Barking || Open for 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Barking || Open for 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Barking || Open for 2   do 11 apr 2013 - 15:05

Zijn vurige ogen stonden in het water gericht terwijl hij in het water stond. De rivier was rustig, en de stroom was niet heel hard. Ook was het minder diep dan gebruikelijk. Echt zwemmen was nu niet meer van toepassing, en dat kwam voornamelijk door het warme weer. De zon scheen dagen achter elkaar, geen wolkje in de lucht te bekennen. Smoketear staarde afwachtend naar het water. Iets verder op zag hij al een school met enkele visjes. Smoketear haalde langzaam een klauw om hoog en wachtte af. Twee van de school vissen dwaalde wat af en zwommen in zijn richting. Smoketear grijnsde en bleef nog even wachten, en toen schoot zijn klauw het water in, en haakte hij een vis aan zijn nagel. Hij haalde zijn klauw om hoog en keek naar de vis. "Op z'n minst," murmelde hij terwijl hij naar het visje keek. Zo heel groot was het niet, misschien genoeg voor een kitten rond de drie moons.

OOC: Open voor twee katten. Waarvan sowieso één warrior.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 12 apr 2013 - 15:22Liefkozend drukte hij zijn neusje tegen Petalcloud's zilveren tabby vacht en lukte haar voorhoofd een paar keer. "Ik ga even mijn poten strekken.." Fluisterde hij in haar oor en hief zich op uit zijn verse mosnest. Speciaal voor haar had hij gisteren twee ballen mos gehaald, want hun oude nesten waren gewoon bijna kapot. Zijn maag zat nog vol met vlinders en hij wilde ook niet van het gevoel af komen. Het kamp was niet de plek om zijn poten te strekken, dus ging hij naar buiten. De frisse lucht gaf hem een energiek gevoel, zijn ambere ogen keken wat om zich heen. In de verte, helemaal bij de rivier, zag hij Smoketear, een wat oudere Warrior, maar zoveel Moons konden ze niet schelen. Hawkscream mocht de kater niet echt, omdat deze, naar zijn smaak, te veel harten had gebroken. Toch waagde hij het om wat dichterbij te komen, terwijl hij zijn ogen versmalde. "Smoketear." Mompelde hij en ging zitten op het gras.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 12 apr 2013 - 17:46

Hij gooide zijn net gevangen visje naar de kant en wachtte op nieuw af. Vissen hadden slechte geheugens, dus voor ze het wisten waren ze de vis die hij zojuist had gevangen al weer vergeten, en ook dat waar hij nu zat gevaar was. Ze zwommen gewoon weer terug, want slim waren ze niet. Net toen hij een tweede vis wou vangen, klonk er een stem waar door zijn concentratie naar de knoppen ging en de vissen weer weg schoten. "Smoketear." Een zucht rolde over zijn lippen, en hij slikte zijn snauwerige opmerking weg. Hij draaide zijn kop om, en zag Hawkscream. Smoketear stond op, en verliet het water. Hij schudde zijn vacht uit en keek naar Hawkscream. "Goedendag, Hawkscream," sprak Smoketear koeltjes terwijl hij zijn vis op pakte, een gat groef, en daar zijn vis in begroef.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 12 apr 2013 - 18:09Nog net kon hij de zucht horen die de kater uit zijn mond liet glijden, Hawkscream versmalde zijn blik wat, niet wetend wat hij zou moeten zeggen. 'Sorry daarvoor?' Nee. Waarom zou hij? Hij had in principe niets fout gedaan. Smoketear kwam uit het water en begroef zijn vers gevangen prooi. Hawkscream was even niet zeker van wat hij moest vinden van de tabby. "Goedendag, Hawkscream," Zei de Warrior en Hawkscream liet zijn onzekere houding een beetje vallen. Hij knikte en keek hem meteen wat serieuzer aan. "En, hoe gaat het met Lotusleaf of was Lastbreathe nou je partner?" Ja, het was spelen met vuur, maar hij had zo'n afkeer tegen de kater die gewoon veranderde van partner wanneer hij daar zin in had. Hawkscream gunde de kater een scherpe blik, bijna uitdagend, maar hield zich kalm.

OOC; Hihi, Hawkie fokt hem even wat op x'3


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 12 apr 2013 - 19:38

Petalcloud snorde half-slapend toen Hawkscream haar zei dat hij even het kamp uit ging. Toen hij weg was rekte ze zich uit op haar zachte, nieuwe mosbed. Ze bleef even besluiteloos staan, maar besloot toen ook maar te vertrekken. De grenspatrouilles waren waarschijnlijk al samengesteld en weggestuurd, dus ze moest maar gaan jagen.

Ze wandelde door het bos. Bijna onbewust volgde ze het geurspoor van Hawkscream. Ze achtervolgde hem niet en het was al helemaal niet zo dat ze bang was dat hij met een andere poes zou gaan jagen. Ze wist dat hij niet zo was. Nee, ze vond het gewoon fijn om bij hem te zijn.

Bij de rivier hoorde ze zijn stem. "En, hoe gaat het met Lotusleaf of was Lastbreathe nou je partner?" hoorde ze hem zeggen. Ze fronste. Aan de woorden te horen had hij het tegen haar vroegere mentor, maar waarom zou hij zoiets onaardigs zeggen? Zo was hij helemaal niet. Dacht hij soms dat Smoketear voor de lol poezen dumpte? De arme kater kon er toch ook niks aan doen dat hij verliefd werd?
Even later zag ze ze. Met een glimlach op haar gezicht stapte ze naar de kater die ze respecteerde en de kater van wie ze hield. "Goedemorgen," begroette ze hen, geen acht slaand op de ietwat koele sfeer.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 12 apr 2013 - 21:17

Smoketear liep het water uit en schudde zijn vacht uit. Daarna wierp hij zijn vlammende ogen op Hawkscream. Smoketear begroette de kater op een kalme toon, en toen zag hij iets aan de houding van de kater veranderen. Smoketear vernauwde zijn ogen en keek de warrior aan. "En, hoe gaat het met Lotusleaf of was Lastbreathe nou je partner?" Smoketear vernauwde zijn ogen en vouwde zijn oren naar achteren. "Geen van beide," gromde hij gefrustreerd terwijl hij met zijn staart zwaaide. Toen drong een andere bekende geur zijn neus gaten binnen. Zijn vijandige houding vervaagde, en zijn vacht zonk wat naar beneden terwijl zijn oren weer op een normale stand gingen staan. Enkel keek hij nog wel kwaad naar Hawkscream. "Goedemorgen," begroette Petalcloud hun. Smoketear knikte naar zijn vroegere apprentice, ze was zo gegroeid, zo mooi geworden. Hij was trots op haar. "Hallo, Petalcloud," sprak hij vriendelijk. "Hoe is 't met je?" Vroeg ze aan haar. Het was eigenlijk wel lang gelden dat ze hadden gepraat. Hij negeerde Hawkscreams aanwezigheid.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 12 apr 2013 - 22:41Je kon het niet 'met genoegen' noemen, maar toch vond hij wel dat het goed voor de kater was. De oren van Smoketear vonden hun weg wat naar achteren, maar dat deed Hawkscream niets. Hij was gewoon boos op de kater zonder er een echte reden voor te hebben, gewoon zomaar. "Geen van beide," Gromde de stem van de Warrior en Hawkscream keek hem wat spottend aan, maar toen merkte hij dat ze niet meer alleen waren. Petalcloud. Snel draaide hij zijn kopje op en keek zijn partner aan. "Goedemorgen," Hij knikte naar de poes. "Hallo, Petalcloud," Hoorde hij plotseling Smoketear zeggen en blijkbaar was de kater vergeten dat hij er ook was. "Hoe is 't met je?" Voorzichtig ging hij bij de poes staan en legde zijn staart op haar schouder. Liefkozend gaf hij een likje over haar kop en zei niets.


»н α ω к ѕ c я є α м«Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   za 13 apr 2013 - 17:13

Beide katers leken haar aanwezigheid op prijs te stellen en daar voelde ze zich eigenlijk best goed door. Hawkscream wenste haar een goedemorgen. Ze antwoordde niet hardop, maar wierp hem een stralende glimlach toe, die waarschijnlijk al genoeg antwoord was.
"Hallo, Petalcloud, hoe is 't met je?" vroeg Smoketear haar. Petalcloud glimlachte ook naar hem. "Heel goed, dankje," antwoordde ze. "En met jou?" Hawkscream kwam naast haar staan en ze beantwoorde zijn groet met een kopje. Ook zij zei niks, omdat ze Smoketears antwoord niet wilde onderbreken. Ze had haar mentor sinds.., wanneer was het? Sinds Arcticlight Bravesoul uit de rivier gered had? Sindsdien had ze hem niet meer gesproken en niet meer van hem gezien dan een staart die net uit het kamp verdween of de donkere vorm van zijn slapende lichaam als ze 's nachts wakker werd. Ze was dus wel benieuwd naar hoe het met hem ging.Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   za 13 apr 2013 - 22:29

Toen Petalcloud aankwam waren beide katers stil. Smoketear ging in de negeer fase in, en begroette Petalcloud. De jonge warrior was nogal kwaad op hem geweest, en had hem de laatste twee keren kei hard negeert toen Smoketear haar had gezien. Maar nu, nu was die Petalcloud verdwenen, en weer terug gekomen zoals hij haar kende. Als de lieve, sterke, poes die hij kende, waar hij respect voor had, en die hij had getraind tot de warrior die ze nu was. Gerespecteerd en sterk. Smoketear zelf had intussen de dertig moons bereikt, en wat was de tijd toch snel gegaan, Petalcloud was nu rond de dertien moons."Heel goed, dankje," antwoordde ze. Smoketear glimlachte en keek van kat naar kat. "Ik zie het," sprak hij warm. Hij sloot zijn ogen voor een moment en dacht terug aan hem en zijn ex partner, de partner waar hij altijd gelukkig bij was geweest... Rainfall. Hij was een klootzak, hij had haar nooit moeten breken, dan had hij er nu het zelfde bij gezeten als de twee katten voor hem. En nu weer, voelde hij zich eenzaam.[i] "En met jou?" Doorbrak Petalcloud zijn gedachten. Smoketear schudde met zijn kop en glimlachte. "Ja, prima, dankje," murmelde hij. Smoketear knipperde een paar keer met zijn ogen om helder te worden. Hawkscream mocht hem niet, de exacte reden wist hij niet, maar de vermoedens had hij wel. Of het was zijn vernagelde relatie lezen, of het was dat hij hem verdachte van de moord op Smoketail.
Luid geblaf liet hem zijn oren spitsten. Smoketear vernauwde zijn ogen en stond op. Hij zwaaide met zijn staart dat Petalcloud en Hawkscream ook maar beter alerter konden worden. "Hond," gromde hij zijn gedachten hard op. Smoketear was weer in zijn sterke warrior rol gesprongen. Zoals elke kat hem kende, woedend en bereid om zijn leven voor een clan genoot te geven, of hij die gene nou mocht of niet. En dan te bedenken dat hij wel degelijk schuldig was van de moord die hij had gepleegd, enkel zou dat nooit boven water komen.

OOC: Hier heb ik het topic tenslotte voor aangemaakt xDSave yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Barking || Open for 2   vr 19 apr 2013 - 18:54

Petalcloud glimlachte naar hem bij zijn opmerking. Haar ex-mentor sloot zijn ogen even, maar Petal merkte het nauwelijks. "Ja, prima, dankje," was zijn antwoord toen ze vroeg hoe het met hem ging. Hij klonk niet erg overtuigend en knipperde een paar keer met zijn ogen, alsof hij met zijn gedachten ergens anders was geweest en nu weer 'wakker' werd in de gewone wereld.
Hier dacht Petalcloud totaal niet meer aan toen ze het felle geblaf van een hond hoorde. Kort daarna rook ze de scherpe, onwelriekende geur van het beest.
"Hond," gromde Smoketear een beetje overbodig. De kater stond al klaar voor de strijd. Maar misschien hoeft het wel niet tot een gevecht te komen. Misschien zit hij wel gewoon aan een touw, dacht Petalcloud, maar ze moest zeggen dat ze dat niet echt verwachtte. Ze had tot nu toe nog niet vaak meegemaakt dat een hond in het territorium aan zijn touw zat. Dit was juist precies de plek waar tweebenen hun honden loslieten. Petalcloud keek naar Hawkscream. Ze was nerveus en hoopte dat het ofwel een kleine, ofwel een hele onhandige hond zou zijn, maar ze wist ook dat ze een middelmatig beest met zijn drieën aan zouden moeten kunnen. Als het maar niet zo'n hele grote was...Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Barking || Open for 2
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: