I dont want to be different [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I dont want to be different [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skewpaw
Member

Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: I dont want to be different [OPEN]   vr 8 nov 2013 - 20:16


Met een zucht liet de witte kattin zich naast de kleine aftakking van de grote rivier neerploffen, ze krulde haar staart om haar pootjes heen en staarde naar de kleine bewegingen in het water. Een aantal vissen had ze verderop bij de grote rivier al gevangen en ze voelde er even niets voor om er nog meer te vangen, dat zou zo wel weer komen. De motivatie om voor de Clan te jagen zal snel weer terugkeren. De poes verkeerde momenteel in een ietwat depressieve stemming, een stemming die ze wel vaker had. Op momenten dat ze er genoeg van had om anders te zijn, anders vanwege die oogafwijking. Haar blauwe oogjes leken namelijk altijd scheel te kijken, vooral vroeger kreeg ze er veel opmerkingen over. Dat was de laatste tijd een stuk minder geworden, ook omdat ze geleerd had voor zichzelf op te komen. En toch waren er nog steeds momenten waarop ze zich hartstikke onzeker voelde, hoewel Skew van zichzelf wist dat ze eigenlijk vrij zelfverzekerd overkwam. Ze was niet verlegen en vond het niet erg om tegen een grotere groep te praten. Een zucht rolde over haar lippen terwijl ze weer overeind kwam en wat dichter bij de rand van de stroom ging staan, klaar om een vis het water uit te krijgen.

||OPEN||Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Herrrrrrrr
584
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Glacierfall
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   za 9 nov 2013 - 21:24

Met zachte tred manoeuvreerde de jonge kater tussen de bomen. Een zachte glimlach speelde op zijn lippen terwijl hij door het berkenbosje sloop. Rond hem heen liet de natuur merken dat Greenleaf was aangebroken. Gouden stralen sijpelden tussen de bladeren door en bevlekte de aarde met poelen van licht. Aan de takken ontsproten groene knoppen en de geur van prooi was overal. Glacierpaw's jacht had al redelijk wat opgeleverd. Hij had net een vette merel en een waterrat begraven onder een kromme wilg die net iets buiten het bosje stond. De kater likte zijn lippen bij de gedachte aan verse prooi en voelde hoe zijn maag instemmend gromde. De zomerwarmte was dan wel fijn, maar ook vermoeiend. Eerst de clan. Galmde het door zijn hoofd. Oke dan maar. Hij ademde diep in, verschillende, scherpe geuren branden in zijn neusgaten. De meeste geuren waren te oud om hem van dienst te zijn maar ergens hij proefde hij het zoute aroma van vis in de zware blad-groenlucht. De apprentice volgde zijn rozige neus tussen de bomen door. De prooi die hij rook was leek recent gedood. Zijn lichte pas veranderde in een nogal onbeholpen geren waarbij zijn lange haren hevig bewogen. Niet ver van hem ruisde de rivier. Hij hoorde hoe het water kolkte en tegen de rosten sloeg. Het zonlicht werd gespiegeld door het stromende water en prikte in Glacier's grote ogen. De bomen om hem heen wisselden hun plaats met keien en grind die langs de oever van de rivier lagen. Ze prikten venijnig in zijn pootkussen maar na al vijf moons van training was hij gewend geraakt aan het stekend gevoel. Niet veel verder zat een jonge poes. Ze had korte, witte haren en was slank gebouwd. Naast haar lag een stapel verse prooi. "Ha, die Skew!", riep Glacierpaw opgewekt terwijl hij zijn medeleerling naderde.

{OOT: Het is eerste keer dat ik terug eens post, dus het niveau is niet echt hoog c;}        


Swanpaw ;; Glacierfall

Catstamps!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skewpaw
Member

Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   za 9 nov 2013 - 21:45


De geur van een andere kat drong haar neus binnen, ze hief haar hoofd en herkende de geur als die van Glacierpaw. Een van haar medeleerlingen, hij was een aantal moons ouder. Vier moons om precies te zijn. Skew hief haar hoofd en keek om zich heen, ze zag de kater met de lichte vacht aankomen lopen. "Ha, die Skew!", riep Glacier opgewekt. De kattin glimlachte vriendelijk naar hem. 'Hoi Glacier!' Klonk haar, van zichzelf al luide, stem terug. Het was een helder en hoog geluid, maar door het geluidsvolume die haar stem vaak automatisch aannam was het haar soms onmogelijk om te fluisteren. Ze wierp even haar kop omhoog, genietend van de warme zonnestralen die Greenleaf weer overduidelijk aanduidde.

OOC; no worries, mijn niveau ligt ook niet altijd even hoog :3Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Herrrrrrrr
584
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Glacierfall
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   zo 10 nov 2013 - 14:12

De poes hief haar hoofd met een zwaai op. "Hoi Glacier", mauwde ze luid. De leerling gaf een zwiep met zijn pluizige staart als teken dat hij haar gehoord had. Op Skews gezicht zat een modderkleurig patroon, als een grote, donkere pootafdruk. Ze had een roze neus en waterig blauwe ogen. En ze keek scheel. Glacier wist dat er vaak opmerkingen over gemaakt werden, vooral door andere leerlingen dan, maar hij probeerde het schoonheidsfoutje van de starclan te negeren. Zijn blik dreef weg van Skewpaw en viel op de heerlijk geurende stapel vis naast haar. Hij likte smakkend zijn lippen bij het zien van de verse prooi. "Dat ziet er smakelijk uit", mauwde de kater verlangend. Hij wist wel dat de clan voor ging, dat had zijn mentor hem meer dan eens duidelijk gemaakt, maar hij had wel vaker die regel overtreden. "Ben je al lang op patrouille?", vroeg Glacier vriendelijk.


Swanpaw ;; Glacierfall

Catstamps!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skewpaw
Member

Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   zo 10 nov 2013 - 16:58


Een kleine glimlach speelde rond haar lippen, ze bedacht zich dat Glacierpaw eigenlijk de enige - of nou ja, een van de weinige - leerlingen was die geen opmerking maakte over haar oogafwijking. Dat ene kleine foutje wat door de Starclan bij haar gemaakt was, hij leek het te negeren. Natuurlijk kon je niet weten wat anderen achter je rug om zeiden, maar zo wantrouwend was Skew nou ook weer niet. De kattin volgde zijn blik naar de verse prooi naast haar, een zachte zucht rolde over haar lippen toen ze haar maag weer hongerig hoorde knorren. 'Dat ziet er smakelijk uit,' klonk het gemiauw van de kater, met een verlangende ondertoon. Ze begreep zijn verlangen maar al te goed, maar de Clan ging nou eenmaal voor. Dat hoorde gewoon zo en Skew zou zich er nooit aan wagen eerst zelf te eten, voor de prooistapel gevuld was. 'Ben je al lang op patrouille?,' vroeg Glacier vriendelijk. De witte poes knikte lichtjes. 'Ik ben langs de grenzen gelopen en heb ondertussen gejaagd. En jij?'Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Herrrrrrrr
584
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Glacierfall
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   zo 10 nov 2013 - 20:11


Glacierpaw zette zich geeuwend neer. Hij sloeg zijn pluizige staart netjes voor zijn poten en begon zich klampjes te wassen. Skew knikte naar hem:"Ik ben langs de grenzen gelopen en heb ondertussen gejaagd. En jij?" "Jachtpatrouille", kaatste hij nonchalant terug. De leerling gleed met zijn rozige tong zorgvuldig over zijn borst. Alle losse haren werden er uit gehaald. "Bah", mopperde Glacier en hij spuugde de bal van vacht uit. De kater trok een vies gezicht terwijl hij het bolletje in de rivier tikte. "Lekker hoor die haren! Een lange pels is misschien wel mooi" -even onderbrak de apprentice zijn zin en zwaaide fabuleus met zijn kop- "maar het is wel lastig als het om schoonmaken gaat." Toch haalde Glacier zijn schouders open en deed hij verder.


Swanpaw ;; Glacierfall

Catstamps!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skewpaw
Member

Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   ma 11 nov 2013 - 19:00


"Jachtpatrouille", kaatste de witte kater terug. Met nog steeds een glimlach op haar gezicht geplakt. rolde Skew even met haar blauwe ogen. De apprentice gleed met zijn tong zorgvuldig over zijn borst. 'Bah,' mopperde hij en spuugde de bal vacht uit. Met een vies gezicht tikte hij het balletje de rivier in. 'Lekker hoor die haren! Een lange pels is misschien wel mooi,' een kort moment zweeg de kater om met een fabuleus gebaar zijn kop te zwaaien. 'Maar het is wel lastig als het om schoonmaken gaat,' Glacier haalde zijn schouder op en ging weer verder. 'Hmm, in dat opzicht ben ik inderdaad blij met mijn korte pels,' ze grinnikte zacht. 'Hoewel ik een lange vacht wel mooier vind.'Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Herrrrrrrr
584
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Glacierfall
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   vr 15 nov 2013 - 19:38


Al snel lagen zijn grijze haren overal verspreid. Ze namen de vorm van kleverige bollen aan en rolden naar de oever van de rivier. Glacier trok een vies gezicht bij het zien van zijn met speeksel door drenkte haren die nu werden opgeëist door het water. Skewpaw grinnikte naar hem:"In dat opzicht ben ik inderdaad blij met mijn korte pels." Een niet erg mannelijke giechel ontsnapte uit zijn glimlachende mond. Hij tuitte zijn lippen en keek een beetje schuldbewust, waarna de poes verder ging. "Hoewel ik een lange vacht wel mooier vind", mauwde ze. Er verscheen een twinkeling een Glacierpaw's ogen en hij voelde dat hij een beetje bloosde. "Ik vind mijn pels ook wel mooi", sprak hij een beetje schaapachtig.


Swanpaw ;; Glacierfall

Catstamps!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skewpaw
Member

Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   zo 17 nov 2013 - 10:05I don't want to be different

Een niet erg mannelijke giechel ontsnapte uit de glimlachende mond van de witte kater, hij had zijn lippen getuit en een lichtelijk schuldbewuste blik lag in zijn ogen. 'Hoewel ik een lange vacht wel mooier vind,' had Skew gemiauwd. Ze merkte de twinkeling in Glacier's ogen op, hij bloosde zelfs een beetje. 'Ik vind mijn pels ook wel mooi', sprak hij. De witte kattin glimlachte. 'Nu niet meteen een eigendunk krijgen, hè meneertje.' Sprak ze met een plagende ondertoon in haar stem, ze zwiepte met haar lange staart in zijn richting.  


flut sorryLeather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Herrrrrrrr
584
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Glacierfall
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   zo 1 dec 2013 - 14:04


De schele kattin glimlachte wat naar hem. "Nu niet meteen een eigendunk krijgen hé, meneertje", mauwde ze plagerig. Glacierpaw ging wat rechter zitten en zette een gespeeld verwaande blik op. "Ik krijg geen eigendunk, ik heb er al één", grapte de kater. Hij stond op en begon met zwierige passen rond te lopen, breed glimlachend en met een twinkeling in zijn ogen. De stenige grond prikte opnieuw in zijn pootkussentjes en hij beet op zijn tanden op niets de laten merken.  De wind woelde door zijn lange, grijze haren terwijl hij rond paradeerde.


Swanpaw ;; Glacierfall

Catstamps!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skewpaw
Member

Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Re: I dont want to be different [OPEN]   di 3 dec 2013 - 19:25Skewpaw

Glacier ging wat rechter zitten en zette een, waarschijnlijk gespeelde, verwaande blik op. 'Ik krijg geen eigendunk, ik heb er al één,' grapte de kater met zijn lange vacht. Hij stond weer op en begon rond te lopen met zwierige passen, een brede glimlach sierde zijn gelaat en er zat een twinkeling in zijn ogen. De wind waaide door zijn lange, grijze vacht terwijl hij daar rondliep over de stenige ondergrond. 'Ja daar heb je wel een punt ja,' een grote glimlach sierde het gelaat van de witte kattin met haar blauwe schele ogen. Waarna ze haar schouders onschuldig ophield.

Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I dont want to be different [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: