Beschutting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Beschutting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waspheart
Member

Anouk
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 maanden
Gender:
Rank:
Waspheart
BerichtOnderwerp: Beschutting   zo 2 jan 2011 - 13:42

Zuchten keek Waspheart rond. De bomen waren al in donker groene kleuren gehuld en leken te zuchten bij elke windvlaag. Toch was het niet een dag waarop Waspheart kon genieten. Hoewel hij er aan gewend was dat het Riverclanterritorium weinig beschutte plekken had, had het hem handig geleken als er meer bomen waren geweest. Echter waren de lege stukken grond wel zeer voordelig voor hinderlagen. Je kon er namelijk geen hinderlaag creëren. Je werd altijd al op tijd gezien. Waspheart besloot zijn ergernissen opzij te leggen en te genieten van de beschutting die het gebied wel had. Hoewel het een klein bos was, zorgde de kleine stroom voor veel voedsel. Muggen genoten zomers van de schaduw en vissen sprongen zo nu en dan uit het water in een poging een mug te vangen. Voor vissen was dit dan ook de perfecte plek. Echter was Waspheart niet bij de kleine stroom om te vissen, maar om even uit te rusten in de schaduw. Zomers kon het op de hoge vlakte nog behoorlijk warm worden. Hij had zich net tegoed gedaan aan wat water toen een geluid hem opliet kijken. Hij draaide zich om en ging zitten. Er waren geen vijandige geuren, dus geen enkele reden om nerveus te worden. volledig kalm sloeg hij zijn staart om zich heen en knikte als begroeting naar de kater.

(volgende post zal veel groter worden, eerste post met dit karakter, dus moet even inkomen xD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionclaw
StarClan

Juul Koujirou.
798

CAT'S PROFILE
Age: Ageless.
Gender:
Rank: Warrior
Lionclaw
BerichtOnderwerp: Re: Beschutting   za 2 jul 2011 - 9:03

Lionclaw snoof heerlijke geuren op. Toen zag hij een rode kater. Hij ging voorhem zitten en boog zijn kop even voor de krijger als begroeting. Aan de geur van de kater kon hij ruiken dat hij ook van de Riverclan was! "Hoi ik ben Lionclaw en jij?" Hij wachtte op antwoord van de kater. Diep van binnen voelde hij dat hij best wel vrienden zou kunnen worden met deze kater. Ze waren tenslotte van de zelfde clan. Lionclaw hoorde vogels chilpen. Hij hief zijn kop op en keek omhoog. Daar vlogen tientallen vogels! Als kit had Lionclaw ervan gedrooomd om een vogel te zijn. Dan kon je heerlijk over de bomen suizen! En je kon even koekeloeren overal! Vroeger was hij niet zo blij met zijn leven als kat. Maar toen hij een leerling was veranderde dat! Nu was hij een groot krijger. En hij hoopte dat andere hem ook zo zagen.

     
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beschutting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: