I better stop trying. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I better stop trying.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mothflare
Member

Nathalie
169
Actief
"Courage is what it takes to stand up and speak. Courage is also what it takes to sit down and listen"

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender:
Rank:
Mothflare
BerichtOnderwerp: I better stop trying.   vr 7 feb 2014 - 21:51


Ze had maar een vriend, Sparrowpaw, de rest van de apprentices lachte haar uit, omdat ze niet kon jagen. Ze daagde haar uit om te vechten, maar ze wist niet of ze dat kon, en ze durfde het ook niet te proberen. Waarom moest dit haar zo nodig overkomen? Als kitten was ze al onzeker geweest, maar ze had zich willen bewijzen als apprentice, nu ging dat ook nog eens de soep in. Hoe ver moest dit gaan? Wanneer mocht ze eindelijk eens laten zien hoe veel ze waard was? Was ze wel iets waard?
Ze liep versuft door terwijl ze om zich heen keek. Toen hoorde ze geritsel, ze spande haar spieren aan en zag toen een konijn lopen. Alsjeblieft, alsjeblieft! Ging er wanhopig door haar kop heen. Ze zakte in een sluiphouding en sloop in de richting van het konijn, er was al weinig prooi, dus deze moest ze vangen. Maar het was tevergeefs, het konijn merkte haar op, en zo dicht bij was ze nog niet eens, en het dier stoof er vandoor. Alweer...

OOC: Tinypaw.“Imperfection is beauty,
madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe
S T A M P S:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tinypaw
Member

Jo-anne
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank:
Tinypaw
BerichtOnderwerp: Re: I better stop trying.   za 8 feb 2014 - 22:02

Tinypaw was voor de zoveelste keer verveeld, hij slenterde met een zuur hoofd door het kamp heen. Tinypaw had nog steeds geen mentor toegewezen gekregen en kon dus het kamp nog niet uit, de enige manier waarop hij zich echt nuttig kon maken was door de Elders prooi te brengen, maar die moesten ook niet vetgemest worden. Langzaam gleed de blik van Tinypaw naar de uitgang van het kamp, voordat hij zelf door had liep hij er op af. Toen hij voor de ingang van het kamp stond draaide hij zich nog even om, geen kat of poes die op hem lette. Tinypaw snoof even en liep gauw het kamp uit, eenmaal buiten keek hij vol verwondering om zich heen. Hij rende een stukje verder en genoot van de omgeving, waarom had hij dit niet veel eerder gedaan? Die gedacht was snel verdwenen toen er een poes tevoorschijn kwam gesprongen, Tinypaw maakte een sprong van schrik en viel op zijn rug. "H-hey" sprak hij verlegen.

~ Sorry, flutpost -.-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mothflare
Member

Nathalie
169
Actief
"Courage is what it takes to stand up and speak. Courage is also what it takes to sit down and listen"

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender:
Rank:
Mothflare
BerichtOnderwerp: Re: I better stop trying.   zo 9 feb 2014 - 13:47

Met een kop die op onweer stond liep ze verder, zo een andere kat tegemoet. Ze herkende Tinypaw, maar hij schrok en viel. "H-hey," sprak hij verlegen. Mothpaw was net zo goed geschrokken en stond als verstijfd. Ze zette een glimlach op, al net zo verlegen. "Hallo," miauwde ze licht stamelend. Mothpaw wist dat apprentices zonder mentor het kamp niet uit mochten. Maar ze zou er niet iets van zeggen, durfde ze niet eens, maar wou ze ook niet. "Ik eh... mislukte jacht," stamelde ze om het minder awkward te maken.“Imperfection is beauty,
madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe
S T A M P S:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I better stop trying.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: