Cold winds on de moors blow -- open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Cold winds on de moors blow -- open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member

Floriske
2558
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Cold winds on de moors blow -- open   vr 12 jul 2013 - 18:47Evergreens nagels en snuit waren rood van het bloed van het konijn. Het was al zonhoog en toch was het het eerste dat ze die dag gevangen had. Evergreen zuchtte zacht. De koude winden die bladkaal aankondigden joegen de konijnen hun holen in. Haar groene blik gleed over het landschap om haar heen. Op het wuivende gras na zag ze niets bewegen. Ze voelde een druppel in haar nek en ze keek omhoog. Donkere wolken pakten samen. Het duurde niet lang voor er meer druppels vielen. Regen, dat ook nog. Dat vergemakkelijkte het jagen nu niet bepaald. Een harde windstoot duwde het lange gras tegen de grond. Evergreen begroef haar prooi en liep verder. Ze vond jagen in de regen vervelend, maar klagen had geen zin. Ze was niet zo stom en zwak dat ze bij de eerste druppels terug vluchtte naar het kamp. Alleen onweer kon op deze uitgestrekte grasvlaktes gevaarlijk zijn. De boskatten van de andere clans werden door hun hoge bomen beschermd en de regen zorgde er wel voor dat er geen branden ontstonden. Hier op de velden was jij als kat echter het hoogste punt en daardoor liep je gevaar. Evergreen maakte zich geen zorgen. Onweer zag je lang van tevoren aankomen, ze had niets te vrezen. Ze duwde de gedachten over het weer weg en concentreerde zich weer op de reden dat ze hier was: jacht. Bladkaal was niet ver meer. De clan kon een goede buit wel gebruiken.
Ze spotte een beweging en liep er met zachte stappen naartoe, maar toen ze wat dichterbij was gekomen zag ze dat het gewoon een andere kat was. De regen, die inmiddels met bakken uit de hemel viel, beperkte haar zicht en ze had de wind in de rug, dus ze wist nog niet wie het was. Ze liep wat verder, zodat ze de ander beter kon zien.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold winds on de moors blow -- open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: