It's just simple thinking {Poisonpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It's just simple thinking {Poisonpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Jamie
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons.
Gender:
Rank:
Ancientpaw
BerichtOnderwerp: It's just simple thinking {Poisonpaw}   wo 1 jan 2014 - 20:53

Ancientpaw liep met kalme meet ingehouden stappen over het veld. Ze moest van zichzelf vandaag gaan jagen. Maar iedereen deed het en haar interesse ging meer uit naar het andere eind van deze heuvel. Meestal vond ze een goede jachtplek en gebruikte die een paar dagen voordat ze weer verder trok. Tot nu toe waren die plekken binnen een bepaalde cirkel van het kamp. Daarvoor zorgde ze dat ze de prooien niet op een bepaalde plek verjoeg en kon ze zien op welke afstand de dieren het onoplettends waren. Maar nu had ze haar ordelijke werk beloond door even aan haar nieuwsgierigheid toe te geven en verder te trekken dan haar plan. De heuvel die voor haar uit de grond rees was hopelijk de moeite waard geweest. Misschien kon ze op de terugweg nog wat vangen. Terwijl haar amberkleurige ogen de omgeving of bleven speuren naar iets interessants bleven haar passen lenig vooruit gaan. Het liefst had ze een sprintje getrokken maar dan waren alle dieren in de omgeving al verdwenen. Nee, dat sprintje zou ze pas doen als een succesvolle jacht had gehad. Ze dook wat ineen en klom een zigzaggend figuur de heuvel op. Haar blik zocht naar de hollen in de grond waar knaagdieren zich nestelen. Bijna aan de top vond ze een gebruikt hol dat nog een geur van konijn bij zich droeg. Een grijns speelde op haar lippen toen ze een andere uitgang van het stelsel zocht. Op een goede afstand van het eerdere hol vond ze meerdere achteruitgangen. Ze pakte voor ieder van hen zorgvuldig een steen en blokkeerde het gat. Op een redelijke afstand begon ze wat op de grond te stompen en trok aan wat planten waarvan ze dacht dat de wortels het gangenstelsel zouden raken. Ze wist dat het konijn nu eerst de andere uitgangen uit zou proberen, erachter komen dat ze daar niet uit konden en uit paniek de laatste uitgang proberen. En daar zou zij het beest opwachten. Ze nam een goede plek in en keek naar de uitgang waar zich de eerste tekenen van leven begonnen te vertonen, het zou niet lang meer duren.

{+Poisonpaw}
:/.\:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's just simple thinking {Poisonpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: