Colors of the wind. {Swiftheart} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Colors of the wind. {Swiftheart}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raindance
Member

169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Raindance
BerichtOnderwerp: Colors of the wind. {Swiftheart}   do 2 jan 2014 - 19:36

Een grijze tabby vacht bewoog zich snel door het bos heen en de schim verdween langs de jagende katten tussen de bomen. Raindance sloot haar ogen en voelde de herfstwind tegen haar gezicht slaan. Ze vluchtte...Voor een kat. Een kat die tegen haar gesproken had en zij was zo stom geweest om te antwoorden. Het vreselijke was gekomen, een gesprek... Het klikte. Zodra Raindance dat besefte was ze het camp uit gerend en dwars door alles heen gevlucht. Ze opende haar ogen weer en ontweek net op tijd een boom. Ze kon eigenlijk al lang niet meer, maar de schrik liet haar rennen. Als een Windclan cat. Uiteindelijk verdwenen ook de bomen en het ruisen van de River volgde al vlug. Nu Nu stopte ze...Uiteindelijk. Hijgend liet ze zich neervallen en keek op. Sunningrocks. Raindance stond weer op en klom op de stenen. Ze ging zitten en liet de wind door haar vacht waaien. Ze was een lafaard...Vluchten voor een andere, terwijl die niks deed. Ach, als haar angst niet bestond. Als er nooit iets gebeurd was. Raindance zuchtte diep. Soms verlangde ze naar vrienden, om mee te kunnen spelen en praten. Iemand waarbij ze haar problemen kwijt kon. Maar de angst om te verliezen was sterker dan het verlangen om te hebben. Raindance was zo in gedachten geschonken over het, dat ze de tijd vergat. Plots hoorde ze geritsel in de struiken achter haar en geschrokken sprong ze op. Ze gleed weg van de gladde steen en viel op iets zacht. Iets wits ook. In haar ooghoek zag ze een konijn vlug verdwijnen. Oeps. Raindance kwam overeind en besefte dat ze nog steeds op iets zacht stond...Geschrokken sprong ze op de grond en zag een witte poes. "Sorry...Ik...Het spijt me zo!"bracht ze uit...Geweldig.
I want to be your friend.
               But I don't dare...

               I want to be your company.
               But I never can.

              I want to find you.
              But I'm too afraid to lose you.
               
               
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Colors of the wind. {Swiftheart}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: