A Moment of Silence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A Moment of Silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Duskcloud
StarClan

Endria
342
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I'm ageless now
Gender:
Rank: Warrior
Duskcloud
BerichtOnderwerp: A Moment of Silence   za 11 jan 2014 - 17:35De gure Leaf-fall wind blies door haar donkere vacht terwijl Duskcloud langs de stroom liep. Ze wierp regelmatig naar het water, maar ze kon geen enkel geschikt visplekje vinden. De hoop op een goede vangst vandaag had ze inmiddels al opgegeven, maar ze wilde niet niet met lege poten naar het kamp terugkeren, niet zo vroeg tenminste. Een moment bleef ze even staan om de stroom weer te checken, maar nog steeds zag ze geen vissen die de moeite waard waren. Ze had vandaag beter naar de rivier kunnen gaan, maar de poes genoot wel van de rust die ze hier had. Ze kon weer even alle gebeurtenissen van de laatste tijd op een rijtje zetten. Duskcloud was geen kat die snel van streek raakte of bepaalde dingen moeilijk kon verwerken, Ze nam het leven zoals het was en maakte zich niet te druk over haar problemen, maar soms moest ze er gewoon even goed over nadenken. Plotseling schrok ze op uit haar gedachten en zag een andere kat naderen. “Hallo.” Begroette ze de andere poes, zich afvragend of ze haar al eens ontmoet had.

Leopardspots

 


Meet Duskcloud - About Me


Dry lightning cracks across the skies
Those storm clouds gather in her eyes
Daddy was a mean ole mister
Mama was an angel in the ground
The weather man called for a twister
She prayed blow it down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Moment of Silence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: