[+Wolfsbane] Waiting for the death 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [+Wolfsbane] Waiting for the death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Daan
898
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Sparrowfeather
BerichtOnderwerp: [+Wolfsbane] Waiting for the death   zo 25 aug 2013 - 10:52

De kleine Sparrowkit lag opgerold tegen een paaltje van het weiland aan. Om hem heen was de sneeuw deels weggesmolten. Een koude bries liet hem voor de zoveelste keer trillen. Hij was het voorval in het kamp niet vergeten. Hij lag hier nu al bijna twee dagen. Twee dagen zonder eten, drinken en warmte. Zijn poot met de wond die Skullfur had aangebracht lag er maar wat bij, omdat hij de moeite niet meer had genomen zich te wassen. In die twee dagen was hij zwaar vermagerd, maar ook daar sloeg hij geen acht op. Zijn oogjes sloten zich weer, en zijn ademhaling was zwak. Was dit het dan? Moest hij in dit eenzame landschap bevriezen? Kon hij nooit een warrior worden? Verschillende vragen schoten door zijn kop heen. Misschien kwam hij nu ook wel in StarClan, bij zijn ouders. Ergens hoopte hij er fel op dat dit zou gebeuren, en dat hij daar verder kon leven zonder enige zorgen. Een kleine glimlach verscheen op zijn gelaat toen hij dacht aan die warme dingen. Opeens kwamen de hoofden van Wolfsbane en Skullfur weer voor zich op. Wolfsbane keek vastberaden, waarom wist hij niet. Skullfur daarin tegen bleek de grootste pret te hebben. Er was iets wat hem tegenhield om de moet op te geven, om zich niet meer te proberen warm te houden en gewoon wachten totdat hij geheel bevroor, en dat was Wolfsbane. Een klein deeltje van zijn hart, hoopte vurig dat hij zou komen, dat hij de hoop niet had opgegeven. Sparrowkit wist dat zijn laatste uren waren geslagen, mocht er nu geen hulp meer komen. Een tweede sneeuwstorm kwam aanzetten, en als die hem eenmaal had doen verdwijnen onder de sneeuw zou hij voorgoed weg zijn. Een traan rolde uit zijn ooghoek en drupte op de sneeuw.


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.

ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[+Wolfsbane] Waiting for the death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: