Frosty leaves/ &Ferretwhisker 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Frosty leaves/ &Ferretwhisker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

~<3Laura<3~&||Cyber
32

CAT'S PROFILE
Age: x 18 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Frosty leaves/ &Ferretwhisker   zo 28 jul 2013 - 23:02

Geruisloos stapte ze, of tenminste, daar deed ze een poging toe. Een paar dagen geleden had het immers flink geregend. Normaal had Ferretwhisker daar ook absoluut geen problemen mee. Maar nu het zo koud was dat je adem als dunne mistslierten uit je mond danste, bevroor het tot flinterdunne laagjes op de grond, waar normaal gewone regenplassen lagen. Het glinsterende, flinterdunne  laagje ijs dat het hele gebied in kleine poelen bedekte, gaven haar een heel lastige tijd op het vlak genaamd sluipen. Het laagje knisperde bij elke misstap die ze maakte en het ergerde haar enorm. Maar er viel niks aan te doen. Gelukkig was het geluk wel aan haar zijde geweest en had ze nog wel een merel gevangen. Dat zou haar niet meer vaak lukken deze bladkaal. Ondanks dat merels niet verdwenen in dit seizoen, waren het er toch minder. En hey, in bladkaal was elke prooi waardevol. Dus ze mocht absoluut niet klagen. Toch vond ze dat ze na die vangst toch echt wel een rust momentje verdiend had op de zonnenrotsen. Ze stapte dan ook de struiken uit, al snel constaterende dat er nog een andere kat aanwezig was. De rust zou nu vast al snel vergaan, maar ach, ze deed het ermee. Ferretwhisker was immers absoluut niet asociaal, alleen wel erg scherp van toon en af en toe een beetje opvliegerig als je haar irriteerde. "Goedemorgen," Miauwde de kater die al aanwezig was. "Goedemorgen!" Reageerde Ferretwhisker op neutraal tot vriendelijke toon, "Fireroar, was het toch?" Vroeg ze vervolgens, haar koppie iets scheef houdende. De kater kwam haar niet al te bekend voor, maar goed, je had van iedereen in de clan wel een idee wie het ongeveer was. "Ook even op komen warmen in dit bagger weer?" Vroeg ze vervolgens met een kleine grijns op haar lippen.

Als je een code gebruikt, moet je hem wel afsluiten doormiddel van in het geval van een table xD Anders blaast het de hele pagina op. Ik heb het nu even voor je gedaan op StrawberryxD


Somewhere here I know
I have a Doppleganger
Someone like me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Frosty leaves/ &Ferretwhisker
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: