gaan vissen - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 gaan vissen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 15:57

De stroom werdt sneller en Lightpaw riep dat ze het water uit moesten , maar ze wilde eerst dat Lightpaw veilig aan de kant was. Silverpaw deed alles zelf en Thunderpaw wilde in het kamp een krijger halen, maar het was al gebeurd en Lightpaw was veilig aan wal, maar de stroom was te snel geworden en trok Moonpaw onderuit en mee over de stenenbodem. Moonpaw draaide en keerde in het water en wist niet meer wat boven en onder was. Tot ze de bodem stevig onder haar poten voelde. Moonpaw sprong op met alle kracht die ze nog in zich had en landen hard op de stenen die langs de kant van de kleine stroom lagen. Kreunend van de pijn kwam ze omhoog en Moonpaw wankelde weg van de waterkant. Haar blik was wazig geworden en ze zag alleen nog schimmen. 'Silverpaw, Thunderpaw, Lightpaw waar zijn jullie?' riep Moonpaw en keek wanhopig rond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 16:10

Lightpaw werd bevrijd en uit het water gehaalt, ze hoorde even niks, ze stampte het water ui haar oren en wende zich tot haar poot. Er werd ngo veel gezecht maar wat precies, Lightpaw was helemaal in gedachtes verzonken. Haar poot bloede erg, en het was heftig gewont. Ze likte haar poot om eht bloeden te stopten, maar eht lukte niet, bij elke aan raking van ahar tong tegen haar poot kreunde ze. Moest ze nu naar de medicine kat? Ze wist eht nit, was dit wel erg genoeg? Ze keek naar Silverpaw, 'gaat het je snoet is namelijk wel een beedje gewond' Zei ze. 'bedankt jullie, jullie hebben mijn leven geret.' Ze gaf hun allemaal een likje, om hun te bedanken. Toen ze Moonpaw een lik wouw geven realiseeerde ze dat ze weg was, ze zag Moonpaw in de stroom weg gaan! 'Moonpaw'. Zonder na te denken sprong ze eht water in om haar te helpen, maar daar door dreef ze zelf ook weg, ze trepelde naar Moonpaw toe, maar het lukte niet. 'HELP ONS' [color=cyan]"She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 16:46

Divestream hoorde het water plonzen en dacht meteen terug aan Willowkit's dood. Ze schudde haar kop. Ze begon ook al allemaal hulp roepende stemmen te horen. Divestream keek naar een eekhoorn, die zijn oren spitste naar zowel Divestream, als naar de rivier. Divestream luisterde naar de rivier. Een sterke kreet weerklonk. Divestream liet de eekhoorn voor wat het was en snelde zich onmiddellijk naar de rivier. Ze schrok zich dood toen ze Moonpaw, in het water liggend zag. Ook Lightpaw zag ze richting Moonpaw gaan. Lightpaw's lichaam zou nooit volgroeid zijn om deze sterke stroom te trotseren. Divestream sprong meteen in het water, zich Willowkit's dood zich steeds meer herinneren. Ze ging met krachtige halen door het water. Ze pakte Lightpaw mee en dromde zich naar voren, naar Moonpaw toe. Ze probeerde die te pakken met haar bek, maar ze werd onderdrukt door een aankomende steen, die ze met Lightpaw in haar bek snel moest ontwijken. Ze had die gelukkig nog net kunnen ontsnappen en toen ging ze verder. Ze kwam langs Moonpaw, spreidde haar poot uit en zette zich toen met Moonpaw aan haar poot en Lightpaw in haar bek, klaar om de steen te onderdrukken. Ze voelde zich met een geweldige klap tegen de rots komen. Ze probeerde erop te klimmen, maar de steen was glibberig. Ze zette haar tanden steviger in de losse nekvel deeltjes van Lightpaw. Daarna zette ze haar andere poot, die ze niet om Moonpaw had geslagen, tegen de steen en klapte haar scherpe nagels tegen de steen. Ze trok haar andere poot met Moonpaw aan een beetje omhoog. 'Moonpaw, probeer er op te klimmen!' schreeuwde ze. Ze duwde Moonpaw met haar neus om te helpen, terwijl ze Lightpaw stevig tussen haar kaken hield.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 16:54

Het water klapte in de longe van Lightpaw, Lightpaw voelde zich slap worden en ze zonk en beedje, ze werd gepakt door een andere kat, maar zij zelf was buiten bewust zijn. Moonpaw werd ook gepakt later, en de poes zwom naar een rots, ze knalde er tegen aan. Lightpaw was nog niet vol groet, net zeven manen. Moonpaw werd op de rots gedrukt en daar na lightpaw, dei er net zo hart weeer vanaf gleed in de strooming. Ze dreef richting een groote rots.

(Ff de actie der in houden xD)"She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 17:40

Moonpaw voelde dat ze omhoog gehouden werd, maar haar zicht was nog steeds nul koma nul en ze hoorde na ergens met moeite op geklommen te zijn een plons. Moonpaw had ze stem van zowel Lightpaw als die van Divestream gehoord, maar ze zag alleen iets groots wit en een kleinere schim wit met rode vlekken die af dreef. 'Divesteam? Lightpaw drijft af!' vroeg Moonpaw half vragend en ze knipperde verwoed met haar ogen om het water eruit te krijgen. haar zicht werd weer wat beter, maar ze kon nog niet goed zien. Ze zag wel dat Divestream niet langer meer bij haar was. De kleine stroom begon steeds sneller te stromen. Moonpaw keek naar het tavereel en ontdekte niet dat een boomtak via de kleine stroom haar kant op kwam. De klap van de tak sloeg haar van de glibberige rots, maar Moonpaw kon nog net zich aan een van de takken vast grijpen en de boomtak lag vast tegen de rots. Met moeite klom ze op de tak en ging op een plek zitten waar ze voorlopig veilig was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 17:59

Thunderpaw zag vanalles gebeuren, ze zag hou Moonpaw in het water dreef, Lightoaw er ook in sprong en hoe Divestream ze probeerde te redden wat bij Moonpaw lukte, maar Lightpaw dreef af hoorde ze Moonpaw tegen Divestream roepen ook zij zag het, ze rende naast het water met Lightpaw mee en toen ze net iets voor Lightpaw was sprong ze erin, het water stroomde sneller dan ze gedacht had, ze trappelde en onderdrukte haar watervrees. Thunderpaw wist niet bij Lightpaw te komen dus toen probeerde ze bij de kant te komen, maar de stroming was te sterk en Thunerpaw moest telkens denken aan Willowkit's dood, langzaam raakte Thunderpaw in paniek maar ze bleef dapper door trappellen. ze dacht aan Silverpaw, Lightpaw en Moonpaw, haar nieuwe vriendinnen en dat gaf haar kracht, maar het was niet genoeg. ze trappelde dan wel dapper maar ondertussen ging zij telkens kopje onder, gelukkig wist ze op een gegeven moment een tak te pakken te krijgen die tussen wat keien vast zat, maar nog voede ze de stroming aan haar trekken en haar nagels uit de tak glijden.


Spoiler:
 


Laatst aangepast door Thunderpaw op zo 12 dec 2010 - 18:20; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank: Warrior
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 18:05

'Silverpaw, Thunderpaw, Lightpaw waar zijn jullie?' riep Moonpaw. 'moonpaw waar ben je?' ze keek om zich heen. 'gaat het je snoet is namelijk wel een beedje gewond bedankt jullie, jullie hebben mijn leven geret.' Zei lightpaw. Ze kreeg een lik. 'geen dank' zei silverpaw. 'Moonpaw, probeer er op te klimmen!' hoorde ze ineens. toen zach ze lightpaw in het water staan het water sloeg haar keel in. Silverpaw greep lightpaw in haar nekvel. Ze trok haar het water uit. 'lightpaw lightpaw word wakker alsjebliefd' Zei silverpaw terwijl haar traan op de natte vacht van lightpaw viel. lightpaw word wakker' herhaalde ze terwijl er nog meer tranen op de vacht van lightpaw vielen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 18:18

Lightpaw lag nu op eht lant, maar ze bewoog neit, ze was neit dood, maar ook neit bijbewust wezen, haar wond op haar poot was gestopt met bloeden, maar ehtwater in haar longen kon haar dood worden, Silverpaw zei dingen tegen Lightpaw, maar ze reageerde niet. Tranen vielen op de vacht van Lightpaw, dei nog steeds neit reageerde. Maar ze ademde wel, neit veel maar wel een beedje. Ze leek gewoon dood als je neit op het ademen lette, maar gellukig was ze neit dood."She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 18:21

Thunerpaw zag dat Lightpaw uit het water getilt werd, 'Silverpaw help'riep ze toen ze alle grip om het hout mkwijt raakte en de stroom haar meevroede terwijl ze haar bewust zijn verloor.

(sorry voor de korte post, ik moest eten)


Spoiler:
 


Laatst aangepast door Thunderpaw op zo 12 dec 2010 - 19:27; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
151

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank: Warrior
Silverflower
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 18:37

'Silverpaw help' riep thunderpaw. help wat dacht ze. ze draaide haar kop om. thunderpaw lag in het water met de sterke stroom. 'thunderpaw hou vol' riep ze terwijl ze op sprong en naar het water toe liep. Thunderpaw lag te ver weg maar als ze niks deed zal thunderpaw het niet overleven. ze sprong in het water en liep tegen de stroom in om thunderpaw te redden. er wert een grote druk op het lijf van haar gezet. 'hou vol!' schreeuwde ze. haar poten gingen hevig bloeden door de stenen waar ze haar potten tussen moest propen om te blijven staan. ze pakte thunderpaw gooide haar op de kant. Toen thunderpaw net op de kant lag schooten de stenen weg. silverpaw vloog keihard weg omdat ze geen grip meer had. help kon ze niet roepen ze had geen energie om te praten. toen drukte ze haar poten op de grond. Haar poten waaren nu echt kapot. ze sprong de kant op. haar energie was helemaal op. Ze kreeg geen zuurstof en viel flauw. uit haar mond en neus liep bloed ook uit haar buik en poten kwam bloed nog even en ze was het leven verlooren

(ze gaat niet dood)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 19:02

'Silverpaw, help me!' riep Thunedrpaw vlak voordat ze haar bewustzijn verloor, ze wist niet wat er onertussen gebeurde maar ze werd wakker toen ze met een smak op de kant belande, ze zag dat Silverpaw met weinig puf nog uit het water klouterde maar daarna stil bleef liggen, Thunderpaw rende met alle kracht die ze nog hat naar haar toe en likte voorzichtig Silverpaw's wonden terwijl ze zachtje 'Silverpaw, Silverpaw, Silverpaw niet dood gaan' miauwde deed bleef ze doen terwijl ze Silverpaw verdr de kant op trok en haar wonen likte.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   zo 12 dec 2010 - 22:20

Moonpaw hielt zich met moeite vast op de plek waar ze op de vast geslagen tak zat toen een grote golf over haar heen sloeg. 'Divestream help me!' riep Moonpaw, maar een andere golf sloeg over heen en Moonpaw werd van de tak geslagen. Wild begon Moonpaw te peddelen met haar poten. Moonpaw zwom niet tegen de stroom in, maar met de stroom mee en sloeg haar nagels in de aarde toen ze vlak langs de kant zwom. haar poot bleef hangen, maar het zou niet lang meer duren als iemand niet snel haar zou komen helpen? 'Help!' Was alles wat Moonpaw kon roepen voor een volgende golf over haar heen sloeg. Een stel tanden voelde Moonpaw in haar nekvel, maar ze kon niet zien wie haar hielp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 7:29

- Sodeju! Effe wachten de volgende keer! XD -

Divestream keek hulpeloos naar Lightpaw. Lightpaw werd gelukkig gepakt door Thunderpaw en Divestream keek naar Silverpaw, die nu ook haar evenwicht verloor. Gelukkig redde Thunderpaw haar. Thunderpaw was een goede Apprentice en een dappere ook. Divestream's aandacht werd getrokken naar Moonpaw, die viel. Divestream aarzelde geen moment, sprong vooruit en probeerde met haar kaken Moonpaw's nekvel te grijpen, wat alles behalve gemakkelijk ging. Ze gromde en maakte krachtige slagen met haar poten. Toen ze uiteindelijk Moonpaw's vacht zag, greep zij zich vast daaraan. Nu moest ze de kant nog bereiken. Ze stak haar nagels naar de kant uit en hees zich daarover. Ze probeerde Moonpaw mee te sleuren, wat haar lukte en legde haar neer. Ze likte over diens snoet en begon met haar poten zachtjes op Moonpaw's buik te duwen. Toch hard genoeg om het water eruit te krijgen, zoals ze Nightpaw had zien doen. Ze probeerde het water uit de longen te krijgen.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 11:53

Het was Divestream die haar redden en Moonpaw voelde het water dat in haar longen zat eruit geduwt worden en ze spuwde die uit. Luid kuchend probeerde Moonpaw zich omhoog te duwen, maar het lukte nog niet ze moest eerst even rusten. 'Bedankt Divestream.' bedankte Moonpaw haar en ze keek naar de andere die er net zo bij lagen op Thunderpaw na. Moonpaw voelde rustig aan haar kracht weer terug komen en ze stond kreunend op en liep wankel naar Silverpaw, Thunderpaw en Lightpaw toe. 'Wat moeten we doen Divestream?' vroeg Moonpaw en keek de warrior vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 11:56

Thunderpaw likte nog steeds vorzichtig Silverpaw wonden, die bloede al minder 'Help!' hoorde ze Moonpaw opeens roepen, Thunderpaw keek om en zag dat Divestream haar al te pakken had en naar de kant zwom. Toen Divestream met Moonpaw bij de kant was zag Thunderpaw dat Divestream haar poten zachtjes op Moonpaws borstkas zette en zachtje duwde om het water uit Moonpaw lichaam te krijgen. Thunderpaw deed dus het zelfde als Divestream bij Moonpaw deed bij Silverpaw, het hadt effect want er liep een staarltje water uit Silverpaw bek, Thunderpaw duwde nog een paar keer zachtjes en likte daarna Silverpaws wonden weer die weer waren gaan bloeden 'Niet doodgaan Silverpaw!' miauwde ze zachtjes.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 15:39

Lightpaw die nog steeds op haar zijn lag zonder enkele reacties tot leven, behalve ademen te laten zien, naja ademen, afentoe een beetje lucht in en uit ademen, en dan hielt ze weer op, en daarna weer. Haar poten waren een beedje stijf en haar ligaam was nog steeds doorweekt, behalve dat ze de kans hat op stikken kon ze ook ziek worden. Reacties bleef ze neit laten zien. Zalde Lightpaw het wel reden?"She died when she was sad...
Now she lives as an angel..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 20:26

'Silverpaw niet doodgaan' miauwde Thunderpaw zachtjes toen ze bedacht dat ze niet eens wist hoe het met Lightpaw ging of waar ze was, ze keek om zich heen en zag Lightpaw een stukje verderop liggen, Thunderpaw zag geen beweging in haar en kijk naar Silverpaw die oondertussen weer redelijk normaal ademde en weer terug naar Lightpaw die zich nog steeds niet verroerd had. Toen bedacht ze zich geen moment meer en rende ze naar Lightpaw toe en legde haar oortje bij Lightpaw hart, het klopte nog! Thunderpaw was blij maar bleef rustig. ze drukte eerst zavchtjes met haar voor poten op Lightpaw borst kas en toen ze dat een paar keer gedaan had terwijl er wat water uit Lightpaw's bekje stroomde, daarna likte ze Lightpaw's vacht om Lightpaws vacht weer droog te en ondertussen ging tHunderpaw ook dicht tegen Lightpaw aan liggen om Lightpaw's lichaam warm te laten worden, ze riep naar Divestream: 'Divestream, Lightpaw en Silverpaw zijn er echt erg slecht aan toe ze moeten terug naar het kamp en naar Seastream!'


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 21:18

Silverpaw's gedachten was alles daar was de poort van de sterrenclan dit was het eind. Ze ging door de grote mooie poorten die voor haar open gingen. 'je bent een lieve poes geweest' werd haar verteld. Dit is mijn teid nog niet ik heb een mooi leven' zei silverpaw. Je hebt gelijk maar je hebt meer dan geluk nodig om terug te gaan naar je oude leven en dat kan ik je niet geven' werd haar verteld. Ze liep rustig over de prachtige wolken. Okal was het hier zo mooi ze moest terug ze kon haar vrienden toch niet zomaar alleen laten. Toen zakte zze ineens door de wolken. Haar ogen gingen open. Ze was weer terug. 'thunderpaw?' vroeg ze. Toen ging ze hieperfentileren. Ze kotste maar het was geen kots het was alleen maar bloed. Ze zakte terug en haar ademhaling stopte.

(alles komt goed X'D)accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

242

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Thunderstorm
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 21:32

Thunderpaw was nog steeds Lightpaw vacht aan het likken om Lightpaw warm en droog te krijgen toen ze opeens 'Thunderpaw?' achter zich hoorde, Thunderpaw draaide zich om en zag dat het Silverpaw was die dat gezegd had, ook zag ze dat Silverpaw kotste, maar Silverpaw kostste geen kots maar bloed, 'Silverpaw' riep Thunderpaw 'je bent weer bij bewustzijn en je leeft nog!', Thunderpaw rende naar Silverpaw en zei 'we moeten terug naar het kamp en snel, jij bent echt niet oké en Lightpaw is volgens mij onderkoeld!', Moonpaw ben je sterk genoeg om terug naar het kamp te gaan en daar hulp te halen terwijl ik Lightpaw probeer naar het kamp te dragen en Divestream Silverpaw naar het kamp kan dragen?' vroeg Thunderpaw daarna aan Moonpaw.

(silverpaw, wil je voortaan van account wisselen, het is best wel verwarrend)


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

387

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonstream
BerichtOnderwerp: Re: gaan vissen   ma 13 dec 2010 - 22:41

Moonpaw hoorde maar half van wat er gezegd en gedaan werd, maar ze hoorde Thunderpaw's stem die haar wat vroeg. Ze knikte en liep met snelle wnakele pas terug naar het kamp. Haar poten leken wel van pudding en ze leek soms als een dronkenaard te lopen. Haar zicht werd steeds scherper net als haar gehoor. Na een paar meter stond ze weer stevig op haar poten en ze renden terug naar het kamp.

(Ik maak een Topic in de nursery aan.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
gaan vissen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: