{OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlflight
Member

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
2917
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Owlflight
BerichtOnderwerp: {OPEN}   za 28 dec 2013 - 13:51

De bruin gestreepte apprentice keek licht slaperig om zich heen. het was niet haar gewoonte om 's nachts buiten in het winclan territorium rond te gaan zwerven. Ach ja, voor alles moet en eerste keer zijn. Had ze zich bedacht. De maan stond op haar vertrouwde plaats, hoog boven de bodem. Een leaf-fall briesje woelde door het hoge gras en liet de weinige bladeren op de bodem opvliegen. Een geeuw verliet Owlpaws weidopengesperde bek en de ademwolkjes stegen op naar de hemel. Een beweging in de ooghoek van de gestreepte apprentice trok haar aandacht. "Is daar iemand?", vroeg ze.
Owlflight:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurum
Member

Bunny
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Aurum
BerichtOnderwerp: Re: {OPEN}   za 28 dec 2013 - 14:27

Met wijd opengesperde ogen lag de gouden apprentice in zijn nest. Al de hele nacht kon hij de slaap niet vatten, en dus lag hij maar te kijken naar de andere slapende apprentices. Opeens stond een bruingestreepte poes recht en liep ze naar buiten. Nu werd zijn nieuwsgierigheid gewekt, dus stond hij reht en volgde hij haar. De weg naar buiten was niet zonder obstakels, en tegen dat hij buiten was had hij tegen tenminste vijf andere apprentices gebotst. "Is daar iemand?", vroeg de poes opeens, toen hij net buiten was. "Niet zomaar iemand.", antwoordde hij, terwijl hij ietsje dichterbij kwam. De maan scheen en liet hun vacht oplichten met een zilveren gloed. Nu was het pas duidelijk waarom zijn naam "Golden"paw was, als je die gouden glinstering zag. Hij proefde de lucht eens en herkende de andere appentice nu als Owlpaw, die altijd al een dengenootje van hem geweest was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlflight
Member

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
2917
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Owlflight
BerichtOnderwerp: Re: {OPEN}   za 28 dec 2013 - 15:20

"Niet zomaar iemand.", zei een vaag bekende stem voordat een apprentice die ze als Goldenpaw kende tevoorschijn kwam. "Dag Goldenpaw", zei de bruine windclan apprentice glimlachend. "kun jij ook niet slapen?", vroeg Owlpaw voordat ze zich teen voor teen uitrekte. De maan legde een zilverkleurige gloed over hun vacht. Een geeuw verliet Owlpaws weidopengesperde bek. Misschien was ze toch niet zo klaarwakker als ze had gedacht.
Owlflight:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: