gaan vissen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 gaan vissen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank: Warrior
Silverflower
BerichtOnderwerp: gaan vissen   wo 8 dec 2010 - 14:45

eerst moonpaw thunderpaw en lightpaw dan mag de rest erbij komen

'Als Moonpaw en Thunderpaw het ook goed vinden...' glimlachde Lightpaw. silverpaw keek naar moonpaw en thunderpaw. 'van mij mag je wel mee hoor!' zei Thunderpaw enthousiast terwijl ze Lightpaw een kopje 'weet je nog dat ik jou ook al zag toen ik een kit was?, toen moest je de nesten in de nursery verschonen.' zei thunderpaw.' kom op gaan we nog?'riep thunderpaw luid 'of moeten we het eerst gaan vragen of tegen iemand zeggen?' vroeg thunderpaw. 'we hoeven niks te zegen kom we gaan' zei silverpaw terwijl ze opstond. 'Laten maar meteen gaan anders zijn de meeste vissen in het diepere water te vinden.' zei moonpaw. Silverpaw liep voorop naar het water terwijl de andere katten achter haar aan liepen

toen kwmen ze bij de kleine stroom. 'hier is het de kleine stroom er zijn vissen maar het is niet diep' sprak ze. ze gijng langs de waterkant zitten. Daar kwam een vis. silverpaw deet met een snelle beweging deed ze haar klauw in het water en stak de vis dood. Ze haalde haar poot uit het water met de vis eraan en legde die op de kant. 'kijk zo moeilijk is het niet' sprak ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   wo 8 dec 2010 - 16:28

tijdens het wandelingetje dat ze maakten was Thunderpaw erg opgewonden en danste ze voor de anderen uit. toen ze bij de kleine stroom kwamen zei Silverpaw: 'hier is het de kleine stroom er zijn vissen maar het is niet diep' Silverpaw ging langs de waterkant zitten. Daar kwam een vis. silverpaw deet met een snelle beweging deed ze haar klauw in het water en stak de vis dood. Ze haalde haar poot uit het water met de vis eraan en legde die op de kant. 'kijk zo moeilijk is het niet' sprak Silverpaw. Toen Silverpaw de vis op het landf legde ging ook Thunderpaw naast het water zitten, Daar kwam al een vis aan zag ze, de vis kwam steeds dichterbij en toen de vis vlakbij Thunderpaw was deed ze haar nahgels uit en probeerde nat als Silverpaw gedaan had hem dood te steken. Haar uithaal raakte de vis op de staart, maar Thundrpaw verloor tijdens de uithaal haar ecerwicht en plonsde in het water.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   wo 8 dec 2010 - 18:37

Het duurde niet lang tot ze bij de kleine stroom aan kwamen en Silverpaw zei dat hier vis zat en dat het niet diep was. Moonpaw zag hoe ze een vis uit het water haalde en moest lachen toen Thunderpaw het ook wilde proberen, maar ze verloor haar evenwicht en viel in het water. Automaties schoot Moonpaw naar voren en plukte Thunderpaw uit het water door haar in haar nekvel te pakken en trok Thunderpaw weer op het drogen. 'Gaat het Thunderpaw?' vroeg Moonpaw en keek haar even na. Toen ze merkte dat Thunderpaw alleen maar nat was keek ze weer naar het water en zag iets verderop dat de oever lager was dan waar ze nu waren. Snel liep Moonpaw erheen en keek naar de vissen die hier rustig voorbij zwommen. Met een snelle haal van haar poot sloeg Moonpaw een grote vis op de oever en sprong meteen boven op de vis die wild lag te spartelen en beet het beest dood. 'Thunderpaw hier kun je goed vissen de oever is hier lager en je kunt er zo het water in lopen.' riep Moonpaw vrolijk en keek toe hoe Silverpaw en Lightpaw ook aan het vissen waren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   wo 8 dec 2010 - 19:36

'van mij mag je wel mee hoor!' zei Thunderpaw enthousiast. Lightpaw glimlachde, 'leuk!' Toen gaf Thunderpaw Lightpaw een kopje, Lightpaw spinde lief, en gaf een kopje terug. 'weet je nog dat ik jou ook al zag toen ik een kit was?, toen moest je de nesten in de nursery verschonen.' zei thunderpaw. Lightpaw keek verlegen, 'inderdaat, dat weet ik nog' Zei ze. 'kom op gaan we nog?' riep thunderpaw luid. Lightpaw glimlachde en keek naar de anderen. 'of moeten we het eerst gaan vragen of tegen iemand zeggen?' vroeg thunderpaw. 'we hoeven niks te zegen kom we gaan' zei silverpaw terwijl ze opstond. 'Laten maar meteen gaan anders zijn de meeste vissen in het diepere water te vinden.' zei moonpaw. Lightpaw knikte en ging met hun mee. In de verte hoorde Lightpaw de geleuiden al van de kleine stoorm, ze waren er bijna! Lightpaw hielt er van om te vissen. 'hier is het de kleine stroom er zijn vissen maar het is niet diep' Zei Silverpaw eijs, Lightpaw wist nu al dat ze een wijze krijger ging worden, en dt al haar toekomsitge leerlingen net zo zalde worden! En zo zalde het dan eeuwen door gaan! 'kijk zo moeilijk is het niet' Zei Silverpaw toen. Lightpaw hat meer zelf haar dingen meoten leren om dat Mousefur weinig met haar deed, dat was een teleustelling, zo kon ze nooit een krijger worden! Thunderpaw probeerde een vis te vangen maar dook blijk baar het water in, moonpaw hielp haar d'r uit, en zei toen, 'Gaat het thunderpaw?' Lightpaw vroeg ook of het goed ging, 'Je meot niet zo ver naar voren bukken en dan met je pooot op het beest razen, natuurlijk koekel je dan om' Zei lightpaw, ze liet een demostratie zien, en ving een visje, het was neit makkelijk, maar gellukig was het haar gelukt. 'Zie je?' Zei ze toen. 'Thunderpaw hier kun je goed vissen de oever is hier lager en je kunt er zo het water in lopen' Riep moonpaw toen. Lightpaw spitste haar oren en keek op, 'Woow inderdaat!' Zei ze."She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stripepaw
Member

17

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Stripepaw
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   wo 8 dec 2010 - 21:37

Silverpaw keek naar thunderpaw die het ook probeerde. Het gaat goed dacht ze maar op dat moment viel thunderpaw in het water. Silverpaw greep thunderpaw en samen met moonpaw troken ze haar uit het water. 'Gaat het thunderpaw?' vroeg moonpaw. 'heb je pijn?' voegde silverpaw eraan toe. 'Je meot niet zo ver naar voren bukken en dan met je pooot op het beest razen, natuurlijk koekel je dan om' Zei lightpaw. 'lightpaw heeft gelijk je leunde teveel naar voren' zei silverpaw. 'Thunderpaw hier kun je goed vissen de oever is hier lager en je kunt er zo het water in lopen' Riep moonpaw. 'Woow inderdaat!' Zei lightpaw. Silverpaw stond op en liep ook naar de plek waar de andere katten stonden. 'mag ik jullie eraan herinneren dat er in dit gedeelte geen vis zit!' zei silverpaw lachent.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   wo 8 dec 2010 - 22:44

Moonpaw hoorde Lightpaw riepen en Silverpaw kraakte meteen het plekje af. 'Misschien Silverpaw, maar ik heb toch wel een vis uit het water gehaalt.' zei Moonpaw en liet Silverpaw de vis zien die ze uit de kleine stroom had gevist. 'Wel wat zeg je daar van, je moet alleen wel iets verder het water in gaan om de vis te vangen.' zei Moonpaw en ze schudden haar natte pootjes uit.
De vogels zongen hun liedjes en Moonpaw keek even naar de bomen die zachtjes heen en weer wuifden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank: Warrior
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   do 9 dec 2010 - 12:57

'Misschien Silverpaw, maar ik heb toch wel een vis uit het water gehaalt.' zei Moonpaw en liet Silverpaw. 'Wel wat zeg je daar van, je moet alleen wel iets verder het water in gaan om de vis te vangen.' zei Moonpaw. 'moonpaw dat is de vis die thunderpaw wou vangen toen thunderpaw het water in gleed schoot die deze kant op dus er zitten nog steeds hier geen vissen' verklaarde silverpaw. silverpaw keek naar thunderpaw. 'volgende keer beter' zei ze terwijl ze thunderpaw een kopje gaf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   do 9 dec 2010 - 16:18

'Misschien Silverpaw, maar ik heb toch wel een vis uit het water gehaalt.' zei Moonpaw. Lightpaw keek van poes naar poes, leuk een discusie volgen. 'Wel wat zeg je daar van, je moet alleen wel iets verder het water in gaan om de vis te vangen.' zei Moonpaw vervolgens. Lightpaw leusterde lekker mee. 'moonpaw dat is de vis die thunderpaw wou vangen toen thunderpaw het water in gleed schoot die deze kant op dus er zitten nog steeds hier geen vissen' verklaarde silverpaw. Lightpaw rolde met haar ogen en stond stilletjes op en sprong het water in om een vis te vangen. Ze zach er één en met een snelle greep ving ze 'm. Terwijl de twee katten zaten te dizcuseren, ving Lightpaw nog een vis. 'volgende keer beter' zei Silverpaw. 'In de tijd dat jullie zaten te duscuseren, heb ik elker een visje gevangen' Lachte Lightpaw met een uitdagend blikje in haar ogen."She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   do 9 dec 2010 - 17:31

Silverpaw keek naar thunderpaw die het ook probeerde. Het gaat goed dacht ze maar op dat moment viel thunderpaw in het water. Silverpaw greep thunderpaw en samen met moonpaw troken ze haar uit het water. 'Gaat het thunderpaw?' vroeg moonpaw. 'heb je pijn?' voegde silverpaw eraan toe. 'Je meot niet zo ver naar voren bukken en dan met je pooot op het beest razen, natuurlijk koekel je dan om' Zei lightpaw. 'lightpaw heeft gelijk je leunde teveel naar voren' zei silverpaw. 'Thunderpaw hier kun je goed vissen de oever is hier lager en je kunt er zo het water in lopen' Riep moonpaw. 'Woow inderdaat!' Zei lightpaw. Silverpaw stond op en liep ook naar de plek waar de andere katten stonden. 'mag ik jullie eraan herinneren dat er in dit gedeelte geen vis zit!' zei silverpaw lachent. 'waar zit dan wel vis, Silverpaw?' zei Thunderpaw alweer vrolijk, ze was al weer bijgekomen van de schirk van toen ze in het water kukelde. Thunderpaw ging naast het water zitten en tuurde er in 'maar ik denk dat ik het vis vangen nooit onder de poot krijg' vervolgde ze daarna sip.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   vr 10 dec 2010 - 0:22

Moonpaw keek even boos naar Silverpaw maar ging er niet op in en keek naar Lightpaw die ook vissen uit het lagere water ving. Toen ze Thunderpaw's droevige stem hoorde dacht ze opeens aan iets en keek van Thunderpaw naar de kleine stroom. Een brede grijns verscheen en Moonpaw rende opeens weg en sprong na een maar meter in de kleine stroom en joeg de vissen naar het lagere water en keek daarna naar Silverpaw. 'Ik houd de vissen hier en jij Kunt vissen Thunderpaw!' riep Moonpaw vrolijk en de vissen zwommen dicht dringend tegen elkaar aan toen ze weg wilde zwemmen bij de andere clan katten, maar Moonpaw joeg ze weer terug met haar poten zonder de vissen te verwonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   vr 10 dec 2010 - 15:38

Een brede grijns verscheen op moonpaw's gezicht en Moonpaw rende opeens weg en sprong na een maar meter in de kleine stroom en joeg de vissen naar het lagere water en keek daarna naar Silverpaw. 'Ik houd de vissen hier en jij Kunt vissen Thunderpaw!' riep Moonpaw vrolijk en de vissen zwommen dicht dringend tegen elkaar aan toen ze weg wilde zwemmen bij Thunderpaw, Silverpaw en Lightpaw, maar Moonpaw joeg ze weer terug met haar poten zonder de vissen te verwonden. 'Ja, goed idee Moonpaw!' riep Thunderpaw vrolijk ze liep het ondiepe water in en probeerde een vis te vangen, het lukte bijna maar ze gaf niet op, na een tijdje kreeg ze toch een visje te pakken en miauwde ze blij: 'Silverpaw, Moonpaw, Lightpaw kijk eens! ik heb mijn eerste visje gevangen' Thunerpaw liep met het visje in haar bek naar de kant en vroeg: 'wat moet er nu mee doen?'


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   za 11 dec 2010 - 1:44

'Ik houd de vissen hier en jij Kunt vissen Thunderpaw!' riep Moonpaw vrolijk. 'Ik zal helpen de daar heeng te jagen' Aan gezien dat het een soort van hobby was van Lightpaw om te zwemen, was in haar verleden, toen de tigerclan nog leefden vast een tijger, sprong ze eht water in om de vissen in die richting te jagen. De stroming was vrij wild, maar enit wild genoeg om Lightpaw te verzuipen, haar hele poten zaten onder water, en ze trappelde op een groepje vissen af, om hun in de richting van thunder paw te jagen. 'Ja, goed idee Moonpaw!' riep Thunderpaw vrolijk ze liep het ondiepe water in en probeerde een vis te vangen. Lightpaw glimlachde, en ging door emt waar ze mee bizich was, de vizen in haar richting jagen, dat was pas zamen werken! 'Silverpaw, Moonpaw, Lightpaw kijk eens! ik heb mijn eerste visje gevangen'. Lightpaw keek op, 'Goed gedaan, jo!' zei ze met een glimlach. 'wat moet er nu mee doen?' Vroeg Thunderpaw, in een vage zin. 'Lech maar bij mijn vangsten, kunnen we het zo met z'n alle mee nemen, maar we meoten neit te veel, want als eht neit op gaat, gaat het stinken in osn kamp!' Zei ze met een vies gezicht. Ze wouw zelf nu ook weer een visje vangen, Lightpaw liep zachjes op een school visen af, amar toen klemde haar poot tussen te keien. 'Aa, ik zit vast!' Zei Lightpaw. Ze trekte amar wkam neit los, bij elke ruk vertrok haar gezicht van pijn."She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   za 11 dec 2010 - 8:27

'Lech maar bij mijn vangsten, kunnen we het zo met z'n alle mee nemen, maar we meoten neit te veel, want als eht neit op gaat, gaat het stinken in osn kamp!' Zei Lightpaw met een vies gezicht. Lightpaw liep het water weer in, waarschijnlijk om een visj te vangen, . 'Aa, ik zit vast!' Zei Lightpaw plotseling, Lightpaw probeerde los te komen maar hij gezicht vertrok van de pijn zag Thunderpaw, Thunderpawliep met snelle passen door water naar Lightpaw toe en stak haar kopje onder water om te kijken of Lightpaw vast zat, wat inderdaad het gevan was, Lightpaw was op een stapel rotsjes gaan staan die toen instorte en er was boven op Lightpaw poot een vrij grote rots te recht gekomen 'Lightpaw, je zit vast onder een rots!' riep Thunderpaw 'Silverpaw, Moonpaw, Lightpaw zit vast, we moeten haar los krijgen!' Riep Thunderpaw daarna tegen Moonpaw en Silverpaw.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   za 11 dec 2010 - 13:15

Moonpaw zag dat Lightpaw haar kwam helpen en na de eerste vangst van Thunderpaw kwam ze verder naar voren wat ze misschien beter niet had kunnen doen. Ze riep dat ze vast zat en Thunderpaw kwam het water in om haar te helpen. Moonpaw hoorde wat ze zei en liep voorzichtig naar Lightpaw toen en stak haar kop even onder water.Lightpaw had inderdaad een rots op haar poot gekregen en moonpaw kwam weer even omhoog. Lightpaw probeer zo ver mogelijk naar achteren te gaan. Thunderpaw jij gaat aan de andere kant van de rots staan ik sta hier. 'Silverpaw trek jij de rots naar je toe, maar kijk wel uit dat dat ding niet op jouw poten komt?' zei Moonpaw en wachten even tot Silverpaw eer ook bij zou komen? 'Goed Thunderpaw en ik duwen de rots omhoog met onze snuit en jij Silverpaw trek de rots naar je toe, maar hoog genoeg tot Lightpaw haar poot er onder uit kan trekken.' legde Moonpaw uit en wachten tot ze haar begrepen hadden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   za 11 dec 2010 - 22:01

Thunderpaw zag dat Moonpaw er aan kwam om haar te helpen 'Silverpaw trek jij de rots naar je toe, maar kijk wel uit dat dat ding niet op jouw poten komt?' zei Moonpaw en ze wachten tot Silverpaw er ook aan kwam? 'Goed Thunderpaw en ik duwen de rots omhoog met onze snuit en jij Silverpaw trek de rots naar je toe, maar hoog genoeg tot Lightpaw haar poot er onder uit kan trekken.' legde Moonpaw uit 'Gaat het nog Lightpaw?. Moonpaw, wat een goed idee' miauwde Thunderpaw terwijl ze Lightpaw een bemoedegend kopje gaf. Thunderpaw ging daarna op de plek staan waar ze volgens het plan van Moonpaw moest staan.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 0:47

Lioghtpaw verstond neit veel behalve gaat eht nog, of zo iets, Lightpaw knikte en trok alleen maar panikerig, want de strioom werd sneller. Haar blik werd angstig, 'Jullie moeten het water uit!' Zei ze panikerig, terwijl ze kei hard trok om los te komen, nu had ze ook nog een wond, ze maakte eht zelf veel erger, amar eht was of bloed poot of dood. 'Ga het water uit!' Bij haar werd eht dieper want zei stond lager, en haar kop ging zoms onder water. Ze rukte en zoms zag je een klein sliertje bloed door het water razen!

(Lekker dramatish)"She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 8:13


'Jullie moeten het water uit' riep Lightpaw in paniek 'we moeten eerst jou los krijgen' Schreeuwde Thunderpaw terug 'Ga het water uit!' schreeuwde Lightpaw nog een keer, 'mischien meten we er een krijger bij halen!' Schreeuwde Thunderpaw daarna naar Moonpaw en Silverpaw, Thunderpaw zag dat er bloed door het water liep, het kwam uit de richting van Lightpaw 'Lightpaw doe vorzichtig!. Ik ga er wel een krijger halen in het Rivierclan kamp' vervolgde ze terwijl ze naar de kant probeerde te komen wat haar lukte, ze spurtte weg in de richting van het Rivierclankamp.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank: Warrior
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 11:24

'In de tijd dat jullie zaten te duscuseren, heb ik elker een visje gevangen' Lachte Lightpaw. silverpaw lachte ook. 'maar ik denk dat ik het vis vangen nooit onder de poot krijg' zei thunderpaw sip. 'tuurlijk wel' zei silverpaw. 'Silverpaw, Moonpaw, Lightpaw kijk eens! ik heb mijn eerste visje gevangen' Thunerpaw liep met het visje in haar bek naar de kant en vroeg: 'wat moet er nu mee doen?' 'goed zo thunderpaw dood hem en leg hem maar neer' zei silverpaw. 'Aa, ik zit vast!' Zei Lightpaw. 'Lightpaw, je zit vast onder een rots!' riep Thunderpaw 'Silverpaw, Moonpaw, Lightpaw zit vast, we moeten haar los krijgen!' Riep Thunderpaw. 'Silverpaw trek jij de rots naar je toe, maar kijk wel uit dat dat ding niet op jouw poten komt?' zei Moonpaw en wachten even tot Silverpaw eer ook bij zou komen? 'Goed Thunderpaw en ik duwen de rots omhoog met onze snuit en jij Silverpaw trek de rots naar je toe, maar hoog genoeg tot Lightpaw haar poot er onder uit kan trekken.' legde Moonpaw uit. 'oke' zei silverpaw. silverpaw sprong het water in. 'Jullie moeten het water uit!' Zei lightpaw panikerig toen de stroom sneller ging. 'nee niet vordat je uit het water bent' Zei silverpaw. 'mischien meten we er een krijger bij halen!' Schreeuwde Thunderpaw 'Lightpaw doe vorzichtig!. Ik ga er wel een krijger halen in het Rivierclan kamp' vervolgde thunderpaw. 'nee thunderpaw wacht nog heel even' zei silverpaw. silverpaw duwde haar poot onder de steen en daarna haar neus. het deed ontsetend pijn maar ja. ze trok de grote steen in haar eentje omhoor en gooide die van lightpaw af. haar snuit en poot bloede maar ja. ze trok lightpaw het water uit. 'gaat het een beetje?' vroeg silverpaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 12:27

'mischien meten we er een krijger bij halen!' Schreeuwde Thunderpaw 'Lightpaw doe vorzichtig!. Ik ga er wel een krijger halen in het Rivierclan kamp' vervolgde thunderpaw. 'nee thunderpaw wacht nog heel even' zei silverpaw Thunderpaw draaide zich op en zach dat silverpaw haar poot onder desteen duwde en daarna haar neus. ze trok de grote steen in haar eentje omhoog en gooide die van lightpaw af. Silverpaw's snuit en poot bloede. Silverpaw trok lightpaw het water uit. 'gaat het een beetje?' vroeg silverpaw. 'Lightpaw, Silverpaw, Gaat het? we kunnen beter terug naar het kamp gaan, jullie moeten echt naar de medischijn kat toe' miauwde ze daarna bezorgt terwijl ze wat van de gevangen visjes op pakte en wachtte tot dat Moonpaw, Lightpaw en Silverpaw de rest van de visjes oppakte?


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank: Warrior
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 15:35

'Lightpaw, Silverpaw, Gaat het? we kunnen beter terug naar het kamp gaan, jullie moeten echt naar de medischijn kat toe' miauwde thunderpaw. 'ja het gaat wel. Je hebt gelijk we kunnen beter naar het kamp terug keren' zei silverpaw. silverpaw nieste maar pelaats van snot bloede het. haar neus prikte en haar snuit lag open, een paar van haar hagels was ze kwijt gebroken en haar pooty lag helemaal open maar lightpaw was gered en dat was het belangrijkst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
gaan vissen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: