Mission.... Failed (Lionflower) -spt- 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mission.... Failed (Lionflower) -spt-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coyotelove
Member
Mission.... Failed (Lionflower) -spt- Giphy
Beer ate kip
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons ♡
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Coyotelove
BerichtOnderwerp: Mission.... Failed (Lionflower) -spt-   Mission.... Failed (Lionflower) -spt- Icon_minitimeza 24 aug 2013 - 10:53

Coyotepaw rekte zich al gapend uit. Hij keeknaar buiten en zag tot zijn ergernis dat het al bijna zonhoog was. Haastig stond hij op en schudde wat stukjes mos uit zijn vacht. Zachtjes mompelde hij wat kwaads. Waarom moest hij nou zo'n uitslaper zijn? Snel kroop hij naar buiten, waar een overal sneeuw lag. De neiging om er al ene kit door heen te rollen was groot... Maar dan zou hij zichzelf nogal voor schut zetten. Dus hij weerstond de neiging met moeite en besloot dat hij het wel in et territorium zou doen. Maar hij moest ook aardig wat proberen te vangen, als straf omdat hij zo had uitgeslapen.

Na een tijdje door het territorium te hebben gelopen kwam hij aan bij The sandy hollow. Hij keek met ogen vol plezier naar de hopen sneeuw die daar lagen. Hij maakte een kreetje van geluk en stormde in de sneeuw, om daar als een kit in te rollen. Terwijl hij zich goed vermaakte merkte de kater niet dat er een poes aan kwam. Pas toen deze op nog geen meter afstand van hem stond stopte hij. Hij lag op zijn rug, wit van de sneeuw en grijnsde naar de poes. "E-ehm. Hallo Schoonheid"Ik heb er een spt van gemaakt, hopelijk is dat niet erg? ^^" en anders kunnen we nog altijd met normale posts of lange posts posten, wat jij wil c:


Mission.... Failed (Lionflower) -spt- ImvakEb
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionflower
Member
Mission.... Failed (Lionflower) -spt- DPKsfdL
[First owner||Hanna][Current||Tara]
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ➳12 moons
Gender:
Rank:
Lionflower
BerichtOnderwerp: Re: Mission.... Failed (Lionflower) -spt-   Mission.... Failed (Lionflower) -spt- Icon_minitimeza 24 aug 2013 - 11:10

Lionflower raapte de muis die voor haar lag, op. Ze had voor de tijd van het jaar toch best wel veel gevangen. Een mengeling van sneeuw en aarde hing aan haar poten. Ze wandelde naar een andere boom en begon het konijn dat ze daar begraven had, op te graven. Met haar prooien tussen haar kaken, wandelde ze terug in de richting van het kamp. bij de Sandy hollow gekomen, zag ze Coyotepaw, een leerling, door de sneeuw rollen, ze trok zich er niets van aan en liep gewoon verder. Coyotepaw stopte. "E-ehm. Hallo Schoonheid", grijnsde hij. Ze haalde één wenkbrouw op. "Jij ook hallo", zei ze ongemakkelijk.

-niet erg hoor :3


Mission.... Failed (Lionflower) -spt- Fw7k
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mission.... Failed (Lionflower) -spt-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: