Dreamy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dreamy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Robinwing
Member
Dreamy DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank: Warrior
Robinwing
BerichtOnderwerp: Dreamy   Dreamy Icon_minitimewo 10 apr 2013 - 21:35

Het was een zonnige dag, de hete stralen schenen op Robinpaw's vacht. Het weer was geweldig en bracht een vrolijke sfeer, maar hij kon niet meer dan bedroefd over de brandende stenen lopen. Zijn voetkussentjes gloeiden van de hitte, maar in zijn hart was het koud. Hun geliefde clanleider was net overleden, zij die haar laatste twee levens had opgeofferd voor haar dochter en deputy. De laatste, die immers leider was nu. Firestar. Robinpaw had er alle vertrouwen in dat hij de clan even goed zou leiden als Bluestar dat had gedaan, maar het bleef een groot verlies. Hij wilde graag even praten met Littlepaw, hopend dat hij haar misschien een beetje kon helpen. Voor hoeverre dat natuurlijk zou lukken.

[&Littlepaw. Korter dan kort mja]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamy DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: Dreamy   Dreamy Icon_minitimewo 10 apr 2013 - 22:20

Haar pasjes waren klein en somber, hadden hun eerdere gratie verloren door het verdriet dat de kleine Littlepaw met zich mee droeg. Het was als een extra gewicht dat zich in haar hart verborg, een koude steen die ze nooit meer zou kwijtraken. Haar moeder, de bekende voormalige Thunderclan leidster, was dood. En het ergste was, het was haar schuld geweest. Met hangende oren slenterde Littlepaw de richting op van de Sunningrocks. Robinpaw had gevraagd of ze daar naartoe wou komen, en ze had toegezegd, maar naarmate ze steeds dichterbij kwam kreeg ze steeds meer spijt van haar besluit. De rivier was nog vele vossenlengtes weg, maar het geluid van de stroming drukte zwaar op haar neer. Ze bleef zo ver mogelijk van de rivier staan, bij één van de eerste stenen. Robinpaw was ietsje verder maar ze maakte geen aanstalten om dichterbij te komen. Een zwak glimlachje ontstond op haar gezicht, te zwak, maar meer kon ze echt niet laten verschijnen. "Hey," mompelde ze zachtjes.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Robinwing
Member
Dreamy DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank: Warrior
Robinwing
BerichtOnderwerp: Re: Dreamy   Dreamy Icon_minitimewo 10 apr 2013 - 22:34

Het duurde even voor het gelaat van de andere jonge apprentice in zijn zicht kwam. Zijn blauw/groene ogen tuurde naar het lichaam, en alles schreeuwde verdriet en pijn. Haar lichtelijk gebogen houding, haar slenterende passen. De altijd vrolijke Littlepaw, zoals de hele clan haar kende, was verdwenen. En hoe. Maar Robinpaw kon het naar niet meer dan kwalijk nemen, hij was zijn moeder al bij de geboorte verloren en had een opvang gekregen bij een van de overige Queens. Natuurlijk diende zij als pleegmoeder, maar die echte band had hij nooit gevoeld. Robin probeerde zich zo goed mogelijk in te leven in haar pijnlijke situatie. Toen Littlepaw nog maar op kleine afstand was, zag hij haar oren bewegen van ongemak. Het duurde even voor hij doorkreeg dat het door de rivier was. Misschien was het ook wel de domste plek om haar nou juist hierheen te vragen, aangezien een eindje verder met de stroming mee het gevecht had plaatsgevonden. Omdat ze niet dichterbij durfde te komen, maakte Robinpaw het haar gemakkelijk en hij liep langzaam op haar af. De zachte zwakke begroeting in combinatie met haar trieste blik, zorgde voor een nieuwe steek in zijn hart. Daarom duwde hij kort zijn neus in haar nek om haar op haar gemak te stellen. "Hey Littlepaw." Er viel een stilte. "Ik.. Ik." Er was nog een pauze, Robinpaw verloor zijn woorden, en de verlegenheid die normaal als een schild over hem heen lag, speelde op. "Ik wil je gewoon.. Ik wil.." Stotterde hij. "Je helpen. Maar.. Ik.." Het was stom van hem haar hier heen te laten komen. Wat dacht hij nou? Dat hij opeens de superheld kon spelen? Hij had kunnen weten dat hij hier niet geschikt voor was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamy DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: Dreamy   Dreamy Icon_minitimedo 11 apr 2013 - 18:50

Het kleine gebaar dat Robinpaw gaf door zijn neus zachtjes tegen haar aan te drukken, stelde haar al wat meer gerust. Ze was oprecht blij dat ze vrienden had die haar in deze moeilijke periode konden steunen. Ze wou dat het genoeg was. Robinpaw begon te praten, nou om eerlijk te zijn leek het meer op stamelen, en Littlepaw keek hem verward aan omdat ze hem niet helemaal begreep. "Wat. bedoel je?" vroeg ze, een tikkeltje schuldbewust omdat ze ook wel wist dat ze nu niet de oplettendste was. Alles leek tegenwoordig in een waas aan haar voorbij te gaan, ze werd zich continu bewust van haar verdriet en dan leek het andere niet belangrijk meer. Clanleden moesten haar er steeds aan herinneren dat ze wel wat moest eten. Littlepaw snoof zachtjes, ze miste haar moeder gewoon zo erg..What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dreamy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: