Audities Windclan medicine cat apprentice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Audities Windclan medicine cat apprentice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Strawstache! (Babs)
6877

CAT'S PROFILE
Age: .: 50 Manen :.
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 18:14


Staff Announcement


彡AANMELDING WINDCLAN MEDICINE APPRENTICE
Beste leden, Warrior Cats heeft een rang openstaan voor de Windclan medicine cat apprentice, en jullie mogen je weer aanmelden! Uiteindelijk zullen wij besluiten wie we kiezen voor de rang. Zorg ervoor dat je in je aanmelding onderstaand lijstje zo goed mogelijk verwerkt.


Code:
Naam:
Motivatie:
Beschrijving karakter:


Op 1 februari zullen de aanmeldingen gesloten worden en zullen we de nieuwe medicine cat apprentice kiezen.

Veel succes!
Mvg. Het Team

© copyrighted by Warrior CatsStamps
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maskedpaw
Member

Le AA(Amy)
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Finally six moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 18:21
General
Name; Maskedpaw
Previous names; Maskedkit
Future names; Maskedsoul - Maskedstar (?)
Nicknames; Mask(ed)
Age; 6 moons
Gender; Female

Lifestyle [Clan-cat]
Clan-name; WindClan
Leader; Everstar
Deputy; Lionroar
Medicine Cat; Brindepool
Medicine Cat Apprentice; /
Owned rank; (Medicine Cat) Apprentice

Family
Mother; Lives in StarClan
Father; Unknow
Siblings; None
Other family; She has one single niece

Outside
Omschrijving; Maskedpaw is een zwart-wit gevlekte poes. Eén van de zwarte vlekken gaat door het midden van haar gezicht, als een soort masker. Haar ogen zijn groen-grijs en haar neus is heel licht roze. Ze heeft vrij grote oren en lijkt dus wel een beetje op een vleermuis. Haar borstkas is vrij groot in verhouding met de rest van haar lichaam, en Masked heeft ook erg korte pootjes. Haar staart is dan weer wel vrij lang. Haar vachtlengte is eerder kort.
Plaatjes;
- http://lismoon.deviantart.com/art/Masked-Cat-267003683
- http://lismoon.deviantart.com/art/Mom-and-Son-266762510
- http://lismoon.deviantart.com/art/91113-399926087
- http://lismoon.deviantart.com/art/let-s-go-crazy-188006267

Inside;
Maskedpaw is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze is erg goed in het wegstoppen van minder aardige of goede gedachten, en heeft bijna altijd een glimlach op haar snoet. Ze is erg leergierig en staat steeds paraat voor een nieuwe training met haar mentor, die ze toch niet zo goed kan uitstaan. Masked is een erg perfectionistisch poesje en maakt alles af waar ze aan begint. Ze heeft dus een gedreven karakter, maar natuurlijk brengt dat ook zo z'n minpuntjes mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om al je kwade gevoelens heel je leven lang te verbergen, dus heeft ze soms van die dagen waarop ze wat nors kan overkomen tegenover anderen. Toch is ze nog wat verlegen, maar dit zal steeds minderen naar gelang ze ouder wordt.

History
Maskedpaw is haar moeder al vroeg verloren. Haar moeder was op wandeling, en is vermoord door een hond die los liep in het bos. Haat vader heeft ze nooit gekend, het was een kater van buitenaf die ze nooit ontmoet heeft. Aangezien ze nog kitten was wanneer dit alles gebeurde, kreeg ze een pleegmoeder aangewezen door de Clan, maar wanneer deze zelf moeder zou gaan worden, stierf ze tijdens het jongen, samen met alle kittens. Haar pleegvader is weggelopen bij de Clan uit depressie, omdat Masked in zijn ogen nu toch oud genoeg was om voor zichzelf te zorgen. Het enige familielid dat ze nog kent uit de Clan, is haar nicht [non-played character] waar ze veel steun bij haalt als ze het moeilijk heeft.

Me
Name; Liese
Nickname(s); Lis / Liz
Age; 13 jaar
RPG-experience; +/- 2 jaar
Motivation; Ik zag dit topic staan, en besefte gewoon dat ik deze post wel moest maken van mezelf xD Maskedpaw is eerst en vooral een erg leuk karakter om te bespelen. Al vanaf ik haar aanmaakte vind ik haar best wel leuk. Het zou me echt geweldig lijken om de eer te hebben om toch nog dat net ietsje meer deel te mogen zijn, van een geweldige RPG als Warrior Cats. Dit lijkt me de ideale kans om een account te creëren waar ik me tijdelijk volledig op kan gaan focussen, ook omdat WindClan toch wel actief is, en ik hen daar graag bij wil helpen. Het zou me echt een hele eer zijn om zo'n geweldige rol te kunnen spelen, want ik ben toch wel een geweldige fan van de WindClan ;D Alle spelers nog even succes toegewenst *kijkt hopend naar StarClan*♥ Notes: Good luck everybody ♥

, ♥ lauz
Ander os:
 


Laatst aangepast door Maskedpaw op do 30 jan 2014 - 19:47; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

»Quinty«
681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 18:22

*Reserveert plek*

Nevermind. Schrap mij maar WinkMeet Bramblethorn
Bramble-Art:
 


Laatst aangepast door Bramblepaw op do 9 jan 2014 - 17:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firefang
Member

Cat
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons.
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 19:16

*gereserveerd*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member

517
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 19:46


Frigidpaw
"Far across the distance
and spaces between us, you have come to show you go on"

General

Name: Frigidpaw
Previous name{s}: Frigidpaw
Future name{s}: Frigidbreath | Frigidstar {?}
Nickname: Fri, Frigid, Frozen
Gender: Female, She-cat
Age: 6 moons
Sexuality: Heterosexual
Bloodline: Windclan
Theme: klik & klik
Prefix: Frigid; Ze heeft de blauwe ogen van haar moeder geërft. Ze kunnen stralen maar ook zo hard als ijs een blik doorboren.
Suffix: Paw: achtervoegsel voor apprentcies


Clan

Lifestyle: Clancat
Clan: Windclan
Former Clans: None
Future Clans: Starclan
Rank: Med. cat apprentice{?}
Former Ranks: Kit
Future Ranks: Med cat{?} | Deputy{?} | Leader{?} | Elder{?}
Clanleader: Everstar
Deputy: Lionroar
Medicine cat: Brindlepool
Medicine cat apprentice: None

Appearance

Build: Frigidpaw heeft een fijngebouwde Windclan bouw. Haar poten zijn net iets langer dan ze horen te zijn maar ze is slank en gestroomlijnd, goed om op konijnen en andere dieren te kunnen jagen.  
Fur color : Wit en grijs
Fur length: Halflang tot langharig met dikke, ruige staart
Eyes: Diepe, ijsblauwe ogen.
Nose: Bruin-zwart
Pawpads: Bruin
Scars: Nog geen
Genes: Frigidpaw toont meer gelijkenissen met haar moeder qua uiterlijk. Ze heeft de prachtige ogen van haar moeder geërfd.
Setje:
 
Personality


Character: Intelligent | Zelfovertreffend | Vertrouwen | Vrijheidliefhebbend | Mysterieus | Rechtvaardigheidsgevoel | Gevoelig | Aardig

Character discription: Intelligent en zelfovertreffend, Frigidpaw is een levenslustig poesje die het grootste deel van haar leven besteed aan zichzelf overtreffen en beter worden in de dingen die ze nog niet kan. Ze ziet het anders nadat ze langer heeft moeten wachten op haar apprentice benoeming waardoor ze alles wil geven. Ze is niet echt leergierig maar wil wel het beste van zichzelf geven. Hoewel ze er nog steeds niet helemaal van overtuigd is, heeft ze een bovenmatig IQ maar daar prompt ze niet te graag mee. Haar ideeën komen er vaak gewoon uit alsof het voor de hand ligt. Erg creatief is ze ook maar ze denkt vooral logisch na.  

Vertrouwen en vrijheidsliefhebbend, Op Frigidpaw's woord kan je altijd vertrouwen, ze houd zich aan zijn woord. Ze zal nooit een geheim vertellen ook al wordt dat haar laatste adem. Een betere vriend dan Frigidpaw kun je niet hebben maar om vrienden met haar te worden, moet je haar eerst overtuigen en geduld hebben. Ze neemt zelf niet veel katten in vertrouwen en dat beperkt haar vriendengroep. Ze heeft liever één vriend dan twee kameraden. Als je haar vrijheid in de weg staat, kan ze fel uit de hoek komen. Frigidpaw wil vrij zijn in haar doen en laten. Ze wil kunnen beslissen waar hij gaat en staat. Ze is erg gesteld op zijn vrijheid en heeft dit te danken aan haar beschermende papa.

Gevoelig en mysterieus, Ze heeft over het algemeen de neiging om de controle over haar emoties te baas te blijven. Haar dichtsbijzijnden zijn een van de weinigen die hem kunnen provoceren tot echte woede of verdriet. Frigidpaw kan heel inzichtelijk zijn wanneer ze de gedachten probeert te begrijpen van iemand. Frigidpaw komt voor haar vrienden erg timide over maar al snel komen ze erachter wie ze echt is. Haar karakter is niet voor iedereen even duidelijk.

Rechtvaardig en aardig, Dit is misschien één van haar meest passende karakter, rechtvaardigheid. Ze heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en wil aanvaard worden om hoe ze is. Ze vecht voor haar overtuigen en wil alles zo eerlijk mogelijk laten lopen. Ze heeft een bloedhekel aan liegen en wil beoordeeld worden op haar hart. Frigidpaw is een erg aardig poesje en helpt graag andere maar toch doet ze af en toe eens iets graag voor zichzelf.

History

Frigidkit is geboren als enige overlevende kitten van het nestje maar dit is dan ook heel logisch want haar moeder was erg zwak bij de geboorte, zo zwak dat ze stierf. Frigidkit's mama, Snowstep, kreeg groenhoest na een aanval maar door haar verwondingen was ze erg zwak en kreeg ze na aanhoudende groenhoest, zwarthoest waaraan ze stierf. Ze had weinig kans op overleven omdat ze zo zwak was maar heeft toch nog één kitten op de wereld kunnen zetten. Het precieze aantal kittens is nooit geweten maar het zouden er hoogstwaarschijnlijk maar twee geweest; de doodgeboren kitten en Frigidkit.

Fatestep, Frigidkit's papa, bekommerde zich al snel om het kleintje dat er erg mager en klein uitzag. De kitten zag er niet gezond uit en op het eerste zicht zou je denken dat ook deze kitten dood was geboren. De huidige medicine cat van de Riverclan vreesde voor slechts een kleine overlevingskans voor het jong dat toch achteraf een klein wondertje bleek te zijn. Fatestep zag iets in de uitgemergelde kitten dat hem aan Snowstep deed herinnerde. De kitten leek helemaal niet op Snowstep met haar mager lichaampje en kleine gestalte maar toch hield Fatestep de kitten dag en nacht tegen zich aangedrukt zodat de kitten geen kou zou leiden.Hij week nooit van de kitten's zijde. Het kleine poesje dat met kleine stapjes wat bijkwam en een dikker pelsje kreeg, opende al gauw haar oogjes. Haar oogjes waren zo diep, ijsblauw gekleurd dat het Fatestep nu wel deed denken aan die prachtige, ijskoude ogen die Snowstep had. De kleine kitten werd Frigidkit genoemd dat tevens leek op Snowstep's naam. Ze groeide uit tot een fijngebouwd poesje dat opvallend hard leek op haar moeder. Ze leek bijna een een exacte kopie van haar mama. Ze groeide op onder de beschermende vleugels van haar papa. Het poesje had wat vertraging opgelopen in haar groei en zag doodongelukkig maar ook wel blij toe hoe haar leeftijdsgenootjes apprentice werden. Door haar vertraagde ontwikkeling bleef ze wat achter bij haar leeftijdsgenoten maar ze was dan weer te oud voor de geboortegolf die achter haar kwam. Ze bleef rondhangen tussen de twee en heeft daardoor weinig vrienden gemaakt ook al was ze best een aardige kitten. Wanneer ze haar rang als medicine cat apprentice krijgt is ze dolblij. Ze zal haar uiterste best doen en sluipt langzamerhand weg van haar papa's bescherming. Ze heeft haar vrijheid en een rang die ze het allerliefste van de wereld zou willen doen. Sommige katten noemen haar wel eens Snowstep en dan verschijnt er een kleine glimlach op het poesje haar gelaat.

Skills

Speed ●●●●○
Power ●●○○○
Stamina ●●●●●
Agility ●●●○○

Knowledge ●●●●○
Hunting ●●●○○
Fighting ●○○○○

View ●●●○○
Smell ●●●●○
Hearing ●●●●○

About me

Name: Nele
Accounts: Sagepaw | Camomilepelt | Whistlekit
Age: 15 jaar
RPG-ervaring: Op WC 1,5 jaar maar ik zit hier al 3 jaar op met Sagepaw
Motivation: Pfoe! Eerst en vooral lijkt het me geweldig om med. cat apprentice te spelen. De rang sprak me altijd wel aan, vooral in de boeken had ik een zwak voor deze katten. Zeker voor de Windclan, één van de meest actieve groepen. Ik heb Brindlepool karakter nog even opgezocht voor ik begon met Frigidpaw's karakter te ontwerpen want twee totale tegenpolen, lijkt misschien niet zo te matchen? Ik had Frigidpaw's naam al even in gedachten en hoe ze eruit zou zien - een poesje met ijskoude, blauwe ogen en een vacht die sneeuwwit is- echter is haar vacht nu meer grijzig geworden met lichte strepen maar dat neemt mijn beeld van haar niet weg. Dit is mijn derde keer dat ik me aanmeld voor medicine cat apprentice, mijn vorige aanmeldingen trokken nu niet echt op veel, vooral de tweede niet want deze heb ik echter nooit kunnen afmaken. Ik denk dat dat kwam doordat ik geen goed beeld van het karakter dat ik wou opgeven kon krijgen. Nu heb ik dat wel, ik zie Frigidpaw helemaal voor me. Ik zie haar in mijn hoofd, hoe ze beweegt, wat ze zou denken en hoe haar stem zou klinken, zacht maar met een ijskoud randje aan. Ik denk dat dat is wat noodzakelijk is, een goed karakter en een goede inbeelding ervan. Natuurlijk is actief zijn ook belangrijk maar dat is bijzaak want eens je die andere twee dingen bezit, komt en gaat dat vanzelf. Als een reflex, het maakt het posten leuker. Nouja weg met al dat geleuter daarover, het enige wat ik nog zou willen zeggen is dat ik het ook heel jammer vind voor Cinnamonpaw omdat zij haar rang nu kwijt is.

© darren criss"If you could see me now, would you recognise me?
Would you pat me on the back or would you criticise me?
Would you follow every line on my tear stained face?
Put your hand on a heart that's was cold.""

::
 Laatst aangepast door Sagepaw op ma 20 jan 2014 - 21:17; in totaal 14 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
89
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 20:03

Spottedleap.:GENERAL:.

name: Spottedpaw/leap
gender: female
rank: apprentice
previous ranks: Kitten
future ranks (hopelijk) Med. cat apprentice, med. cat
clan: Windclan
future clans: Starclan
Clanleader: Everstar
Deputy: Lionroar
age: 7 moons
brothers/sisters: unknown
parents: unknown
Mentor: (hopelijk) Brindlepool

voorbeeldpost:
 

.:INSIDE:.

.:Apprentice:.

Als apprentice is Spottedpaw een rustige, verlegen poes die er maar niet in slaagt om te stoppen met denken. Sinds haar geboorte heefd ze een soort spraakgebrek dat er voor zorgd dat ze een vreemd accent heefd. Ze werd als kitten vaak uitgesloten, soms gepest, maar eerder genegeerd. Spottedpaw is een echte dromer die niet bang is om in haar eigen wereldje te leven en om haar fantasie de vrije loop te laten, maar toch weet ze haar aandacht bij de les te houden. Ze zal soms een beetje deppressief overkomen vanwege haar 'mislukte' kittentijd, maar als ze ongeveer 12 moons is, zal dit voorbij zijn. Spotted zal in het begin een beetje bang zijn om haar mond open te doen, in de angst dat anderen haar raar zullen aankijken, maar naarmate de tijd vorderd, vorderd, zal ze socialer worden naar anderen toe. Ze houd eerder van een rustige omgeving en kan soms wat schichtig overkomen.

.:Warrior:.

Spotted is uitgegroeid tot een vriendelijke, behulpzaame en zorgzame poes die soms nog wat verlegen kan overkomen. Ze heefd nog altijd dezelfde vreemde manier van spreken maar probeerd zich daar niets van aan te trekken als andere katten daar opmerkingen over hebben, maar soms is ze toch een beetje bang om haar mond voor vreemdelingen open te doen. Zoals alle andere medicine cats houd ze de sterrenhemel nouwlettend in de gaten en zal ze een beetje 'forever alone' zijn. Het zal niet regelmatig gebeuren dat ze verliefd is, en als ze het al is, zal ze veel te verlegen zijn om iets zinnig tegen die persoon te zeggen, zo zal ze een aantal lidtekens aan haar hart overhouden, aangezien ze geen partner mag hebben. Als medicine cat is ze nog altijd een veel te grote denker en ze zal nog altijd erg afstandelijk overkomen door haar emotieloze, goudkleurige ogen.

.:OUTSIDE:.

fur: kort, gevlekt.
eyes: opvallend, afstandelijk, goudkleurig.
build: Ze is opvallend magen en op snelheid geboud.
pawpads/nose: roze
Scars: geen
Handicaps: spraakgebrek

foto's:
 

setje:
 


.:SKILS:.

vechten: ••○○○
jagen: ••○○○
snelheid: •••••
sociaal: •○○○○
kennis: •••••
zicht: ••○○○
gehoor: ••••○
reukzin: •••○○
uithoudingsvermogen: ••••○
doorzettingsvermogen: •••••

.:PERSON BEHIND:.

name: Hanna
nicknames: Hannanas, Hannibal...
age: 13 jaartjes^^
RPG-ervaring: ongeveer 8 maanden^^
blijf je actief: ik doe mijn uiterste best :'3 school vreet alleen vreselijk veel tijd op...
motivatie: Wel, om te beginnen is het moeilijk om een hoge-rang-auditie zonder een aanmelding van mij te vinden XD (behalve die van Shadowclan med. cat apprentice omdat ik pas twee dagen voordat de aanmeldingen sloten, doorhad dat ik me kon aanmelden :'3 ) Sinds dien wou ik dat een van mijn acc's zich ooit medicine cat zou kunnen noemen, ik had me aangemeld voor Riverclan, maar daar werd ik niet gekozen, dus moest ik van mezelf hier een aanmelding neerzetten. De afgelopen dagen heb ik Spotted's karakter steeds meer en meer uitgewerkt, en uitijndelijk vastgesteld dat ze awesome is. Ik zou echt boos op mezelf zijn moest ik d'r inactief laten worden. Hoe dan ook, succes iedereen!

company: / | mood: / | Thanks | Notes: succes iedereen!


Spottedleap
Laatst aangepast door Gravedance op zo 26 jan 2014 - 20:27; in totaal 10 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dyingblack
StarClan

Bunny~
1451
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I don't age anymore
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 20:21Ik meld me af, sorry Xd~
::
 Laatst aangepast door Dyingpaw op ma 13 jan 2014 - 19:04; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 20:29
BASIC

Name; Sparrowpaw
Past names; Sparrowkit
Futured names; Sparrowfeather, Sparrowstar(?)
Gender; Tom-cat
Clan; WindClan

FAMILY
Parents; -
Brothers; -
Sisters; -
Other; -


OUTSIDE

Sparrowpaw is een halflangharige tabby kater met ambere ogen. Hij is redelijk slank gebouwd, zoals de doorsnee WindClan kat, maar is verder niet erg groot. Vele katten denken dan ook op het eerste gezicht dat Sparrowpaw een poes is, iets wat hem wel ergert zo nu en dan. Deze kater is verder wel erg snel en behendig. Hij is erg slecht in vechten omdat hij niet bepaald sterk is, en ook niet over de nodige skills bezit.


INSIDE

Sparrowkit was altijd al een nieuwsgierig, vriendelijke en speelse kit. Hij maakte veel vriendjes, die hem accepteerden zoals hij was. Sparrowkit nam het op voor de zwakkeren, voor de kittens die buiten gesloten werden door de rest. Dit maakte hem voor een deel populair, maar een deel van de katten begon een lichte haat voor hem te ontwikkelen, omdat Sparrow hen soms aardig voor schut wist te zetten. Sparrow was nooit echt een kat van daden, maar van woorden. Als hij Medicine Cat zou worden zou hij dit nog steeds blijven, en tevens ook heel beschermend tegenover zijn vrienden.


HISTORY

Kit; Sparrowkit was als kitten altijd erg vrolijk, speels en nieuwsgierig. Hij was dan wel een weesje, gezien zijn ouders een tragische dood hadden gehad, maar dat deerde hem niet zo erg. Hij had hen nooit echt gekend, en wist niet wat het warme gevoel van familie betekende. Op een dag ging het katertje het kamp uit. Het was rustig genoeg en dus kon hij makkelijk wegglippen. Echter raakte hij verdwaald tussen de hoge grassen, en wist niet meer wat te doen. Uiteindelijk vond een Warrior hem, Wolfsbane. Echter gebeurde er niet bepaald wat leuk. Ze werden aangevallen door een vos die had geroken dat er een hulpeloze kitten door het territorium heen struimde. Echter stak Wolfsbane hier een stokje voor en beschermde hen. De Warrior was niet sterk genoeg om de vos alleen aan te kunnen, en het zag er even niet zo goed uit voor de twee. Echter was Lionroar de reddende engel. Samen met de al wat verzwakte Wolfsbane wisten ze de vos te verjagen, en werd Sparrowkit veilig terug gebracht naar de nursery. Sinds dien had het katertje een enorme lof voor deze twee Warriors, die dus ook zijn grote helden werden. Wolfsbane was een vader voor hem, ze hadden echt z'n vader-zoon band ontwikkeld. Toen hij een paar moons ouder was gebeurde er nog een wat minder leuke situatie. Sparrowkit werd uit het niets aangevallen door de poes Skullfur, maar ook toen kwam Wolfsbane hem beschermen. Het liep uit op een kleine worsteling, maar uiteindelijk won Wolfsbane. De poes vluchtte niet veel later weg uit de Clan, en er was sinds dien niks meer van haar vernomen. Sparrowkit groeide op tot Sparrowpaw, en kreeg Icyrose als zijn mentor aangewezen. Echter hadden de twee niet veel kunnen trainen, gezien de poes kittens verwachtte van Lionroar. Sparrowpaw liet het maar voor wat het was en begon zichzelf te trainen, wat ook niet al te best lukte, maar het was niet anders.
Future; De reden waarom Sparrowpaw kans zal maken om Medicine Cat Apprentice te worden zal zijn omdat hij vanwege zijn domheid in contact zal komen met een vijandige kat. Of dit nu een Rogue, andere Clankat of BloodClanner is zal later wel worden bekeken. In ieder geval, ze zullen in een gevecht raken, en de kat zal Sparrow erg aan een van zijn achterpoten verwonden. Sparrowpaw is erg in het nadeel en het lijkt alsof hij zijn laatste uren heeft geslagen. Echter komt er een kat op het toneel (eventueel Wolfsbane) en deze red hem dan van de kat. Wolfsbane komt er met wat wonden vanaf, en weet Sparrowpaw te redden van de dood. Echter heeft de kater in dit gevecht een van zijn achterpoten zo zwaar verwond, dat deze naderhand verlamd zal zijn. Sparrowpaw zal nooit meer een Warrior kunnen worden, maar omdat Everstar hem fysiek sterk vind (ideetje) zal ze voorstellen hem als Medicine Cat Apprentice te laten functioneren.


PERSONAL

Name; Daan
Accounts; Bravesoul, Frostlake, Fawnstep
Why; Let's start. Ik heb me tot zover ik weet elk keer aangemeld voor een hoge rang, dus deze keer ook weer! Ik denk wel dat het bespelen van een Medicine Cat Apprentice mij goed zou bevallen, gezien je dan nog niet de totale verantwoordelijkheid hebt. Je kat is ook nog jong en heeft een heel leven voor de boeg. Ik vind dat de WindClan lekker actief is met zijn hoge rangen en zou hier echt dolgraag een plaats in willen hebben, gewoon zodat ik mijzelf kan bewijzen tegenover deze site. Ik zou dolgraag willen laten zien wat ik allemaal in mij heb, en dat met mijn lieve Sparrowpaw! Ik heb Sparrow de laatste tijd wat laten versloffen, maar gewoon omdat ik niet zo veel met hem te doen heb. Echter zou ik het wel super leuk vinden als hij weer iets waarmee ik lekker actief kan posten met hem. Ik beloof jullie uiteraard actief te blijven met hem. Verder hoop ik dat een voorbeeldpost niet meer nodig is, gezien de meesten denk ik wel weten hoe ik zo ongeveer post :')
Laatst aangepast door Fawnstep op ma 20 jan 2014 - 22:33; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member

Bo2
3323
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 22:02

Cranepaw
Name || Cranepaw
Nickname || Crane
Windclan
Shy || Performance anxiety || Polite
She-cat
A grey white, little cat
Likes || Family || Hunting || Silence
Dislikes || Bullies || Fighting || Prejudices
Mentor || Non
Played by Bo|Brokenkit.
||G E N E R A L||


» Name Cranepaw
» Previous Name{s} Cranekit
» Future Name{s} Craneclaw {?}/Cranecry {?}/Cranebird {?} | Cranestar {?}
» Age 7 Moons
» Gender Female, She-cat


||F A M I L Y||

» Mother Unknown
» Father Unknown
» Sister{s} Earthpatch || Owlpaw
» Brother{s} Hoopoepaw


||C L A N||


» Lifestyle Clancat
» Clan Windclan
» Former Clans /
» Future Clans Starclan
» Rank Apprentice
» Former Ranks Kit
» Future Ranks Medicine Cat Apprentice {?} | Medicine Cat {?} | Warrior {?} | Deputy {?} | Leader {?} | Elder {?}


||P E R S O N A L I T Y||


Crane
-kit | Cranekit was een opgetogen en blij poesje. Ze werd vaak bewonderd door andere katten. Ze was een kitten die om haar broer en zussen gaf en nooit van hun zijde afkeerde. Crane was een leergierig en snel poesje die eigenlijk zo snel mogelijk apprentice wilde worden om de wereld rond haar nog meer te ontdekken. Maar toen kwamen die oudere apprentices. Zij begonnen kleine Cranekit helemaal te pesten en uit te lachen, vooral door haar groeiachterstand. Hierdoor werd ze steeds minder zelfzeker en verloor ze bijna al haar zelfvertrouwen. Haar droom om ooit een apprentice te worden, gevolgd op warrior, was in duigen geslaan.
-Paw | Cranepaw is een verlegen poes. Ze onderschat zichzelf heel erg snel en staat meestal niet te springen om iemand te helpen, meestal door haar faalangst. Haar faalangst is een souvenir van haar bewogen jeugd. Daar werd ze meestal door twee katers gepest, die haar niet waardig genoeg vonden om een Warrior te worden. Dit deden ze omdat ze haar kleine silhout erg amusant vonden. Ze zal vaak steun zoeken bij haar broers en zussen, want -zo denkt ze- zij zijn de enigen die haar wel accepteren. Ze is ook heel braaf en zal altijd oen wat er van haar verwacht wordt. Maar diep vanbinnen zit nog steeds de opgetogen Cranekit, alleen sloot het litteken de toegang naar deze 'persoon'.  

||A P P E A R A N C E||

» General Cranepaw is een lichtgrijze poes. Ze heeft een witte achtergrond. Dit wordt samen ondersteund door ijsblauwe ogen.
» Build Cranepaw heeft de normale Windclan bouw. Slank en gestroomlijnd, perfect om op konijnen en snelle dieren te jagen. Haar benen zijn in proportie met haar lichaam redelijk lang. Ze heeft een groeiachterstand, waardoor ze kleinere is dan de gemiddelde kat.
» Pelt colour Wit met donkergrijze strepen die ondersteund worden door een lichtgrijze achtergrond, die zich rond haar ogen en langs haar kop vormen. Haar zijn grotendeels wit, op elke poot reikt er een donkere streep naar haar klauwen, maar meestal eindigt deze tekening aan 5 centimeter.
» Pelt length Kortharig, een uitzondering in haar familie. Ze heeft wel een dikke structuur, waardoor haar vacht als dons aanvoelt.
» Eyes Diepe, ijsblauwe ogen.
» Nose Lichtroos
» Pawpads Donkerroos
» Scars Een kleintje op haar linkerdij, een souvenir van haar pestkoppen. Het litteken zit verborgen onder haar vacht en is bijna niet zichtbaar.
» Handicaps Een groeiachterstand waardoor ze vaak over het hoofd wordt gezien.


||S K I L L S||

» Speed ★★★★☆
» Power ★☆☆☆☆
» Stamina ★★☆☆☆
» Agility ★★★★☆

» Knowledge ★★★☆☆
» Hunting ★★☆☆☆
» Fighting ★★☆☆☆

» View ★★★☆☆
» Smell ★★★★☆
» Hearing ★★★★★

||H I S T O R Y||

» Cranekit
Al van bij de geboorte was Crane een buitenbeentje. Haar broertje en zusje, Owlkit en Hoopoekit waren beide tabby kittens. En daar tussen de twee bruine kleintjes, lag Cranekit. De kleinste kit kreeg deze naam dankzij haar ijsblauwe ogen en grijswitte vacht, iets wat de roodgekroonde kraanvogel typeert. De eerste twee manen was de kleine Cranekit erg gelukkig. Tot die twee pestkoppen tevoorschijn kwamen. Wel meteen hadden ze het op de grijze kit gemunt. Dingen zoals rat of Lamekit werd vaak naar haar kop gegooid. De kleine kit probeerde zich groot te maken. Ze zou zich niet laten kleineren. De katers vonden dit vrij amusant en legde haar een maan later voor altijd het zwijgen op na een krachtige slag. Het was nooit bedoeld de kit te raken, noch te verwonden, maar ze deden het. Crane had een groot litteken op haar linkerdij dat zich de eerste manen erg lelijk op haar lichaam tekende. Maar door de manen heen, groeide haar vacht dikker en 'verdween' het litteken. En net zoals het litteken op haar dij, bleef de pijn als een lelijke wonde op haar ziel. Iedere keer als katten haar richting opkeken, kromp ze in elkaar. Ze zocht troost bij haar familie en dat hielp.
» Cranepaw
De kleine kit kreeg eindelijk haar apprentice naam: Cranepaw. Nu kon ze tenminste haar pijn ontsnappen. Ze kreeg helaas nog geen mentor door een gebrek. De apprentice vond het eigenlijk niet zo erg en zo braaf als ze was, ging ze iedere dag op jacht. Soms kwam ze pas laat terug in het kamp, alleen maar om twee magere muizen aan de prooistapel toe te voegen. Maar de brave apprentice deed het toch. Natuurlijk waren de nu inmiddels grote warriors nog steeds niet van hun stokpaardje af. Steeds opnieuw vielen ze terug op de oude namen en herinneringen. Steeds opnieuw drukte ze de kop in van de poes. Tot haar ijsblauwe ogen lekten.


||About Me||

» Name Bo
» Accounts Brokenkit. | Bumblekit | Snowdrop | Cranepaw. | Nevermind | Fileze
» Motivatie Oké, ik zal het kort houden. Ik heb eigenlijk al van de dag dat ik me registreerde met Fileze al gedacht aan een Medicine Cat. Ik had het karakter en dergelijke al uitgewerkt, maar ik wist ook dat je dit niet zomaar kon aanmaken, dus hield ik me bij mijn ene account: Fileze. Na enige tijd vond ik het te druk op Wc en ben ik even gestopt, toen ben ik een jaar later weer begonnen, maar opnieuw ben ik gestopt door technische, sociale, familiale en schoolproblemen. Nu ben ik na enkele maanden terug on gekomen omdat ik het hier eigenlijk miste. Natuurlijk bleef het idee van de Medicine Cat er. Maar natuurlijk dacht ik dat ik nooit de kans zou krijgen om het zelfs te proberen. Dus ik melde het bedachte karakter aan als zus voor Owlpaw; Cranepaw. Met wat gesleutel heir en daar en ik zag een geheel nieuw accountje voor mij. Ik had al veel plezier met het posten met haar... Maar steeds opnieuw moest ik aan mijn vergeten Medicine Cat denken. Een paar dagen gelden , toen ik haar voorstelttopic maakte, herkende ik mijn Medicine Cat idee steeds opnieuw in haar karakter en dergelijke. Natuurlijk dacht ik bij mezelf dat de rang nooit zou open komen en daardoor gaf ik het uiteindelijk op. Toen zag ik dat de rang voor een Medicine Apprentice open was en ik viel meteen dit topic aan ^^". Daarbij is de Windclan mijn favoriete clan en is deze lekker actief op het forum.  


and as he was the black canvas

they drew stars and a moon to make him a glorious night


.:
 


Laatst aangepast door Nevermind op do 9 jan 2014 - 19:27; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newdawn
Member

Denise/Quinty
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons~
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   wo 8 jan 2014 - 22:38


~Newpaw~General

Current Name: Newpaw
Former Name(s): Newkit
Future Name(s): | Warrior : Newdawn | Elder : ? | Leader(?) : Newstar
Current Rank: Apprentice
Former Rank: Kit
Future Rank(s): Med. Cat Apprentice(?) - Med Cat(?) Warrior - Deputy(?) - Leader(?)
Age: 7 Moons
Gender: She-Cat

Clan Information

Livestyle: Clan Cat
Clan: WindClan
Former Clans: None
Future Clans: Starclan
Clanleader: Everstar
Deputy: Lionroar
Medicine cat: Brindlepool
Medicine cat apprentice: Unknown

Appearance

Build: Newpaw heeft een normale WindClan bouw, een dunne lichaamsbouw en kan snel rennen. Erg geschikt voor konijnenjacht.
Fur color: Light Red, Light Gray and Gray
Fur length: Kortharig
Eyes: Mos groen
Nose: pink
Pawpads: pink
Scars: none 

History:

Kit
Als een Kit was Newpaw altijd al vrolijke, ze wou veel spelen alleen door haar speelsheid werd ze soms te hard voor de andere kits. Daardoor was ze best alleen in haar kittentijd, ze is ook erg sluw en probeert het kamp uit te komen wat soms wel lukt, maar niet gelukkig vaak omdat ze nogal veel herrie maakt word ze snel opgemerkt en weer naar het kamp gebracht.

Apprentice
Newpaw is leerling geworden en een stuk minder speels, ze neemt alles wat de warriors zeggen serieus en luistert naar hun advies. Ze is een snelle behendige leerling maar ze betrapt haarzelf soms dat ze het zielig vind als er een prooi word gedood. Newpaw laat dat niet merken en probeerd altijd even vrolijk als altijd te zijn.

Warrior
Onbekend

Skills

Speed ★★★★☆
Power ★★☆☆☆
Stamina ★★★☆☆
Agility ★★★★★

Knowledge ★★★☆☆
Hunting ★★☆☆☆
Fighting ★☆☆☆☆

View ★★★☆☆
Smell ★★★★★
Hearing ★★★★☆

About Me

Name: Denise
Accounts: Stormypaw, Newpaw, Sandfur, Kirito, Eilsha, Flamesoul, Shootingkit.
Motivatie: Mijn motivatie begon toen ik hier op dit forum belandde, wanneer ik zag dat er soms een nieuwe Medicine Cat Apprentice werd uitgekozen. Meteen had ik iets van 'wat gaaf!' In mijn gedachten en kon niet wachtten op de volgende. Ik had wel soms iets met een van mijn accounts iets groots van plan en misschien lukt dit wel. Eigenlijk had ik eerst wat met Stormypaw in gedachten maar voor haar had ik al iets anders uitgestppeld, daarna maakte ik Newpaw aan. Het was niet per se hier voor maar ook vooral voor mijzelf, omdat ik Windclan altijd zo awesome vond. Newpaw is een van mijn twee Apprentice's en ik had geen idee wat ik met haar aanmoest dus dit is een voor de hand gelegen kansMoi accounts: Stormypaw - Sandfur - Eilsha - Newpaw - Kirito - Flamesoul

things made for me:
 


Laatst aangepast door Newpaw op ma 13 jan 2014 - 23:08; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdot
Member

Bregje
399
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   do 9 jan 2014 - 17:35


General
Past Names: Frozenkit
Current Name: Frozenpaw
Future Names: Frozenheart {Frozenstar?}
Age: 7,5 Moons
Clan: Windclan
Rank: Apprentice
Futere Ranks: Medicine cat {Warrior?} {Deputy?} {Leader?}
Based On: Elsa van Frozen
Adult Voice

Inside
Likes: Hunting, To Be Alone
Dislikes: Starclan
Hates:
Scared of: Dying

Outside
Van buiten lijkt Frozenpaw gevoelloos. Het lijkt alsof niks haar deert, alsof je over haar kan roddelen en ze het niet hoort. Maar de meesten praten niet met of over haar, dat durven ze niet. Ze worden altijd afgesnauwd en krijgen snel ruzie met haar. Frozen lijkt een compleet bevroren hart te hebben.

Inside
Van binnen is ze eigenlijk helemaal niet zo erg, ze is erg aardig en kan goed luisteren. Ze kan niet tegen ongelijke behandeling en heeft stiekem behoefte naar een vriend.. Frozenpaw was in het begin erg leergierig, maar ziet de zin van het leven niet meer nu ze zo veel vrienden heeft verloren. Het poesje vind de Starclan eigenlijk helemaal niet zo geweldig, ze konden tenminste één van haar vrienden redden. Maar ze hadden niks gedaan.
History:
 

Outside
{Klik} {Klik}
Fur: White
Fur pattern: Black and orange spots
Fur length: Pretty Short
Eye color: Yellow/Orange
Nose and paw pads: Salmon Pink


Skills

Social:★ ☆ ☆ ☆ ☆
Hunting: ★ ★ ★ ★ ☆
Fighting: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Speed: ★ ★ ★ ☆ ☆
Agillity: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Smart: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Remember: ★ ★ ★ ☆ ☆
Teaching: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Fishing: ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Swimming: ★ ☆ ☆ ☆ ☆

The Person Behind
Name: Bregje
Age: Almost 13 years old
Gender: Female
RPG Time: 2 years i think..
Tryed: One time before
Motivation: Ik blijf het proberen, al mijn hele WC geschiedenis vind ik Medicine cat een prachtige rang. Het is zo mysterieus dat ze met Starclan kunnen communiceren en onduidelijke profeties moeten ontcijferen. Één keer eerder had ik de kans deze rang te krijgen, echter is dat niet gelukt. Maar nu probeer ik het opnieuw.

Toen ik met deze aanmelding begon had ik nog geen idee, het enige wat ik wist was dat ik het tenminste moest proberen. Ik keek een beetje op de accountmarket, en daar zag ik de naam Frozenpaw. Ik was meteen verliefd en besloot haar een heel karakter te geven, omtrend het voorvoegsel 'Frozen' en volgens mij gaat dat wel lukken. Ik moet even twee dingen zeggen, want later zorg ik er echt wel voor dat ze 'ontdooit', en ook al word ik niet gekozen. Frozenpaw gaat echt bestaan. Dit zou al mijn 3e WC kat zijn, maar het is gewoon een geweldige Clan. Ik denk toch wel mijn meest favoriete. Nightbreeze is mijn langst actieve kat en nog steeds ben ik verliefd op haar. Alleen lukt het me niet zo goed om haar actief te krijgen.
Maar even terug naar het onderwerp ^^"
Haar karakter is toch wel best veel op het mijne gebaseerd, merk ik nu. Ik wil ook al een tijdje een kat maken met het karakter van iemand die ik ken -in dit geval mezelf. Omdat Frozenpaw mijn karakter heeft (maar dan toch wel een stuk heftiger, en toch een tikkeltje anders) denk ik ook dat het makkelijker is om haar te bespelen. Ook wil ik al een hele tijd wat andere karakters maken, ze zijn bijna allemaal lief. Maar ik ben al op weg met Salt en Melonkit, alleen wil ik daar Frozenpaw aan toevoegen, aangezien zij nóg erger word dan de rest. Ik wens de rest natuurlijk heel veel succes, maar mezelf toch wel ietsje meer, ik wil natuurlijk wel winnen XD en ga heel erg mijn best doen op de aanmelding en om Frozen actief te houden.
Extra: Alles is vanuit het mc apprentice punt geschreven.

Nightbreeze | Snowdot | Olley | Salt | Choppedpaw | Applebloom | Squirrelkit* | Melonkit | Ladykit | Frozenpaw


Laatst aangepast door Snowdot op vr 10 jan 2014 - 17:16; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aldrei
Member

Jamie
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   vr 10 jan 2014 - 16:32

Ancientpaw
NAME
Ancientpaw
AGE
7 Moons
GENDER
She-Cat
Clan
Windclan
FAMILY
Joint StarClan

.::G.E.N.E.R.A.L::.
CurrentName: Ancientpaw
FutureNames: Ancientscript/-Sun/-glow/-step
Meaning: Oud geschrift (Oud senario)/-zon/-gloed/-stap
PreviousNames: Ancientkit
Gender: She-Cat
Clan: Windclan
Current Rank: Apprentice
Future Ranks: Medicine Cat apprentice (?), Medicine Cat (?), Elder (?)
Previous Ranks: Kitten

.:: F.A.M.I.L.Y.&.C.L.A.N::.
Clan
Leader: Everstar
Deputy: Lionroar
Medicine Cat: Brindlepool
Medicine Cat Apprentice: //
Family
Parents: Both have joint StarClan
Sisters: None
Brothers: None
Other Family: None

.:: I.N.S.I.D.E ::.
Keywords: Slim, Leergierig, Behulpzaam, Kalm, Serieus
Inside: Ancientpaw is een rustige en leergierige poes die het liefst altijd bezig zonder een moment rust. Als ze iets in haar hoofd heeft zal ze er naar toe streven met alles wat ze in zich heeft en dan geeft ze ook nooit op. Als ze vrije tijd heeft voorkiest ze die te gebruiken om haar rust op te zoeken in de eenzaamheid, dit hoeft niet perse buiten het kamp, vaak tref je haar aan in haar eigen gedachten terwijl ze haar klusjes opknapt. Als haar iets nieuws geleerd word is ze zeer betrokken en stelt vele vragen, het onderwerp pikt ze snel op. Met socialere dingen zoals vrienden maken of een praatje tussendoor heeft ze meer moeite. Zonder een geldige reden zal ze dit ook niet doen.

Likes: Leren, bezig zijn, wijsheid, sterren, de vlakte
Dislikes: Toekijken hoe andere pijn lijden, zelf pijn leiden, vervelen, gevechten

.:: O.U.T.S.I.D.E ::.

Fur Length: Halflang
Fur Color: Grijs/wit
Eyes: Amberkleurige ogen
Pads: Grijs
Nose: Grijs
Height: Gemiddelde hoogte

.:: H.I.S.T.O.R.Y ::.

Ancients begin was wat donker. Ze was de eerst geborene van haar nestje en wegens bloedverlies stierf haar moeder en die nam haar andere kleintjes mee naar StarClan. Ancientkit begreep het niet, als haar moeder deze wereld verlaten had, en haar broeders en zusters meenam, waarom zij niet? Niemand, zelf niet haar vader, kon haar vragen reeks beantwoorden. Ze besloot zelf haar antwoorden te zoeken, zelf de oplossing te vinden, maar dat zorgde er alleen voor dat ze in zichzelf bleef en de wereld om zich heen nooit verkende. Ze maakte geen ontsnappingspogingen zoals ze meeste kittens, ze speelde niet zo vaak met een mosballetje en bij het stoeien liet ze zich gewoon omduwen om daarna weer aan de kant te zitten. De enige vorm van sociaal contact die ze maakte was het bekijken van de andere kittens, van de warriors die af en aan kwamen en de fijnste details opmerken van de nursery. Ze wou bijvoorbeeld weten hoe de plant die hun omringde groeide heette en wat die fonkelende lichtjes in de donkere lucht waren of gewoon een beschrijving van de omgeving buiten het kamp, alles interesseerde haar. De omschreven plaatsen onthielt ze om later, in haar apprentice tijd, op te gaan zoeken. Toen haar vader omkwam in een gevecht met een Rogue kreeg ze een afkeur voor onnodig vechten, deze eigenschap bleef. Veel eigenschappen zijn niet verandert toen ze een apprentice werd. Wel had ze nu veel meer dingen om te observeren, en in plaats van volop te gaan verkennen bij de eerste kans erop hielt ze het voor zichzelf spannend om steeds in een verdere straal rond het kamp te gaan. Zo begreep ze dat alles gemakkelijker bleef hangen en zag ze waar ze op een bepaalde plek kon vinden. Maar zodra ze het erover wou hebben met een mede-apprentice kreeg ze enkel een verveelde blik. Dat stimuleerde haar om het zelf uit te gaan zoeken, waardoor ze soms wantrouwige en foute conclusies trekt. En zoals altijd al is geweest is het vrijwel onmogelijk om haar duidelijk te maken dat ze fout zat.

.:: P.L.A.Y.E.R ::.

Name: Jamie
Nickname: Jame, Jam, James
Age: 14 jaar
Gender: Meisje
RPG-ervaring: ~2 jaar
Best known account: Lone-one, Dawnbreak
Motivation: Ik zou graag zo’n hoge rang willen bij een actieve clan zoals de WindClan is. Natuurlijk ben ik hier nog niet zo lang als de meeste actieve spelers maar iedere dag kom ik online en vaak heb inspiratie genoeg om te posten in de rpg. Mijn manier van posten is heel gelijk aan de manier waarop Ancient alles bekijkt, met details die zorgen dat de post niet alleen het gene heeft wat gezegd word in zich heeft maar dat je ook weet hoe ze zich voelt en wat ze opmerkt van de omgeving en de gene tegenover haar. Ik heb gemerkt in de paar jaar dat ik rpg dat zulke details en kleine opmerkinkjes een post best leuk maken om te lezen. Ancientpaw zal dit veel hebben met de omgeving en ook heel gedreven zijn in deze taak. Ik vind het ook bij haar passen om andere te willen helpen en zoveel over planten en hun werkingen te weten. Vaak zal ze ook van de gesprekken in zichzelf hebben als ze iets niet weet of omdat ze iets tegen haar zin moet doen, zoals een écht gesprek voeren. En wanneer ze het eindelijk doet zal ze zich op alle mogelijke manieren afkraken pas bij de terugkomst lichtjes opmerken dat het niet zó verschrikkelijk ging als gedacht. Mijn inspiratie raakt eigenlijk nooit bij haar op omdat ik zelf ook wel eens van die momentjes heb dat ik als een presentator commentaar geef over mezelf en andere. Door deze gelijkenis en de kleine trekjes die ze heeft maken het heel makelijk om met Ancient te posten. Daarom weet ik dat ik in zo’n taak actief kan blijven.


@ ATF!
when u evil ex stands @ ur door with a knife
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cinderfell
StarClan

Amy But cal me AA
1106

CAT'S PROFILE
Age: My heart is stopping beating,i live in StarClan
Gender:
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   vr 10 jan 2014 - 19:52

General
Past Names:Cinderkit
Current Name:Cinderpaw.
Future Names:Cinderfell[Star?]
Age:7 or 8 moons
Clan:Windclan
Rank:Apprentice
Futere Ranks:Medicine cat(apprentice)
Based On:Sintelvel from te book's,ik wil er dan ook voor zorgen dat ze iets aan haar poot gaat krijgen.

Like or not
She love:Starclan
Likes: Help and running
Dislikes: the bad world
Hates: Rain and thunder
Scared of:Bloodclan and the die

About her
Inside:
Cinderpaw was als kitten enthousiast en vrolijk. Dat veranderde snel na de dood van haar pleegmoeder(en een ongeluk). Ze is stil en rustig en luisterd graag. De Silverpelt interesseert haar als geen ander! Ook de Med.Cat heeft ze altijd het belangrijkst gevonden. Cinderpaw. is een slimme en intelligente poes. Ze is niet naïef en haar geheugen is dan ook erg goed! Ze onthoud alles en heeft dan ook een groot hart. Ze is behulpzaam en doet meteen wat haar opgedragen word. Zit haar wat dwars of is ze zenuwachtig,dan zal ze wat in de war zijn maar als ze aangemoedigd word of het uitleg dan zal ze het weer weten. Ze is kalm en braaf. Ze staat altijd klaar en luistert graag! Tips geven en steunen doet ze ook graag!

History:
Cinderpaw. is opgegroeid in de windclan,haar ouders heeft ze ooit gekend. Ze weet alleen dat haar echte moeder stierf bij haar geboorte en haar vader stierf in een gevecht om haar te beschermen. Ze is dol op haar pleegmoeder en deed alles voor haar totdat ze stierf. Ze was bijna oud genoeg om apprentice te worden en sindsdien wilt ze niet meer vechten of meedoen met iets anders,Haar broertje had ze nog gekend. Hij stierf op het Thunderpath voor haar,ze was net apprentice en was weggelopen toen ze geen mentor had gekregen. Ze had de hele weg haar broertje meegesleept en bij gewaakt. Ze trok zich terug in haar eigen gevoelens en gaf haar zelf de schuld. Ze werd depressief en kwam in de Med.Cat den terecht toen ze bijna deadberry's had gegeten. De Med.Cat had haar geholpen er boven op te komen,zowel van haar depressie als haar bijna doodtrauma. Ze had die berry's in haar hoofd opgeslagen en had er ook nooit meer omgekeken. Snacht's als ze niet kon slapen zat ze buiten naar de Silverpelt te kijken. Ze kreeg na een tijd een mentor maar daar kon ze niet mee opschieten!

Outside
A little Grey cat whit a short fur and stripes.
Fur:Grey
Fur pattern:Stripes
Fur length:Short
Eye color:Green/Grey
Nose and paw pads:Pink


Skills
Social:♥♥♥♥♥
Hunting:♥♥
Fighting:♥♥♥♥
Speed:♥
Agillity:♥♥♥
Smart:♥♥♥♥
Remember:♥♥♥♥♥
Teaching:♥♥♥♥
Fishing:
Swimming:♥

Myself:
Name:Amy
Age: 13 year's young
Gender: Female
RPG Time:I don't Know maybe Two years? Maybe more?
Motivation:k zou het geweldig vinden als ik word gekozen,alleen heb ik het geluk gehad naar Letland te mogen(iets goorts) maar voor een kitten te spelen ofzo word ik helaas nooit gekozen. Ik geef niet op en Med.Cat Apprentice leek me perfect voor Cinder! Ik rpg ongeveer een jaar of twee,misschien al drie. Niet alleen op WC rpg ik maar ook op andere spellen. Verhalen schrijven doe ik ook graag. Nu terug naar het onderwerp: Het lijkt me dus echt leuk om een Med.Cat apprentice te spelen! Ik heb eigenlijk altijd al uitgekeken naar een nieuwe kans om me aan te melden voor deze rang. Ik wil deze rang dan ook graag nemen! Cinder ligt een beetje inactief maar niet heel veel. Ik gun verder ook iedereen veel succes!
Extra:I wish everybody good luck!

Cinderfell:
 

<3:
 


Made for me <3:
 


Laatst aangepast door Cinderpaw. op za 1 feb 2014 - 10:24; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ratbite
Member

Aimée
559
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   vr 10 jan 2014 - 22:41

               *General*
  
 
Name
          Breakingpaw

                                Former Names                               
          Breakingkit 
               
               Futured Names
        Breakingtime{Brekende tijd}
         [Breakingstar]

         Age
           6.5 Moons.

        Gender
           Tomcat

       Love 
           Single
          Hetero

       Lifestyle
          Neutral

       Clan
        Windclan

       Rank
                Apprentice       
     
       Former Ranks
             Kit.                  

Futured Ranks
     {Medicine cat apprentice}
   Warrior.
{Deputy}
{Leader}
  {Medicine Cat}
Elder

 Parents
Fadedmind{Starclan}
 Blossomstorm{Starclan}

Siblings
Hopepaw.
     ?

Mentor
Unknown
(Brindlepool)

Leader
  Everstar   

  Deputy
    Lionroar

 Medicine cat
Brindlepool 

Medicine cat apprentice
  Cinnamonpaw


*Look*

Fur
Breakingpaw is een rode kortharige tabby kater en heeft dan ook de bovenkant van zijn lichaam bedekt met een orange/rode vacht. Zijn kin, borst en buik zijn echter helemaal wit, net zoals de sokken van zijn poten.

Eyes
Licht amberkleurig.

Paw pads
Lichtroze

Build
Breakingpaw heeft een normale bouw voor een Windclan cat, hij is slank en klein. Voor de rest heeft hij langere poten dan een andere,waardoor hij erg vlug kan rennen. Echter is hij niet heel sterk en moet hij het in gevaarlijke situaties hebben van zijn ren-talent.

*Caracter*

Caracter
Breakingpaw is in alle opzichten een macho en een opschepper. Hij staat graag in de aandacht en dacht vroeger nog wel eens dat hij de beste was in alles, (dit kwam door zijn pleegmoeder). Hij overdrijft soms zijn dingen en wordt op zulke momenten niet echt geliefd in de clan. Breakingpaw is soms echter een bangerik en een zwakkeling, die gewoon zielig is. Ondanks alles heeft Breakingpaw zijn hart op de goede plek, meestal dan... Breakingpaw is erg gepest geweest en is daardoor gebroken geweest. Inmiddels is het plagen en pesten voor een groot gedeelte opgehouden, maar het heeft iets duisters losgemaakt in Breakingpaw. Als je hem lastigvalt, valt hij jou ook lastig, enkel op een vervelende manier soms. Wie geen problemen heeft met hem, kan goede vrienden zijn met hem juist. Breakingpaw kan dan erg vriendelijk en zelfs humoristisch overkomen en je kunt dan juist lachen met hem.  Hij kan de kalmte en rust zelf zijn. Hij is zo rustig zelfs, dat de tijd stil lijkt te staan. Hij heeft dan ook nooit echt woede-uitbarstingen, als hij al kwaad is, merk je dat nauwelijks, totdat het te laat is... Door zijn rust en kalmte, worden de anderen vaak ook kalm en kan hij in een noodsituatie goed handelen en is hij uitstekend met patiënten. Breakingpaw heeft een hekel aan klef gedoe en wordt al misselijk zodra het woord liefde valt. Hijzelf heeft niks met de liefde en dit blijft waarschijnlijk ook nog zo. Wel accepteert hij andere stelletjes en als een poes verliefd op hem is, zal hij haar niet kwetsen met dat, hij negeert het enkel. Breakingpaw probeert trouw te zijn, maar daarin laat hij wel eens steken vallen en praat hij nauwelijks tegen je, zelfs al ben je zijn beste vriend.

Good
Rust en kalm.
Laat zich niet onderdrukken.
Goede vriend.
Humoristisch.
Doorzetter.

Bad
Opschepper.
Op wraak gesteld.
Bang en zielig soms.
Te hoog in zijn bol.
Machogedrag.


*Skills*
Hoe meer + hoe beter, het gaat tot vijf.  

Body

Fighting++---

Hunting+++--

Speed+++++

Stamina+++--

Moving+++--

Jumping++---

Climbing++---


Spirit

Kindness+++--

Badness+++--

Fairness++---

Loyalty +++--

Social+++--

Talking++++-

Herb Knowlegde++++-


Senses

Seeing+++--

Smelling+++++

Hear+++--

Feeling+++++*History*

History

Het was in het midden van Newleaf en een sneeuwwitte poes beviel van drie kittens, Hopekit, ? en Breakingkit. De moeder was echter ziek en verzwakt en het duurde niet lang totdat ze stierf. Hun vader, Fadedmind was kapot van verdriet en stierf een week later. De drie kittens waren inmiddels opgevangen door een pleegmoeder, die haar eigen kittens had verloren bij de geboorte en blij was met de komst van de drie kittens. Een Moon lang groeide ze gelukkig op, maar toen sloeg het noodlot toe voor Breakingkit. Hij kreeg vreemd genoeg groenhoest en werd ernstig ziek. Het leek erop dat hij niet zal overleven en hij lag lang in de Medicine cat den. Hierdoor leerde hij veel over de kruiden en begon hij interesse in het te krijgen, maar hij werd beter en mocht weg. Zijn pleegmoeder was zo blij dat hij nog leefde, dat ze hem voortrok en verwende, alles wat Breakingkit deed was uitstekend en hij was een natuurtalent. Hierdoor heeft Breakingkit een hoge dunk gekregen van zichzelf. Op zijn vierde Moon verliet hij de Nursey meer en begon hij met de anderen om te gaan. Hij was inmiddels een opschepper geworden en een grote macho. Hij liet duidelijk merken dat hij de beste was, tenminste dat vond hij, en vond het niet zijn schuld als iets niet lukte. De meesten lieten het maar gaan, behalve een paar Apprentices. Ze begonnen de kitten de pesten. Breakingkit had hier last van en werd vernederd, dit maakte hem kwaad, erg kwaad. Op zijn vijfde Moon viel hij uit tegen de twee Apprentices, hij schreeuwde echter de verkeerde dingen....Breakingkit zei dat ze niet zo jaloers moesten zijn,omdat hij nou eenmaal beter was. De twee lachten erom en Breakingkit wou ze net aanvallen, toen Hopekit hem niet op tijd had gestopt. Hopekit praatte met hem en hij legde rustig uit dat de katten Breakingkit's machogedrag niet fijn vonden. Hij vertelde dat het de schuld van hun pleegmoeder was en Breakingkit geloofde wat Hopekit zei. Hij veranderde wat en werd gangbaarder. Zijn kalmte kwam naar boven en hij kreeg vrienden. Zijn machogedrag en opschepperij verdween echter niet, het was enkel minder geworden. Het gepest had iets in hem losgemaakt en iets duisters naar boven gebracht...*Set*

*At Last*


Sorry voor de wat slordige opmaak bij General.


*Me*

Name:Aimée

Age:Almost 15

Rpg:Ik zit sinds 2010 hierop.
               Mijn posts kunnen van 200 tot de 600 woorden zijn.
               Heb een lange tijd geen waarschuwing meer gehad.
             

Most Famous Accounts:Ratpaw, Silhouettepaw, Autumnleaf.

Motivation Ik zit inmiddels al even op de rpg en vooral op deze site. In al die tijd was het voor mij voornamelijk proberen mee te komen en ik deed dat. Veel uitdaging heb ik niet echt en met een hoge Rank krijg ik meer uitdaging. Ik denk zelf dat ik er klaar voor ben, maar dat enkel mijn gedachte. De Windclan is een clan waaraan ik gewend ben, omdat mijn eerste kat uit die clan kwam, dus vind ik het wel fijn in die clan. Mijn accounts kunnen in verval raken, ik weet het, maar als ik een belangrijke taak met een account kan krijgen, zal ik hem zeker te weten actief kunnen houden. Ook al krijgt hij geen enkele training. 

Mijn opmaak van dingen falen heel erg, vergeleken met de anderen, dus daarom hoop ik ook dat jullie naar posts kijken. 

Laatst aangepast door Ratpaw op wo 15 jan 2014 - 21:19; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lianne
1535
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   za 11 jan 2014 - 15:10Volledige naam: Willowbreeze
Huidige naam: Willowpaw
Huidige Rang: Kit
Toekomstige rang: Medicine cat apprentice

Vachtkleur: Wit met bruine tabby details.
Oogkleur: Goudachtig
Bouw: Slanke, hoge poten. Fragiele, fijne bouw. Iets aan de dunne kant.
Karakter: Rustig, optimistisch, vrolijk, nadenkend, dromer, broedend, verlegen.
Geaardheid: Biseksueel ♀&♂
Overtuiging: Neutraal/Goed

Moeder: Voormalig WindClan lid
Vader:Rainstrike
Zussen: Lightningdash & Russetstreak

Naam: Lianne
Leeftijd: (You are 18 going on 19 .. *zingt) 18.
Rpg-ervaring: Sinds begin 2009. 5 jaar om en nabij!
Bereikbaar op: Honeyspots!
Motivatie: Ik ben al eerder medicine cat app. geweest .. maar helaas stopte ik toen en heb ik de rang opgegeven c: De aandrang om weer wat nuttigs te doen in de rpg rees, en toen zag ik dit en dacht ik; Oh ik vind dat zo leuk om te doen :c Nou ja, wie niet waagt wie niet wint, non? Sowieso vind ik medicine cat app. altijd wel leuk en zou ik het graag nogmaals over willen doen nu ik nog lang niet van plan ben om te stoppen xD En tja, deze aanmelding heb ik gemaakt in een burst van inspiratie en het kwam er zo goed uit dat ik ook echt motivatie heb om haar te onderhouden c: Als ik het in alle eerlijkheid maar er uit gooi dan~Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shiva
Member

x
854
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons old.♥
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   za 11 jan 2014 - 15:19

tag: you!
words: ###
notes: blahhh.


»General

»Name; Vanillapaw
»Future name(s); Vanilladust
»Meaning; Vanillestof
»Nicknames; Vani, Vanilla
»Prefix; Vanilla, omdat ze op haar linkerpoot een geelachtig vlekje heeft zitten, maar daar omheen is het bruin en het lijkt was op vanille.
»Suffix; Dust, want ze heeft de vachtkleur dat lijkt op bruingrijze stof. 
»Age; 7 moons
»Gender; Female
»Birthplace; In the WindClan camp.
»Religion; StarClan
»Conviction; Neutral
»Sexuality; Hetrosexual
»Quote; ~


»Clan information

»Former clan; -
»Clan; WindClan
»Future Clan; -

»Leader; Everstar
»Deputy; Lionroar

»Lifestyle; Clancat
»Future lifestyle; Kittypet (?), BloodClan (?), Rogue (?)
»Former lifestyle; -


»Inside

Vanilla is een bescheiden poes, die niet zomaar iedereen in haar hart sluiten kan, maar ondanks dat altijd voor iedere WindClanner klaar zal staan. Ze is een echte doorzetter die niet graag haar pijn laat zien. Ze is alsnog een nieuwsgierige poes die wel klaar staat voor een avontuurtje, maar het liefst van alles speelt ze met haar vrienden. De poes voelt zich verder het meest thuis in grotere groepen, waar ze zich kan terugtrekken als ze dat wilt en zich weer kan laten zien als ze dat wilt. De poes heeft een haat jegens andere clans gecreeert, niet alleen voor de BloodClan, maar ook voor de RiverClan, de ThunderClan en de ShadowClan. Ze zal haar clan dus zo goed als mogelijk beschermen, maar tegelijk zal ze nooit de banden met haar vrienden verwaarlozen. Soms heeft ze soms haar melige momentjes, waar ze helemaal niet zo heel bescheiden lijkt, maar die momentjes heeft ze meestal alleen onder haar vrienden. Ze kan soms wat afwezig zijn, een beetje in dromenland maar dit komt meestal voor het slapen voor. De poes is geen vaste slapen, ze kan goed haar bed uit komen. Ze slaapt 's nachts wel meestal door, maar van te luide geluiden, zoals katten die in de den rond lopen of katten die door het kamp rond lopen, wordt ze al snel wakker van. De poes heeft soms wat problemen met in slaap komen, maar dit wordt meestal verholpen met eten voor het slapen en niet te lang blijven praten.


»Geschiedenis

De poes was geboren in een nestje van 3 kittens, Ladykit, Lakekit en zij, Vanillakit. Haar moeder was de enigszins populaire poes, Frostcherry. Zij en haar partner, Vanillakits vader, waren net uitelkaar, maar bleven goed bevriend. De kittens hadden dus gewoon een familie, zonder ruzieende ouders. Manenlang waren de drie kittens onafscheidelijk, ze speelde altijd in grote groepen kittens met elkaar en blij dat ze waren. Vrienden hadden ze genoeg, Vanilla was vooral de gene die de grootste mond van allemaal had en stiekem haalde ze veel kattekwaad uit. Maar al gauw werd ze getemd toen ze hoorde dat een kleine groep kittens, die allemaal haar vrienden waren, het kamp uit waren, inclusief haar broertje en zusje. Het was een groep van ongeveer 6 kittens, algauw wilde de jonge kitten vertrekken om de groep te zoeken en lol te maken. De kitten werd bij andere, bezorgde queens gezet en de reusachtige weilanden werden afgezocht, 3 kittens werden gevonden. Lakekit, Bugkit en Shadekit. Ladykit, Flamekit en Stormkit werden nog gezocht. Algauw werden de drie kittens die gevonden waren overgebracht naar verschillende queens die niet gingen zoeken, Lakekit bij haar. 's Avonds laat stuurde ze de laatste patrouille uit, in de hoop dat de kittens gevonden werden. Vanillakit kwam erachter dat de kittens meer wisten van de andere kittens, vooral door Lakekit en Bugkit. Allebei zeiden ze dat ze zoveel spijt hadden en dat ze hun vriendjes nooit meer konden zien. "Ladykit, ze-" mompelde Lakekit met tranen in zijn kleine, blauwe oogjes en Shadekit lag verslagen naast de vastberaden Vanillakit. "Ik ga morgen wel zoeken, ook al gaan jullie niet mee!" had de domme Vanillakit gezegd en ze zag dat de kittens duidelijk schrokken, ze hadden vast wat ergs gezien. Die avond kwam de patrouille terug, met een bloederig lichaampje, die van Stormkit. Hij hijgde vermoeid en jammerde hard. De kittens die bij Vanillakit zaten huilde zachtjes, van geluk en verdriet. Ze hadden één vriendje terug, al was de kans dat hij het niet overleefde. Stormkit werd snel naar de Den gebracht en Vanillakits vastberadenheid om haar vriendjes te zoeken werd steeds groter. Ze wist zeker dat haar vriendjes nog leefde, ze moest ze vinden voor ze echt stierven.
De volgende morgen ging ze vroeg weg, zelfs haar broertje had ze geen gedacht gezegd. Er stond een koude wind, de kans was minimaal dat de kittens, als ze nog leefde, de nacht overleefd hadden. Vanillakit wandelde, haar pootjes deden algauw pijn en ze wist niet waar ze zoeken moest. De zon stond steeds hoger en beestjes scharrelde over de bodem. Ook slangen. Vanilla had geen idee van de beesten, ze wist niet dat ze levens gevaarlijk waren. "Ladykit, Flamekit?!" riep ze, haar stem was alleen een klein piepje, bang was ze wel. De zon stond steeds hoger, de kitten van 4 manen wist niet goed waar ze was. Alleen dat ze niet dichtbij het kamp was. Na zo'n 1 uur lopen, kwam ze jammerende piepjes op het spoor, die ze goed volgde. Ze herkende de piepjes namelijk uit duizenden, die piepjes hoorde ze ook als ze bovenop Flamekit sprong en het gevecht won. "Flamekit?" vroeg ze en ze kreeg een zacht, hijgend antwoord. "Help me," klonk er zachtjes en Vanillakit stoof op het geluid af. Daar lagen ze, het zwarte lichaampje van Ladykit en het rodelichaampje van Flamekit, die duidelijk het minst verwond van iedereen was. "Ladykit, ze-" huilde Flamekit en Vanillakits oogjes vielen op het lichaam van de zwarte kitten. De kitten ademde heel langzaam, ze schokte een beetje. "Ladykit," langzaam kwamen ook de tranen in de ogen van de altijd zo stoere kitten. "Vanilla, ga weg met Flame..." mompelde ze en ze blies adem uit. Vanilla ging huilend zitten en de jonge kitten ademde steeds langzamer, maar leven deed ze nog. De zon stond steeds lager, de kitten ademde niet meer. Vanilla en Flame wisten, ze moesten gaan. Ze wandelde lang, maar het kamp konden ze nit bereiken. Alleen de geur van katten, die hier in de buurt was. Ze gingen roepen, tot de patrouille hen bereikte. Ze werden naar huis gebracht, hun warme thuis. De kittens werden snel naar de nursey gebracht, ze mochten tot ze apprentice waren de nursey niet uit. Dit had de jonge Vanillakit erg veranderd.


»Outside

De poes is een brede, lomp gebouwde poes. Ze is een gemiddelde maat en heeft veel spieren. Ze heeft lange poten, een lange staart en een klein, niet ondermaats, kopje. Haar vast is kort, maar erg pluizig wat altijd zo zal blijven en valt dus aardig op. Haar vacht is bruin, niet licht en niet donker en heeft verschillende, dunne donkerbruine tot zwarte strepen. Haar ene pootje is geelachtig, het heeft de kleur van de bladeren van een vanillebloem. Aan het andere pootje zitten maar twee nagels, de rest miste al bij de geboorte. Deze nageltjes groeien wel, maar zijn erg zwak en broos dus breken al snel weer af. Aan dit pootje is de vacht ook wat langer dan bij de andere pootjes, maar veel verschil zie je niet. De poes heeft gifgroene, doordringende ogen die altijd een kalme, koude blik uitstraalde. Haar neus is zwartachtig en haar pootkussentjes ook. Ze heeft een witte kin en een wit staartpuntje.

Apprentice:
 

Warrior:
 


»Skills

Fysiek
Zicht: ●●●○○○
Ze kan zo goed zien als de gemiddelde kat, haar groene ogen zijn in goede staat en staan niet te ver, niet te dichtbij elkaar.
Reuk: ●●●●○○
De poes kan iets beter dan de gemiddelde kat ruiken, ze neemt alles snel op en kan goed geuren uit elkaar houden.
Gehoor: ●●●○○○
De poes kan gemiddeld goed horen, haar oren staan wat naar beneden gebogen, maar het is niet extreem zichtbaar.
Snelheid: ●●○○○○
Haar nagels zijn erg kort en broos, waardoor ze niet erg snel goede snelheid kan maken en als ze eenmaal snel gaat moet ze uitkijken dat haar nageltjes niet scheuren. Het zou lang duren voor haar nagels echt sterk zijn, dus als ze apprentice is moet ze goed uitkijken met lopen.
Behendigheid: ●●●●○○
De poes kan zich goed bewegen en hoeft bijna nooit uit te kijken met korte bochtjes. Ze kan zich razend snel omdraaien.
Doorzettingsvermogen: ●●●●●○
De poes zal altijd doorzetten, ze zal niet snel opgeven. Dit zal haar erg goed helpen met lastige tijden.

Mentaal
Kennis van kruiden: ●●●○○○
De poes heeft nu nog weinig kennis van kruiden, ze kent wel een aantal kruiden en zaadjes, maar in de loop der tijd zal ze meer moeten leren.
Kennis van natuur: ●●●○○○
De poes weet gewoon evenveel als de gemiddelde kat van de natuur, bijvoorbeeld over prooien en over seizoenen.
Kennis van het territorium: ●●○○○○
De poes weet alleen van verhalen van andere katten hoe het territorium eruit ziet en van haar avontuur in het territorium. Ze is weinig het territorium in geweest.
Sociaal binnen de Clan: ●●●●○○
Vanilla heeft genoeg vrienden in de clan en heeft totaal geen angst om met andere, onbekende uit de clan te praten. Toch heeft ze een vast aantal vrienden die ze nooit in de steek zou laten.
Sociaal buiten de Clan: ●●○○○○
Ze is wel wat vijandig tegenover andere katten, vooral om haar angst te verbergen. Al is de kat vriendelijk, ze zal deze nog niet tot nooit vertrouwen, maar blijft normaal doen.
Omgang met kittens: ●●●○○○
De poes houdt wel van kittens, ze kan er goed mee omgaan en kan erg rustig blijven.
Gedult: ●●●○○○
Vanillapaw kan erg rustig blijven onder veel omstandigheden, maar als ze ergens geirriteerd van raakt, loopt ze liever weg.
Gevoeligheid: ●●○○○○
Ze heeft veel meegemaakt, vroeger was ze al hard maar nu is ze nog harder en kan ze zich onder veel momenten, ook gevoelige of verdrietige momenten gedeisd houden. Ze is niet ongevoelig tegenover andere katten.


»Relationships

~ Uncertainty
~ Acquaintance/To be respected
~ Friend
~ Good friend
~ Crush
~ Family
~ Love
~ Mate
~ Discomfort/Dislike/Fear
~ Hate
~ Student/Mentor
[Babs]

Mom-Frostcherry
||
Ik weet, je was boos op me om wat ik gedaan had. Maar toch hield je van me, toch was je trots op me omdat ik voor me zusje opkwam.

Dad-Icebreak
||
Pap, ik heb weinig met je gedaan, je was er niet voor me en ik heb je misschien 3 keer gezien. Ik ben nu best boos voor je, maar het ergste is weet, dat het je niets boeit.

Sister-Ladykit
|
Ik mis je zo erg, waarom moest jij nou gaan, waarom jij?! We speelde altijd samen, we zeiden alles tegen elkaar.

Brother-Lakekit
|
Mijn broertje! Je bent een van mijn beste vrienden en we vertellen altijd alles tegen elkaar. Al hebben we soms zo onze ups en downs, ik kan altijd op je rekenen!

Friend-Bugkit

Vriend! Gelukkig kwam je terug, want ons groepje zonder jou, onmisbaar. We spelen vaak.

Bestfriend-Flamekit

Je bent mijn allerbeste vriendinnetje! Vooral toen ik je vond, toen waren we close geworden. Nu zal ik voor altijd je vriendin blijven en je altijd steunen. Gelukkig kunnen we ooit samen gaan trainen, Stormkit zal misschien elder worden...

Friend-Stormkit

Een van mijn vrienden, al zijn we niet zo goed bevriend als de rest van de groep. Toch, we zijn vrienden, al vind ik je een beetje bazig en eng met spelen, je bent veel sterker dan mij...

Mom: Frostcherry
Dad: Icebreak
Siblings: Lakekit & Ladykit
Other family: Unknow


»Other information

Active topics;
-

Inactive topics;
-

Finished topics;
-

Awards;
-


»Behind

»Name; Chriss
»Rpg-ervaring; Ik zit op wc sinds 1 jaar en 8 maanden (en 3 dagen) maar heb daarvoor met posts van 2 à 3 zinnen gepost.
»Bekendste account; Shiva
»Alle accounts; Shiva, Smokepaw, Leopardspots, Bulletkit ^^"
»Motivatie; Nou, ik zag dit en probeerde het te negeren, maar kon de verleiding niet weerstaan. Ik wilde me erg graag aanmelden met een account, die is afgeleid van een van mijn favoriete accounts van een ander forum, waar ik erg goed mee kan posten. Ik heb de aanmelding gemaakt, met meer plezier dan ik de meeste aanmeldingen had gemaakt omdat dit account erg leuk en goed is uitgewerkt en ik sowieso dat account wilde maken, maar ik nog op een speciaal moment wachtte, bijvoorbeeld een nestje. Toen ik dit zag staan heb ik serieus even getwijfeld, ik wist niet of ik het wel zou doen, maar deed het toch. Niet geschoten is altijd mis, right? Nu, ik hoop dat ze gekozen wordt, maar ik zal altijd plezier in het rpg'en met haar houden denk ik, want de hoeveelheid accounts heb ik eens flink verminderd en post nu met plezier, vooral omdat bijna alle katten anders zijn, een ander karakter hebben en ik me eigenlijk niet echt aan een karakter dat ik heb uitgetypt kan houden, dus heb haar al aangemaakt om deze week uit te vinden wat ik met haar wil gaan doen. Ik zal deze week de aanmelding qua karakter afmaken, want de rest heb ik al uitgedacht en het lijkt me erg leuk om met dit account te posten!

KLIK VOOR HET ACCOUNT

♥ thanks010 isn't just a code ♥:
 


Laatst aangepast door Shiva op ma 20 jan 2014 - 21:33; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icyrose
Member

Quinty
1865
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: I'll never age again
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   ma 13 jan 2014 - 21:28

Rabbitleap
[G E N E R A L]


Name; The name is Rabbitpaw
Former and Future Names; I was called Rabbitkit and I'll get the name Rabbitleap
Meaning; Rabbit = Konijn | Leap = Sprong
Nickname; Rabbit or Poof
Gender; She-cat
Age; Just 6 moons old
Parents; Mom is called Gingertail. Dad is a kittypet, I never knew his name.
Siblings; xx
Kits; I can't
Former Partner; No
Current Partner; No-one.
Sexuality; I like both toms and she-cats

Former Clan; x
Current Clan; Windclan
Future Clan; Starclan(?)
Former Rank; Kitten
Current Rank; Apprentice
Future Rank; Medicine Cat Apprentice(?) - Medicine Cat(?) - Warrior - Elder
[I N S I D E & O U T S I D E

Breed; 50% Persian - 50% Unknown
Fur; White
Coat Length; Long
Eyes; Yellow/Gold
Pad Color; Pink
Nose Color; Pink
Built; Slim
Extraordinary Things; Very fluffy coat which makes her look bigger than she actually is.

Personality; Kind | Charming | Helpful | Quick Learner
Kind; Rabbitpaw is een heel erg vriendelijke kattin. Ze is altijd vriendelijk tegen iedereen en heeft er soms moeite mee om in katten het slechte te zien.

Charming; Door haar zachte persoonlijkheid en prachtige uiterlijk, kan Rabbitpaw soms onbewust nogal charmant overkomen. Ze heeft dit vaak niet door en kan af en toe nog wel eens wat onhandig overkomen, wat er dan weer schattig uit ziet.

Helpful; Rabbitpaw zal altijd proberen andere te helpen, voor zover dat binnen haar macht ligt. Al is het een kat van een andere clan, al is het een kittypet, als iemand hulp nodig heeft, zal ze er voor diegene zijn.

Quick Leaner; Rabbitpaw is een slimme meid en pikt dingen snel op. Dingen onthouden en herproduceren zijn haar sterkere punten, wat haar onhandigheid meestal wel camoufleerd.
[H I S T O R Y]


Rabbitkit is een geboren ongelukje. Haar moeder, Gingertail, was verleid door een Kittypet kater, die later een raszuivere dek kater bleek te zijn. Ze ging terug naar Windclan, waar ze haar beste vriend Silverflash vroeg om de vader over haar kittens te spelen. Hij wilde dit wel doen, onder de voorwaarde dat op het moment dat ze apprentice werden, de waarheid gezegd moest worden. Gingertail kon niets anders dan hiermee akkoort gaan, om het leven van haar kittens niet op het spel te moeten zetten.
Een paar maanden later werd Brindlepool naar de Nursery geroepen, Gingertail stond op het punt om te bevallen! Silverflash had de hele nacht de wacht gehouden bij zijn vriendin en keek nu toe hoe Brindlepool haar een stok gaf om op te bijten en wat kruiden, die hem onbekend waren, om te kalmeren. Het hele gebeuren duurde nog geen twintig minuten, toen lag daar een klein pluizig wit bolletje. Volledig wit, niet zoals bij Gingertail dat ze een oranje geringde staart had. De kattin had toen haar vriend aangekeken, glimlachte en had haar kitten Rabbitkit genoemd.

De weken verstreken en de maan ging meermaals onder en kwam weer boven. De kleine Rabbitkit genoot van haar leventje, als Windclan kat. Ze vond het heerlijk om ergens hoog op te staan, zodat de wind door haar lange vacht heen kon gaan en het leek alsof ze kon vliegen. Toch voelde ze zich meestal eenzaam, ze had geen broertjes of zusjes en er waren maar weinig kittens waarmee ze kon spelen. De rest van de clan had het te druk om aandacht aan haar te schenken.
Toen Rabbitkit op een dag de Medicine Den in was geslopen, had ze geprobeerd om alles zo zachtjes mogelijk te doen. Jammer genoeg versperde een doorn haar weg en had ze een zachte gil gelaten, waardoor Brindlepool wakker was geworden. Die had de doorn er toen uitgehaald en alle vragen van de kleine kitten beantwoord. Daarna is Rabbitkit weer terug gegaan met haar moeder, met een groeiende nieuwsgierigheid naar de Medicine Cats.
Vandaag de dag is Rabbitkit net 6 manen geworden. Ze heeft nog wat tijd doorgebracht in de Medicine Den, waar Brindlepool haar kleine dingetjes liet doen en af en toe wat liet helpen. Vandaag zou ook de dag worden dat Rabbitkit apprentice zal worden en waarbij groot nieuws te horen krijgt, misschien wel twee mededelingen...
 


klikklik pijl, it slidess~

Lijstje:
 "We are the rose that grew from the crack in the concrete,
I never doubted for a second, even when you left us on our own.
Don't you wish you would have known?
How does it feel now that you're in the backseat?
I guess you should have had a little more faith in me."


Stuff made for me<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

307
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Audities Windclan medicine cat apprentice   ma 13 jan 2014 - 21:42>> A B O U T <<

Name;; Tigerkit
Explantion Name;;
> Tiger/ Tijger, vanwege haar rode vacht patroon is ze vernoemd naar de tijger.
> Poppy/ Klaproos, Na haar kitten tijd groeit Tigerkit(paw) uit tot een elegante poes. Haar kinder jaren zijn voorbij, en door haar volwassen uiterlijk wordt ze vaak verkeerd ingeschat, want van binnen is ze nog steeds dat kleine mollige poesje van vroeger. Ook heeft ze een liefde voor bloemen ontwikkelt.
Future names;; Tigerpaw, Tigerpoppy of Tigerlilly, maar ik hou het nog op Poppy ;3
Rank;; Kitten
Gender;; SHE-cat
Age;; 5 moons
Born;; Greenleaf
Clan;; Windclan
Clanleider;; Everstar
Deputy;; Lionroar


>> O U T E R <<
Eye Color;; Blauw
Fur Color;; Oranje en wit
Fur Pattern;; Strepen, tabby
Fur Length;; Kortharig
Nose;; Roze
Pads;; Roze
Height;; 8 cm
Posture;;
Klik hier!:
 

> Kitten
Gemiddeld een kleine lengte met een litteken op haar rechter achterpoot. Het litteken is niet groot, maar wel te zien doordat ze kortharig is. Haar vormen zijn rond en ze heeft een bol gezichtje. De strepen op haar lichaam verhullen haar ronde vormen een beetje, en haar staart is klein en pluizig. Haar poten zijn wit, maar de rest van haar lichaam heeft rode strepen. Daarbij staan de poten een beetje naar binnen gekeerd, waardoor ze onhandig loopt en af en toe over haar eigen poten struikelt. Het hoofd is klein in vergelijking met haar lichaam, maar door haar bolle kopje zie je het bijna  niet.

> Apprentice
Haar uiterlijk begint langzaam te veranderen. Haar poten en staart beginnen te groeien, de ronde vormen vervagen. Haar vacht strepen worden sterker en donkerder, de kleur van haar vacht word intenser oranje waardoor haar ogen nog blauwer lijken.

> Warrior
Tigerpoppy is nu helemaal volgroeid en ziet er uit als een volwassen poes. Haar ronde vormen zijn minder geworden en haar blauwe ogen vallen heel erg op. Ze heeft en klein slank figuur, en haar poten staan nog steeds naar binnen. Haar staart is langer en eleganter geworden.


>> I N N E R <<
Personality;; Loyaal || Dromerig || Geestelijk sterk || Eerlijk || geirriteerd
Likes;; Bloemen, ontdekken
Dislikes;; Drukte, geschreeuw, arenden
Character;; Tigerkit is soms iets te eerlijk, meestal komt dit omdat ze haar mond voorbij praat, en niet goed nadenkt bij wat ze zegt. Niet iedereen vind dat prettig, maar Tiger kan het niet zoveel schelen wat andere van haar denken. Ze vind zichzelf prima zoals ze is en wilt niet veranderen. Het enige waarvan ze weet dat het een slechte eigenschap is dat ze snel geïrriteerd raakt. Soms is dit erger dan andere keren. Ze probeert het ook meestal te verbergen, omdat ze er achteraf altijd slecht over voelt om andere af te snauwen. Daarbij weet ze dat het haar irritaties er niet minder om worden. Net zoals veel clankatten is ze loyaal aan haar clan, maar ook aan beloftes en afspraken die ze maakt. Geestelijk is ze heel sterk vooral omdat ze zich niks van andere aantrekt, en altijd op haar intuïtie af gaat. Af en toe staart ze een beetje dromerig in de verte, waarbij ze niemand hoort en helemaal in haar gedachtes op gaat. Als katten haar storen raakt ze daar ook licht geïrriteerd van.


>> H I S T O R Y <<
Als kitten was Tiger net zoals andere kittens. Veel spelen en lol maken was erbij. Op een morgen wou ze is uit de nursery gaan om te kijken wat er buiten was. Wat ze niet wist was dat er een arend  boven het kamp op de loer lag. Terwijl Tigerkit zich net een beetje vertrouwt voelde in het kamp, zag de arend haar van boven. Vlak voor hij zijn duikvlucht wilde maken, zag Tigerkit een schaduw op de grond rond haar cirkelen. Ze keek naar boven en zag een arend recht op haar af vliegen. Zo snel als ze kon rende ze naar de nursery. Ze hoorde het felle gekrijs van de arend achter haar aan komen. De arend was snel, maar Tigerkit maakte een laatste sprong naar de nursery. Op een haar na greep de arend mis, maar met de punt van zijn scherpe klauw sneed hij haar rechter achterpoot. Door de stoot rolde Tiger de nursery binnen. Door de klap was ze even verward maar kwam snel bij. Ze zag in de verte vanuit de nursery de arend wegvliegen. Sinds die dag is ze angstig geweest om naar buiten te komen. Na een paar dagen kwam ze toch weer naar buiten. Nog steeds wel angstig en schuw.


>> M E <<
Name;; Thessa
Bereikbaar Account;; Wretchedpaw en Cherryleaf.
RPG-ervaring;; Ongeveer 1 jaar.
Motivatie;; Ik zou het natuurlijk hartstikke leuk vinden om een hoge rang te krijgen. Vooral omdat het geen rang is die meteen heel veel verantwoordelijkheid neemt, en leuk is om mee te beginnen.  Medicine Cat Apprentice vind ik sowieso een leuke rang, omdat je kennis over kruiden moet hebben en veel andere katten in de clan moet helpen. Ik vind dit character ook wel bij mij passen, omdat het een dromerig type is en dat ben ik ook. Daarbij was ik ook meteen verliefd op haar naam. Eigenlijk wilde ik er eerst Tigerlily van maken, maar er was al iemand die de naam bezet had. Ik weet alleen nog steeds niet zeker of die persoon nog wel actief is, dus voor nu hou ik het op poppy. Het is de derde keer dat ik me aanmeld. Waarschijnlijk viel ik niet zo op, maar ik vind dingen zoals een character beschrijven ook moeilijk, dus daar heb ik nog wel een moeite mee.♫~One mischievous little woodpecker
Another day, pecking your holes
Ruining the woods, tree wrecker

Your nesting holes are all tainted, your food with toxins rife
Touch your friends, and they all will die falling at your feet
Oh, sad little woodpecker~♫

{FAMILY}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Audities Windclan medicine cat apprentice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: