A fantasy before your eyes. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A fantasy before your eyes.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Illusionfall
BerichtOnderwerp: A fantasy before your eyes.   vr 27 dec 2013 - 14:17

Tevreden loerde de poes naar het konijn. Haar zwarte poten stapte lichtjes op de heidegrond en ze kwam steeds dichterbij. Een konijn zal een goed begin zijn van deze jachtonderneming en het zal haar aansporen om verder te gaan. Hoe beter de prooi, hoe beter zij haar best deed. Why? Ze wist het niet. Het klonk opschepperig. Zo voelde het niet. Illusionfall werd gewoon aangespoord door zo iets, niets meer en niets minder. Inmiddels was ze op het aanval-moment en de Siamees bewoog zich nog iets dichterbij en maakte zich klaar voor de sprong. Met de bekende soepelheid van Siamezen sprong ze. Haar zwarte masker ging alvast open en twee rijen tanden blikkerde. Dit alles duurde hooguit twee seconden en toen raakte ze het konijn. Ze drukte het beest op de grond en beet in de nek. De doodskreet van het konijn klonk verschrikkelijk en van zenuwen verscheurde ze zijn nek zo ongeveer. Eindelijk kon ze de slachtader doorbijten en het konijn stopte. Bloed vloeide over zijn nek en na wat naschokken bleef hij roerloos liggen. Illusionfall likte haar lippen en pakte toen het bebloede beest op. Nadat ze hem had begraven, keek ze rond. Wel, hier was voorlopig niks te halen, dus kon ze beter wat verder weg gaan. Met de rode bloedvlekken op haar borst, waar ze totaal niet oplette, ging de poes met een sprintje de andere kant op. 


Twee muizen. Niet veel, maar iets. Illusionfall besloot om de drie prooien naar het camp te brengen. Daarna zag ze wel wat ze deed, praten, -wat dus inhield dat de andere praatte en zij zweeg- of gewoon even rusten en daarna wat helpen. De Siamees liep met de twee muizen terug naar haar konijn en groef die weer op. Voordat ze het grote dier kon pakken, moest ze eerst de twee muizen neerleggen. Na wat gedoe had ze de drie prooien in haar bek en ze liep richting het camp. Waarom waren konijnen zou moeilijk vast te houden? Illusionfall trok hem nog wat hoger op en ging toen wat statig door. Totdat ze struikelde over een graspol. Dat ook nog. Wat versuft bleef de poes liggen en ze legde haar kop op het dode konijn neer. Wat best lekker lag... Net toen ze besloot op te staan, zag ze plots een kat in haar ooghoek. Geschrokken schoot ze overeind en pakte toen haar prooien weer op en liet ze weer vallen. Lekker, al dat gestuntel. ''Um hoi'' zei ze vlug en onhandig tegen de kat.Ratpaw-Boneface-Silhouettepaw-Illusionfall-Autumnleaf-Discord-Sebastian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A fantasy before your eyes.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: