{SPT} We saw you change overtime {NIGHTSTREAM} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {SPT} We saw you change overtime {NIGHTSTREAM}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: {SPT} We saw you change overtime {NIGHTSTREAM}   vr 19 apr 2013 - 13:16Zijn amberkleurige ogen stoorden wat in de rivier, het heldere water stroomde vrolijk door, geen enkel probleem in zijn hoofd. Gelukkig kon hij zich ook wel zo voelen. Zijn leven had een plotselinge draai gekregen toen hij Petalcloud had verteld dat hij van haar hield en nu was hij weer een gelukkige Warrior. Hij moest nodig de depressiviteit uit zijn leven halen en die verloren tijd eraan inhalen. Vrienden maken of gewoon zijn leven delen met zijn lieftallige partner. Alles kon, als hij maar niet dagen lang zou gaan sobben om verloren dingen die hij onmogelijk terug kon krijgen. het verlies van Dreamheart had een erg grote invloed op hem gehad, maar met behulp van Petalcloud was hij er overheen gekomen. De Warrior hief zich op uit zijn liggende positie en trippelde wat langs de rand van de stroom. Af en toe schoten wat druppels omhoog en bevestigden deze zich aan zijn vacht, maar als RiverClan kat kon hij daar wel mee leven. dromerig staarde de kater voor zich uit, niet ziend wie er op zijn pad kon gaan verschijnen.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightstream
StarClan

WazBeer
172
Actief
Although I lost my mind, sir,
I think you lost yours quicker.

CAT'S PROFILE
Age: 110 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Nightstream
BerichtOnderwerp: Re: {SPT} We saw you change overtime {NIGHTSTREAM}   di 2 jul 2013 - 11:42

Nightstream was in de ochtend haar den al uit gegaan om kruiden te verzamelen, maar na een stukje territorium leek het meer een wandeling te worden. Ze sloot haar ogen even, waande zich in gelukkiger dagen. Toen haar moeder nog leefde, haar broertjes en zusjes ook allemaal nog. Toen ze nog veel sprak met Hawkheart en Foxsong. Toen er nog geen ingewikkelde gevoelens op haar pad lagen. Zo vaak had ze zichzelf gevraagd waarom dan? Waarom niet gewoon alles loslaten? En dan werd ze er weer pijnlijk aan herinnert dat het haar toch bleef steken. Alles opgestapeld, alle problemen samen en erover spreken kon ze niet, want het was verboden. Als er iemand was aan wie ze het had kunnen vertellen was het misschien haar moeder geweest, of haar mentor Seastream. Beide waren echter weg, tussen de sterren. Bij het zien van een kat die ook langs de stroom liep, hield ze even stil, om vervolgens op hem af te gaan. "Hey, Hawkscream" begroette ze hem vriendelijk.


So we escape to our mistakes for they wait patiently for us.

Oh, how they always wait for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: {SPT} We saw you change overtime {NIGHTSTREAM}   di 2 jul 2013 - 11:50Toen de tabby zijn blik naar de stroom liet afdwalen zag hij af en toe wat zilveren schimmen voorbij. De vissen konden hun hele leven nog tegemoet zien gaan, groot worden en genieten van het eindeloze zwemmen in een stroom, beekje of een rivier. Met een zucht rukte de kater zijn blik los van het water en en zag hij plots een bekend gezicht op hem afkomen. "Hey, Hawkscream" Klonk Nightstream's stem vriendelijk en Hawkscream glimlachte naar haar. "Ook aan het nadenken of gewoon een wandelingen maken?" Besloot hij vervolgens te vragen, aangezien hij geen idee had wat een Medicine cat hier zou kunnen doen.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{SPT} We saw you change overtime {NIGHTSTREAM}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: