I run away from my fears.. ;Stagstep; 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I run away from my fears.. ;Stagstep;

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firework
StarClan

Tha Eminem!!
880
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ••Age does not matter now
Gender:
Rank: Senior Warrior
Firework
BerichtOnderwerp: I run away from my fears.. ;Stagstep;   zo 26 jan 2014 - 12:27


Langzaam liep Firework over de moor, zo nu en dan een vlieg wegzwiepend met zijn bossige staart. Hij wilde niet terug naar het kamp, hij wilde niet. Wat zouden de anderen denken, wat zouden zijn kittens denken, most importantly, wat zou Lionbeat wel niet van hem denken nu? Nee, het was beter als hij even alleen was, alleen, dat waren rogues ook. Zijn maag keerde om bij het idee om afgezonderd te leven, dat was toch zeker niet nodig? Zijn angst werd omgezet in energie, en als een pijn uit een boog schoot de flamepoint kater weg, alle emoties eruit rennen, net zolang tot hij bij het einde van de wereld was, waar problemen hem niet zouden volgen. NCIS<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagstep
Member

Endria
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Stagstep
BerichtOnderwerp: Re: I run away from my fears.. ;Stagstep;   zo 26 jan 2014 - 14:05

Tevreden gooide Stagstep een hoopje zand over de muis die hij net gevangen had. Hij zou hem later op de terugweg wel weer ophalen, maar hij zou eerst kijken of hij nog wat anders kon vangen. De forse warrior was zoals gewoonlijk weer op muizenjacht, omdat hij toch te sloom en onhandig was om konijnen te vangen zoals de meeste andere katten in zijn clan. Langzamerhand ging Stagstep's vrolijke gestamp over in zijn geruisloze jagerstrend totdat hij de andere kater opmerkte, die razendsnel over de moor vloog. Hij wist niet of de kater hem door had, maar voor de zekerheid riep hij hem toch. “Hey!” Riep Stagstep zo hard hij kon naar de kater in de hoop dat hij hem zou opmerken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I run away from my fears.. ;Stagstep;
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: