit zijn evenwicht werd gebracht was dat al goed.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   do 9 mei 2013 - 12:51Weer ontweek de poes zijn gerichte aanval en voelde hij dat de poes hem op de hielen zat. De kater remde af tegen de grond en zag nog net het grijze gestalte over zijn kop heen springen. Voordat hij zelfs maar een poot kon optillen voelde hij dat een van haar voorpoten die van hem onder zijn lijf vandaan haalde. Binnen een klein moment voelde zijn rug de bosgrond en sloot hij zijn ogen. Dat was wel heel eg snel gegaan, zeg. "Oké, oké, ik geef me over aan de almachtige Petalpaw" Grinnikte hij en bleef voor de zekerheid op zijn rug liggen. Straks lag hij weer op de grond door de grijze tabby en dat kon zijn 'reputatie' zeker niet aan. "Maar nog steeds heb ik twee keer gewonnen en jij maar één keer." De glimlach op zijn gezicht werd breder en met fonkelende ogen keek hij Petal aan. Zou ze nog een wedstrijdje met hem aan willen gaan of durfde ze dat niet?


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   do 9 mei 2013 - 13:55

Ze sloeg Hawkscreams poten onder hem vandaan. "Oké, oké, ik geef me over aan de almachtige Petalpaw" grinnikte hij. Petalcloud grijnsde. Hij kon haar wel een apprentice noemen, daar beledigde hij alleen zichzelf mee. Hij was dan immers degene die verloor van een apprentice. "Maar nog steeds heb ik twee keer gewonnen en jij maar één keer," zei de kater. Petalcloud keek hem aan. "Is dat een uitdaging?" vroeg ze met een klein glimlachje op haar gezicht. "Trouwens, eigenlijk heb je maar één keer gewonnen. De eerste keer speelde je vals." Ze grijnsde breed. "Goed, nog een wetsrijd. Wat dacht je van een klimwedstrijdje?" vroeg ze plagend.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   di 14 mei 2013 - 18:31De zachte blik van Petalcloud werd op hem gericht en Hawkscream grijnsde wat. "Is dat een uitdaging?" Hawkscream hief zijn wenkbrauwen wat op van verbazing. Was dat een uitdaging, ja? "Trouwens, eigenlijk heb je maar één keer gewonnen. De eerste keer speelde je vals." Heel even grinnikte de kater, maar hield zijn blik toen weer serieus. Nog steeds lag hij op zijn rug, dus een verkeerde beweging en Petal zou hem gemakkelijk neer kunnen drukken. "Goed, nog een wedstrijd. Wat dacht je van een klimwedstrijdje?" De Warrior fronste even. "Maar dan zou jij vals spelen en telt die wedstrijd dus sowieso niet mee." Zie hij met een grote glimlach op zijn gelaat en dook snel onder de poes door. Langzaam stond hij op, liet zijn tong een keer over zijn borst gaan en keek de poes toen speels aan. "Nog een andere suggestie? Want als het echt gelijkstaat, dan kunnen we dit beter de beslissende wedstrijd maken, niet?"


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   wo 15 mei 2013 - 14:31


Hawkscream fronste even bij haar voorstel. "Maar dan zou jij vals spelen en telt die wedstrijd dus sowieso niet mee," zei hij daarna grijnzend. Hij stond op en gaf zichzelf een lik over zijn borst. "Nog een andere suggestie? Want als het echt gelijkstaat, dan kunnen we dit beter de beslissende wedstrijd maken, niet?" zei hij. Petalcloud haalde haar schouders op. "Hardloopwedstrijd?" vroeg ze glimlachend. "Verspringen?" Petalcloud was snel, heel snel en Hawkscream wist dat waarschijnlijk ook, dus ze wist niet of hij het eens zou zijn met een hardloopwedstrijd. Op haar verspringkunsten had ze ook geoefend sinds ze in bomen klom. Ze moest immers wel een beetje goed kunnen springen, wilde ze van boom naar boom springen als een eekhoorn.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   vr 24 mei 2013 - 17:45De poes haalde simpel haar schouders op. "Hardloopwedstrijd?" Een glimlach verscheen op haar gezicht en Hawk deed haar na. "Verspringen?" Natuurlijk moest een kat goed kunnen springen als deze in een boom wilde klimmen. En Hawkscream wist wel dat Petal erg snel was. Maar dat leek nu even de eerlijkste wedstrijd. "Oke, dan neem ik je uitdaging tot een hardloopwedstrijd aan." Een speelse glinstering verscheen in zijn ogen en hij deed een paar passen opzij. "Laten we alleen een wat opener veldje zoeken, anders breekt iemand straks nog zijn poot. Suggesties?"


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   vr 24 mei 2013 - 18:06

@Petalcloud schreef:

"Oke, dan neem ik je uitdaging tot een hardloopwedstrijd aan," zei Hawkscream. Petalcloud had zin om weg te rennen en tegelijkertijd te roepen: 'Wie het eerst bij de ... is!', maar ze hield zich in. Ík ben immers wel heel eerlijk, dacht ze grinnikend. "Laten we alleen een wat opener veldje zoeken, anders breekt iemand straks nog zijn poot. Suggesties?" vroeg de kater haar. Petalcloud dacht even na. Het leek haar niet zo'n probleem om in het kleine bos een hardloopwedstrijd te doen, maar blijkbaar vond Hawkscream dat niet verstandig. "In de buurt van de grens met WindClan, bij de kliffen, is het land vrij vlak en groeien weinig bomen," zei ze. Ze keek Hawkscream afwachtend aan.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   vr 24 mei 2013 - 18:16"In de buurt van de grens met WindClan, bij de kliffen, is het land vrij vlak en groeien weinig bomen," Vervolgens werd haar blik op hem gericht en Hawkscream knikte slechts. WindClan was geen probleem voor hem, de kans dat ze die ene poes zouden tegenkomen was tamelijk klein. En ze zouden netjes op hun territorium blijven, misschien af en toe even over de grens heen schieten, maar ach, dat was niet eens tegen de Code. "Goed, laten we dan maar geen niet?" Zei hij ten slotte toen hij zich van zijn gedachten had weggescheurd. Sowieso was hij al verdoemd tot een Moon lang prooi brengen naar de poes, aangezien hij het gevecht had verloren. Dus zijn eer stond nu op het spel.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   ma 27 mei 2013 - 21:25


De kater was even stil. "Goed, laten we dan maar gaan niet?" vroeg hij toen. Petalcloud glimlachte en ging er in een rustig drafje vandoor. Het landschap om hen heen veranderde. Bomen maakten plaats voor struiken, struiken maakten plaats voor gras. De zon scheen warm op Petalclouds grijze rug. Ze wierp onder het lopen een blik op de hemel. De zon was al over zijn hoogste punt heen. Sommigen zouden dit een verspilde dag noemen: zij had nog niet meer gevangen dan een miezerig visje en het leek er niet op dat ze die dag nog zou gaan jagen. Maar ach, een dagje vrij moest kunnen, toch? Je kon niet iedere dag de perfecte warrior zijn. Hoewel, Hawkscream was volgens haar iedere dag wel de perfecte warrior, maar dat was subjectief. Glimlachend keek ze naar de kater en er ging een golf van liefde door haar heen.
Petalcloud kwam tot stilstand. Ze waren bij de grens met WindClan. In de kloof raasde de rivier. Ze liep naar de rand en keek naar het kolkende water onder haar. Toen draaide ze zich om naar Hawkscream. "Goed, van waar tot waar?" vroeg ze.

(OOC: gaan we in dit topic verder of openen we er een bij de grens?)Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Twolegkits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: