Enjoying the Sun (OPEN) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Enjoying the Sun (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunsplash
Member
Enjoying the Sun (OPEN) DPKsfdL
Sarah
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Sunsplash
BerichtOnderwerp: Enjoying the Sun (OPEN)   Enjoying the Sun (OPEN) Icon_minitimedi 22 okt 2013 - 13:27

Sunsplash liep rustig het kamp uit. De zon scheen fel op haar vacht en verwarmde haar lichaam. Ze rekte zich uit en sloop naar buiten. Ze spitste haar oren en proefde de lucht. Een bekende en vertrouwde geur drong haar neusgaten in. Muis! dacht ze. Ze volgde de geur tot ze het beestje zag. Ze liet zich in jachthouding vallen en wachtte het geschikte moment af. Het beestje trippelde nietsvermoedend over de vochtige grond. Sunsplash spande al haar spieren aan en sloeg toe. Nog voor dat de muis de andere dieren kon waarschuwen, beet Sunsplash het nekje door. Met een tevreden gevoel begroef ze het muisje. Ze zou het op haar terugweg ophalen. Ze liep naar de Sunningrocks toe en ging daar zitten. Ze deed haar ogen dicht en dacht na over vroeger. Ze herinnerde zich de tijden dat zij en Dewfeather, toen ze kittens waren, met elkaar speelde. De twee katten verschilde veel van elkaar. Sunsplash was altijd de grotere poes geweest en was ook gespierder. Zij had een lichtbruin gestreepte vacht en ze had felgroene ogen. Dewfeather was kleiner en vooral slank. Haar vacht was donkergrijs en haar ogen waren felblauw. Ze deden altijd alles met elkaar, ook in hun apprentice-tijd. Maar dat veranderde toen ze warriors werden. Sunsplash zuchtte. Waarom dacht ze Waarom, Starclan? Waarom hebben jullie ons uit elkaar gedreven? Gelijk voelde ze zich schuldig. Ze wist dat het niet de schuld was van de Starclan. Het was haar eigen stomme schuld. Ze deed haar ogen open en staarde bedroefd voor zich uit. Ze ademde diep in en uit en proefde de lucht. Meteen gingen haar ogen wijd open. Ze draaide zich om en keek haar clangenoot aan, die kennelijk net was aankomen lopen en naar haar keek. "Ehm, Hoi." mauwde ze zacht, nadenkend over de naam van de kat die tegenover haar stond.


Enjoying the Sun (OPEN) Dbom
~Sunspash. A young and light goldbrown tabby she-cat with green eyes~
~Sunsplash & Dewfeather~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enjoying the Sun (OPEN) DPKsfdL
Loïs
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender:
Rank:
Littleface
BerichtOnderwerp: Re: Enjoying the Sun (OPEN)   Enjoying the Sun (OPEN) Icon_minitimewo 23 okt 2013 - 10:41

Littleface had een tijdje gejaagd, en ze had redelijk veel gevangen. Twee spitsmuizen, een ekster en nog twee mollige konijnen. Ze liep tevreden naar de Sunningrocks, waar ze de rest van de middag door wilde brengen. Ze zag een andere poes zitten, die diep in gedachten zat. Littleface overwoog om deze poes alleen te laten, tot ze hoorde: "Ehm, Hoi." Zonder enige uitdrukkingen op haar gezicht, liep ze naar de poes toe. "Hoi." zei ze terug en ze richtte haar gezicht in de zon. "Jij heette Sunsplash, toch?"


Enjoying the Sun (OPEN) 25f1v7n
PitaPata Cat tickers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunsplash
Member
Enjoying the Sun (OPEN) DPKsfdL
Sarah
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Sunsplash
BerichtOnderwerp: Re: Enjoying the Sun (OPEN)   Enjoying the Sun (OPEN) Icon_minitimezo 27 okt 2013 - 13:40

Sunsplash herinnerde zich de naam van de poes toen ze haar stem hoorde. De grijze poes kwam naar haar toe. "Jij heette Sunsplash, toch?" miauwde ze, met haar kop naar de zon gericht. "Ja!" miauwde ze terug. "Jij hebt veel gevangen!" miauwde de bruine poes bewonderend naar Littleface. "Ik wou dat ik zoveel geluk had. Het enige wat ik kon vinden was een muis." Sunsplash zuchtte. Ze begon zichzelf in de zon te wassen.


Enjoying the Sun (OPEN) Dbom
~Sunspash. A young and light goldbrown tabby she-cat with green eyes~
~Sunsplash & Dewfeather~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferncloud
Member
Enjoying the Sun (OPEN) DPKsfdL
Esmée ..
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender:
Rank:
Ferncloud
BerichtOnderwerp: Re: Enjoying the Sun (OPEN)   Enjoying the Sun (OPEN) Icon_minitimedo 31 okt 2013 - 13:30

Boos rende Ferncloud door het bos. Haar klauwen haakten achter takjes, en haar nagel brak. 'Mouse-dung', dacht ze. Toch rende ze verder door het bos, naar de Sunnigrocks. Hopelijk vond ze daar wat rust. 'Het is ook altijd hetzelfde liedje', dacht ze. Ze voelde de verandering van gras naar rotsen en liep de Sunningrocks op. Ze opende haar kaken en proefde de warme lucht. 'Sunsplash en Littleface', schoot door haar hoofd. 'Aangename poezen, die zullen me niet beschuldigen.' Ze liep nog wat verder en liet zich vallen. Tevreden deed ze haar groene ogen dicht en dacht na. Na een paar heartsbeats opende ze haar ogen weer, en dacht dat ze misschien toch maar een begroeting moest mauwen. 'Hallo Sunsplash, Littleface. Let maar niet op deze mij, ik moest er even tussenuit', glimlachte ze. 'Als ik wat voor jullie kan betekenen, ik lig
gewoon hier ..'
vervolgde ze met een knipoog. Ze knikte hen toe en begon zich te wassen.


Enjoying the Sun (OPEN) 34gsnkg
Dankjewel Choppedkit !
Ferncloud~Mooncloud~Autumnpelt~Lonelydeath~Rasberrypaw~Naranja
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Enjoying the Sun (OPEN)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: