[+Timefall] Stars come up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [+Timefall] Stars come up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashdrop
StarClan

Daan
67

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Warrior
Ashdrop
BerichtOnderwerp: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 14:35

Met vluchtige passen bewoog de jonge, asgrijze kater zich tussen de bomen door. Zijn poten raakte de sneeuw nauwelijks aan, zo snel trok hij ze weer omhoog. Hij kwam in de buurt van de Sunningrocks, de plek die zijn bestemming was. Hij wilde even alleen zijn, weg van al dat getreiter en gepest om zijn angst en onhandigheid. Hij zag dat er niemand was, gelukkig. Hij bewoog zich met vluchtige passen en sprong sierlijk op de met sneeuw bedekte stenen. Bijna gleed hij uit, maar nog net op tijd kon hij zijn evenwicht houden. Gelukkig, bijna weer een stunt waar hij niet trots op had hoeven zijn. Hij kwam weer even op adem en zette zich toen neer. Ashdrop zat daar maar, als een eenzame kat. Naja, dat was hij ook eigenlijk wel. Vrienden had hij niet echt, nooit had hij een echte vriend gehad. Ooit wel eentje, in zijn kitten tijd. Maar deze liet hem in de steek, vlak nadat ze apprentice werden. De kat voelde zich te hoog voor hem, en dat deed hem wel pijn. Maar onderhand had hij ermee leren leven.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timefall
StarClan

Cees C:
1120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless :.
Gender:
Rank:
Timefall
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 15:02

De kater hield een rustig tempo aan, terwijl hij opzoek was naar prooi. Echter was er geen prooi te zien of te ruiken. De enige sporen die hij zag waren van een kat, die duidelijk haast had gehad. Niet eens zo lang geleden, want het waren nog duidelijk verse sporen. Even keek hij ernaar, maar al snel besloot hij gewoon door te lopen. De sporen negerend. Hij dwaalde wat van de sporen af. Maar na een tijdje kwam hij ze weer tegen. Bij the Sunningrocks. Even keek hij waar ze heen leidden. Ze ging omhoog en al snel zag hij dan ook een asgrijze kater zitten. Ashdrop. Hij kende hem niet goed, maar wist wel dat hij het soms moeilijk had. Zwijgend en met enkel het geknars van de sneeuw onder zijn poten, sprong hij omhoog. Rustig ging hij naast de kater zitten en sloeg zijn staart over zijn poten. 'Alles goed, Ashdrop?' vroeg hij rustig, terwijl hij voor zich uit keek.klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashdrop
StarClan

Daan
67

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Warrior
Ashdrop
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 15:24

De kater had niet gemerkt dat er ondertussen nog iemand was aangekomen bij de Sunningrocks. Zijn ogen waren gericht op de sterren die langzaam omhoog kwamen zetten. Toen dwaalden zijn ogen af op de kolkende rivier, daar zou hij nu niet graag in willen vallen. Opeens hoorde hij wat geluid achter zich, en zijn nekharen rezen geschrokken omhoog. Niet veel later rook hij ThunderClan geur, en een zwart witte kater zette zich naast hem neer. Het was Timefall, hun deputy. Ashdrop slikte moeizaam, misschien was de kater wel door Firestar gestuurd om hem een standje te geven voor zijn klunzige gedrag. ''Alles goed, Ashdrop?'' Vroeg de kater rustig aan hem. Hij slikte eventjes moeizaam en besloot te antwoorden. ''Euhmm..'' was het enige wat hij eerst uit kon brengen. ''Nouja..'' stotterde hij en keek toen naar zijn poten. Hij voelde zich beschaamd, omdat hij zo tegen hun deputy moest spreken. ''Niet echt.. goed.. denk ik.'' Hij keek naar het water en zijn ambere ogen stonden wat treurig.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timefall
StarClan

Cees C:
1120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless :.
Gender:
Rank:
Timefall
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 15:33


''Euhmm..'' begon hij stotterend, ''Nouja..'' Even keek Timefall hem rustig aan. De warrior keek ondertussen naar zijn poten. ''Niet echt.. goed.. denk ik,'' was het antwoord uiteindelijk. De kater knikte even en keek weer naar de rivier. 'Zou je willen zeggen wat er is? Moet niet natuurlijk, enkel als je wil.' Zijn stem bleef kalm en hij keek zijn clangenoot niet aan. Dat zou de druk enkel erger maken, niet? En zo niet, dan keek hij toch voor zich uit. Veel zou het waarschijnlijk toch niet uitmaken. De sterrenhemel begon te schitteren. Het was niet echt een goed idee om in de winter de nacht buiten door te brengen, maar toch ging hij hem hier niet direct weghalen. Dat leek hem niet zo'n goed idee, als hij zo keek naar hoe de kater er aan toe was. Het leek wel alsof hij het noorden kwijt was en dat het nog wel even duurde voordat hij het had teruggevonden.klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashdrop
StarClan

Daan
67

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Warrior
Ashdrop
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 15:44

Hij hoorde wat geschuifel naast hem, en voelde dat er geen ogen op hem brandden. Dat deed hem enigszins tot rust komen. Zijn amber kleurige ogen staarden maar wat voor zich uit. ''Zou je willen zeggen wat er is? Moet niet natuurlijk, enkel als je wil.'' Klonk de kalme stem van Timefall weer in zijn oren. Eventjes twijfelde hij, maar besloot het maar te doen. Ongehoorzaam hoorde je niet te zijn tegenover je deputy. ''Veel katten mogen mij niet..'' Miauwde hij en keek toen weer naar zijn poten. ''Ik ben dom, klunzig en een lafaard.'' Miauwde hij zachtjes achter dat eerste aan. Zijn gelaat stond niet echt vrolijk, maar dat was het eigenlijk nog nooit echt geweest. Hij vermande zich omdat de emoties nu pas echt naar boven kwamen. Tsja, wanneer had hij met iemand over zijn problemen gepraat, nog nooit eigenlijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timefall
StarClan

Cees C:
1120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless :.
Gender:
Rank:
Timefall
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 15:50


Tot zijn verrassing kreeg hij antwoord. De meeste katten zouden geweigerd hebben. Of lag het misschien aan zijn rang? Hij had wel het gevoel dat katten meer tegen hem zeiden, gewoon omdat hij hoger in rang stond, maar was dat ook zo? Waarschijnlijk toch voor een deel. ''Veel katten mogen mij niet..'' Miauwde Ash, ''Ik ben dom, klunzig en een lafaard.'' Sommigen wisten ook niet hoe ze met een clangenoot moesten omgaan. 'Bewijs ze dan het tegendeel,' sprak hij rustig, 'Of zorg dat ze je positieve kanten zien. Wat kan je goed of waar weet je veel van?' Nu keek hij wel even naar de kater. Ja, hij wou hem helpen. Maar dan moest ook hij meewerken. Anders kwam er nog steeds niets van in huis. Of het ging werken was wat anders natuurlijk. Misschien niet, maar dan had hij tenminste iets geprobeerd niet?klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashdrop
StarClan

Daan
67

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank: Warrior
Ashdrop
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 16:05

''Bewijs ze dan het tegendeel,'' sprak de kater rustig. Hij had makkelijk praten, maar Ashdrop werd al vanaf zijn geboorte getreiterd en gepest vanwege zijn wat onhandige gedrag. ''Of zorg dat ze je positieve kanten zien. Wat kan je goed of waar weet je veel van?'' Hij voelde de ogen van de kater op hem branden, tsja, dat was voor hem wel een moeilijke vraag. Met een prop in zijn keel keek hij de kater nu aan. ''Ik..'' miauwde hij en keek de kater nu echt aan. ''Ik weet het niet..'' Zijn blik dwaalde af naar de Silverpels. Waar was hij goed in.. Jagen? Nee, zijn klunzigheid zorgde er altijd voor dat de prooi hem ontglipte of hem al van ver hoorde. Vechten dan? Nee, hij had de tactiek gewoon niet. Even dacht hij aan iets, zijn familie.. Hij had zijn echte vader nog nooit ontmoet, en niemand wist wie zijn echte vader was. Zijn moeder stierf toen hij Apprentice was, en nooit had hij de kans gezien deze te vragen wie zijn vader was. Ook had zijn moeder nooit iets tegen een andere kat verteld over zijn vader. Sommige katten hadden wel een vermoeden wie het was, maar deze kat had een tijd geleden de Clan verlaten. Ashdrop keek even naar zijn bouw, niet echt zo sterk als de meeste ThunderClanners. Van zijn mentor had hij gehoord dat hij meer op iemand van WindClan leek, had hij dat dan misschien van zijn vader? Hij wist het niet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timefall
StarClan

Cees C:
1120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless :.
Gender:
Rank:
Timefall
BerichtOnderwerp: Re: [+Timefall] Stars come up   ma 26 aug 2013 - 16:13


''Ik..'' miauwde hij en keek de kater nu echt aan. ''Ik weet het niet..'' Goed, dat was best... zielig... Even zuchtte de Deputy, 'Kan je goed sluipen? Of hard rennen? Of ben je erg sterk? Of...' begon hij rustig, hij zocht gewoon naar ideeën. Misschien dat dat de kater op een idee bracht. 'Kan je goed zwemmen? Of jagen of vechten misschien?' Hij richtte zijn blik op de sterren, 'Weet je misschien veel van Starclan, de Silverpels, andere clans? Ken je goede technieken om te vechten, te jagen of iets anders? Of weet je hoe je iemand tactisch kan verslaan? Of...' Meer wist de kater op dit moment ook niet. Wat kon een kat nog goed kunnen. Misschien was het wel iets heel speciaals, iets wat de meeste katten niet konden. Er moest toch iets zijn? Alhoewel...klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[+Timefall] Stars come up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: