I... missed my shot? 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I... missed my shot?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mockingjay
Member
I... missed my shot? DPKsfdL
Miss. Independent ~
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .:18 Moons:.
Gender:
Rank:
Mockingjay
BerichtOnderwerp: I... missed my shot?   I... missed my shot? Icon_minitimedi 26 nov 2013 - 20:12

De kater ging er vandoor op een rustig loopje. Zijn staart zwiepte als een losgelaten vogeltje door de lucht heen en zijn lichte bruine ogen die een groene glans hadden stonden best wel vrolijk. Vandaag was de jacht goed. Zijn buit bestond uit twee muizen en één duif, welke hij ergens onderweg had verstopt. Hij zou die later wel gaan ophalen. Haast en spoed was zelden goed, en daarbij, hij wou nog even langs de Sandy Hollow gaan om te zien of daar ook nog wat te vangen viel. Maar zodra hij daar arriveerde en hij zijn neusje in de lucht stak was er geen enkele prooigeur te bekennen. Naja, hij kon niet altijd en overal succes hebben. Maar zodra de kater zich weer wou omdraaien om zijn prooien op te gaan halen merkte hij iets op in zijn ooghoeken. Een kat? Nieuwsgierig trippelde hij in de richting van het gestalte van de kat die hij had gezien. Hoe dichter hij was hoe beter hij de poes Roseheart herkende. "Goedendag." Begroette hij haar op een charmante toon.

{Eerste post voor Roseheart!}


I... missed my shot? ShqS1bV
Terug naar boven Ga naar beneden
Roseheart
Member
I... missed my shot? DPKsfdL
Acc Markt.. </3
563
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ◘•◘ Young! 15 moons ◘•◘
Gender:
Rank: Queen
Roseheart
BerichtOnderwerp: Re: I... missed my shot?   I... missed my shot? Icon_minitimedi 10 dec 2013 - 17:00

Kom op Roseheart, je kunt het best! Nog een paar korte weekjes en je bent verlost uit je lijden! Dan zal je een nieuw gezin hebben, samen met Greentear. Je ouders zullen vast trots op je zijn, maar je moet gewoon nog heel even volhouden, je kunt het best! De rosse poes moedigde zichzelf aan om de zwangerschap door te komen, en om het gesjot van de kittens even te kunnen negeren. Roseheart lag uitgeput in de nusery wat te niksen, wachtend op iemand die haar een bezoekje zou brengen, wat toch nooit gebeurde. Ze had zo'n zin om te gaan jagen, maar ze wist gewoon dat dat niet goed was voor haar, niet voor haar, noch voor de kittens... Na wat neerliggen op het zachte bedje van mos besloot ze een klein wandelingetje te maken en daarna wat uit te rusten bij de Sandy Hollows, om wat herinneringen op te doen. Rekkend en strekkend stond ze op, en waggelde het camp uit.
'Goedendag', werd de rosse ThunderClan poes begroet wanneer ze bij de Sandy Hollows aankwam. Het was de charmante stem van een kater, genaamd Mockingjay. "Hallo daar", antwoordde ze hem met een slap glimlachje wanneer één van de kittens in haar maag schopte. Ze zag er vast verschrikkelijk uit, zo dik en bol, maar het ging erom wat ze ervan over zou houden. Ze verzette haar gedachten, net als haar lichaam, en ging op de zanderige ondergrond liggen, helemaal uitgerekt en genietend van de zon die haar vacht verwarmde.

OOC; Flut post... x'p


Ik ben tijdelijk inactief wegens examenperiode. Ik hoop terug actief te kunnen
worden vanaf 2 april.

I... missed my shot? 34xm4xz
Amazing Fan-Art! <33 :
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I... missed my shot?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: