We're the perfect two 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We're the perfect two

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We're the perfect two DPKsfdL
ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimedi 2 apr 2013 - 11:19

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
Met geluidloze pootstappen bracht de kater zijn lichaam in beweging. Hij had vandaag afgesproken met Swiftheart, zijn geliefde, dat ze samen nog eens naar de Sunningrocks zouden gaan. Een tikkeltje nerveus en met een kriebelend gevoel in zijn buik draafde hij cirkels in het kamp. Telkens nadat hij één cirkel had afgelegd, snoof hij de geur op om te zien of Swiftheart ergens in de buurt was. Hij hield zoveel van haar dat hij niet eens een leven zonder haar kon inbeelden. "Swift," Miauwde hij opgewekt en warm toen hij het gestalte van de witte poes zag verschijnen. "Wil je eerst nog even iets eten?" Ook al was hij blij om haar te zien, de ongerustheid in zijn amberkleurige ogen kon je gewoon niet missen. Hij wou dat alles goed verliep, en dat ze kern gezond was tegen dat ze moest jongen. Hij gunde d'r een tedere lik over haar linker oor, en keek haar nadien rustig aan.

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry


We're the perfect two 8NQyAYo
My time~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
♡ [ D A N I I ]
1391

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons.
Gender:
Rank:
Swiftheart
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimedo 4 apr 2013 - 14:41

De reden waarom ze zo gestrest was de laatste tijd wist ze niet zo zeer. Ze had een geweldige partner die goed voor haar zorgde, wat wilde ze nog meer? Het probleem zat waarschijnlijk bij de kittens, een toch angstig gevoel voor wat ze kon verwachten. Echter maakte haar dat niet veel beter, eerder slechter. Graystripe had haar gevraagd om mee te komen naar de Sunningrocks, de plek waar hun elkaar hadden verteld dat ze van elkaar hielden. De mooiste plek van allemaal, volgens haar. Ze liet haar witte pootjes over de grond glijden, haar licht blauwe ogen zoekend naar de kater. Lang hoefde ze niet te zoeken, gezien ze de bekende stem van hem al achter zich hoorde. "Swift," hoorde ze hem vrolijk zeggen en meteen draaide ze zich om. "Wil je eerst nog even iets eten?" Hij had waarschijnlijk door dat ze niets meer at, en meteen zwiepte haar staart nerveus heen en weer. "Nee, hoeft niet. Zullen we gaan?" switchte ze van onderwerp en keek hem vertrouwelijk aan. Ze wilde niet dat hij zich ongerust ging maken, was niet nodig toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimezo 7 apr 2013 - 12:31

"Nee, hoeft niet. Zullen we gaan?" Hij had door dat ze van onderwerp wou veranderen, maar aangezien hij haar niet wou dwingen iets te doen liet hij het maar zo. Graystripe kon haar altijd adviseren iets te doen, maar hij was niet zo'n kat die iemand dwong. "Oké dan." Snorde hij, waarna hij de poes even een lik over haar oren gaf. Nadien baande hij zich een weg naar de kamp uitgang toe, met zijn staart van links naar rechts zwiepend. Ergens hoopte hij dat ze iets meer zou gaan eten, aangezien ze er niet echt al te gezond uitzag. Lichte onzekerheid borrelde bij hem omhoog. Wat als ze de bevalling niet zou halen, en ze stierf? Dan zou hij helemaal alleen achter blijven met hun kittens... Hij schudde wild zijn kop en wierp die gedachten weg. Nee, ze zou het wel halen, hoe zwak ze ook mocht zijn, toch? Hij wierp een blik over zijn schouder en bekeek de spierwitte poes. Ze was zo mooi, hij zou het zichzelf nooit vergeven zou de poes sterven. "Ehm... Hoe gaat het met je? Nog veel last gehad van de kittens?" Hij vertraagde zijn pas ietwat, totdat hij vlak naast haar liep en duwde haar eventjes op een speelse, maar toch zachte manier. "Ik ben er zeker van dat je een geweldige Queen zult zijn, de beste die er is."


We're the perfect two 8NQyAYo
My time~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
♡ [ D A N I I ]
1391

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons.
Gender:
Rank:
Swiftheart
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimema 8 apr 2013 - 21:39

"Oké dan." snorde Graystripe, ze voelde hoe hij haar een lik over haar oren gaf. Ze merkte hoe hij al richting de uitgang liep van het kamp, en zij besloot hem maar meteen te volgen. Hij mocht zich niet ongerust maken, al wist ze hem kennende dat hij dat zeker wel deed. Hij was een zorgzaam type die het beste met haar voor had en dat wist ze zelf ook wel. Maar toch, wat als het fout ging? Swiftheart wist niets van een bevalling af en het maakte haar angstig niet te weten wat ze moest verwachten. "Ehm... Hoe gaat het met je? Nog veel last gehad van de kittens?" Ze merkte hoe hij zijn pas vertraagde en zag hoe de kater naast haar kwam lopen, een speels duwtje gevend. ’’Het gaat wel. En soms wel, maar op dit moment niet heel erg,’’ glimlachte ze hem toe. "Ik ben er zeker van dat je een geweldige Queen zult zijn, de beste die er is." Ze kantelde haar blik in zijn richting, hij had altijd wel iets te zeggen waardoor ze zich beter ging voelen. Het waren maar kleine woordjes, maar toch degene die haar precies wisten te raken. ’’Denk je dat echt?’’ vroeg ze zachtjes aan hem, hun pad vervolgend. ’’Ik hoop het,’’ mompelde ze daarna en keek de kater voor heel even aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimema 15 apr 2013 - 21:06

Bezorgdheid bleef maar keer op keer kriebelen in zijn buik, de porties bleven maar komen, zelfs wanneer de geruststellende woorden van Swiftheart zijn oren binnen drongen. De langharige grijze kater schudde even zijn kop en keek de sneeuwwitte poes nadien aan met zijn oranje ogen. ’’Het gaat wel. En soms wel, maar op dit moment niet heel erg,’’ Hij knikte en haalde even adem. Hierna liet hij de zuurstof in een zucht weer varen, en wiebelde hij met zijn oren. "Als het echt niet gaat moet je dat zeggen, dan kunnen we meteen naar de Medicine cat gaan..." Murmelde hij, alsof hij tegen zichzelf sprak. Echter was hij nog altijd tegen Swiftheart aan het praten. ’’Denk je dat echt?’’ Vroeg de ze zachtjes. Een kleine glimlach verspreidde zich op het gelaat van Graystripe. "Tuurlijk," Miauwde hij simpel terwijl hij de poes een liefdevolle lik gaf over haar oren. Swift moest niet zo onzeker zijn over zichzelf. Ze was een van de mooiste poezen die hij ooit had gezien... Misschien zelfs wel de mooiste. Haar warmte en liefdadigheid zouden goed van pas komen wanneer de kittens er zijn, en hij geloofde echt dat de poes het geweldig ging doen. ’’Ik hoop het,’’ Mompelde de vrouwelijke krijger. De kater genaamd Graystripe slaakte eventjes een zuchtje en keek de poes nadien warm aan. "Swift... Je moet niet zo onzeker zijn, je bent de beste en mooiste poes die er bestaat." Sprak hij op een overtuigende toon. Het kon zijn dat zijn woorden haar juist nog verlegener maakte, maar met heel zijn hart hoopte dat hij dat juist niet gedaan had. Hij bedoelde het goed, want wat hij zei was ook de waarheid. "Dat meen ik." Bevestigde hij nog gauw, waarna hij eventjes snoof en haar aankeek met zijn amberkleurige blik.


We're the perfect two 8NQyAYo
My time~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
♡ [ D A N I I ]
1391

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons.
Gender:
Rank:
Swiftheart
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimedi 16 apr 2013 - 16:43

Ze merkte hoe hij even zijn kopje heen en weer schudde, om haar vervolgens weer aan te kijken. Hij knikte bij het horen van haar woorden, en ze keek iets opzij. Haar helderblauwe ogen priemde op een klein musje wat naast een laag struikje wat liep rond te scharrelen, wat haar aandacht voor eventjes liet aflijden. Ze keek hem weer aan bij het horen van zijn woorden. "Als het echt niet gaat moet je dat zeggen, dan kunnen we meteen naar de Medicine cat gaan..." murmelde hij door zijn tanden heen. Wel meteen schrok ze even, ze was namelijk nog bijna nooit bij een medicine kat geweest. Wel, voor zover ze zich kon herinneren, maar één keertje eerder. Ze was niet zo snel het type dat voor elk pijntje langsliep, maar meer rond bleef lopen met problemen tot een ander haar zou dwingen echt even langs de medicine kat te gaan. ’’Ik weet het niet hoor. Zo erg is het niet meer...’’ probeerde ze eronderuit te komen. Hij was nu eenmaal bezorgd om haar, en dat had ze misschien wel nodig soms. "Tuurlijk," hoorde ze hem zeggen en voelde hoe hij haar liefdevol een lik over haar oren gaf. Ze liet een smal glimlachje tevoorschijn komen, het was niet veel maar genoeg om te weten dat ze het fijn vond hem nu hier te hebben. "Swift... Je moet niet zo onzeker zijn, je bent de beste en mooiste poes die er bestaat." Even keek ze zijn kant op, om vervolgens lichtelijk te blozen. Die woorden waren altijd leuk om te horen. "Dat meen ik." miauwde de kater er nog snel achteraan. Ze keek hem even diep aan, voordat ze antwoord gaf. ’’Je bent een geweldige partner, Graystripe. Een die je niet snel zal vinden.’’ zei ze warm tegen hem en zuchte even. Ze bofte met hem, dat was zeker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimewo 17 apr 2013 - 18:07

Zijn voeten raakten keer op keer de harde grond onder hem, in een ritmisch tempo. Terwijl zijn staart juist onregelmatig heen en weer sloeg in de lucht. Hij was nog altijd bezorgd, Graystripe wou d'r gewoonweg niet verliezen. Zij was diegene die hem weer vrolijk heeft gekregen, zij was het eerste lichtpuntje in zijn leven. ’’Ik weet het niet hoor. Zo erg is het niet meer...’’ Hij slikte even de krop door die zijn keel had geblokkeerd toen de poes dat zei. Hij wist dat ze dat gewoon had gemiauwd om hem zich beter te laten voelen, maar eerlijk gezegd bracht het juist meer bezorgdheid met zich mee. "O-oke..." miauwde hij, licht vloekende in zichzelf omdat hij over zijn woorden was gestruikeld. Hierna gleed hij even met zijn roze tong over zijn lippen en boorde hij zijn amberkleurige blik in de hare. ’’Je bent een geweldige partner, Graystripe. Een die je niet snel zal vinden.’’ Voor heel even borrelde er een gevleid gevoel omhoog in zijn buikje, maar hierna wist hij het blozen toch te onderdrukken. "Dankje, jij ook. Ik zou niet weten wat ik moet zonder jou." fluisterde hij op een zachte toon. Daarna streek hij even met zijn grijze kop tegen haar nek. "Je bent gewoon de beste." vervolgde hij nog snel, waarna hij zijn kopje weer terug trok en de poes voor een paar tellen zwijgend, maar liefdevol aankeek.


We're the perfect two 8NQyAYo
My time~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
♡ [ D A N I I ]
1391

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons.
Gender:
Rank:
Swiftheart
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimedi 23 apr 2013 - 17:06

De jonge poes inhalleerde even diep, terwijl ze op hetzelfde tempo de kater volgde. Ze liet haar ruwe toen over haar neus glijden en keek recht voor zich uit. Ze wilde geen verontrusting bij hem op gaan wekken, maar ze wist dat ze dat wel zo deed. Nee, ze wilde alles behalve dat. Al kon ze wel begrijpen dat hij haar met deze woorden niet in vertrouwen nam, gezien het er niet zo naar uit zag als je naar haar lichaam keek. "O-oke..." sprak de kater iets happerend uit. Zijn amberkleurige ogen waren om in weg te struinen, al probeerde ze niet te staren. "Dankje, jij ook. Ik zou niet weten wat ik moet zonder jou." fluisterde hij zachtjes, maar wel hard genoeg om het te kunnen verstaan. Hij liet zijn kop langs haar nek strelen, en voelde zijn warme lichaam. "Je bent gewoon de beste." Voorzichtig sloot ze haar ogen, om deze na een paar seconden weer te openen. Zijn blik zei genoeg, voor nu. ’’Dankjewel.’’ miauwde ze op een warme toon, waarna ze haar lichaam draaide. De Sunningrocks lagen nu voor hun, en ze trok een kort sprintje naar deze plek. Ze sprong behendig op een van deze rotsen waardoor ze op een hoger gelegen punt kwam, en liet haar ogen op Graystripe vallen. Ze glimlachte even naar hem, en wachte tot hij zelf zou volgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're the perfect two DPKsfdL
ϾHł ღ
1403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Died at the age of 130 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Graystripe
BerichtOnderwerp: Re: We're the perfect two   We're the perfect two Icon_minitimewo 24 apr 2013 - 18:37

Toen hij de warme stem van Swiftheart hoorde glimlachte hij eventjes. Zijn poten woelde in de aarde bij elke stap die hij zette, de witte poes die op een van de rotsen sprong achtervolgende. Elke beweging die ze maakte, elke blik die ze op hem wierp, deed hem alleen nog maar meer voor haar voelen. Met ruime sprongen deed hij de sneeuwwitte poes na, totdat hij vlak naast haar kwam te staan. Hij drukte zijn neusje even in haar zachte pels en sloot zijn felle amberkleurige ogen voor een poosje. "Ik hou van je..." murmelde hij op een zachte, warmte toon. Hij wende zijn oren kalmerend opzij en bleef zo voor een tijdje staan. Alles rondom hem heen kwam hem zo bekend voor. Alles leek zo vredig te zijn wanneer hij samen met de witte poes was, alsof zij het licht was dat hij nodig had wanneer alles zo donker leek te zijn... Wie weet was ze dat ook wel niet...


We're the perfect two 8NQyAYo
My time~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're the perfect two
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: