Mentor? Don't need one. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mentor? Don't need one.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerfire
Member
Mentor? Don't need one. DPKsfdL
WazBeer
55

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender:
Rank:
Tigerfire
BerichtOnderwerp: Mentor? Don't need one.   Mentor? Don't need one. Icon_minitimezo 9 feb 2014 - 16:52

Tigerpaw was vanochtend vroeg het kamp al uitgeglipt om wat te gaan jagen. Nu ze de prooistapel had aangevuld met twee magere muisjes, vond ze dat ze wel wat tijd voor haarzelf verdiend had. In leafbare, wanneer zo'n dikke laag sneeuw lag, was het toch onmogelijk om veel meer te vangen dan dat. Daarbij was ze nog altijd een apprentice, geen warrior, dus meer werd er ook niet van haar verwacht. Als ze toch eens wisten waartoe ze in staat was, dan zou ze allang haar naam compleet hebben. De jonge poes hield stil bij de Sandy Hollow. Een perfecte tijd en plaats om enkele technieken te oefenen die Sabrefang haar had bijgebracht. Met een sierlijke sprong kwam ze van de grond en klauwde vervolgens haar nagels vast in de bast van een boom. Zo stil mogelijk werkte ze zich naar boven en hield daar stil op een van de takken. Haar groene ogen zochten naar een punt dat ze als doel kon gebruiken. Een kleine steen lag nog net niet verborgen door de sneeuw. Tigerpaw legde haar oren in haar nek en zette af. Met een snelle duik gooide ze zichzelf op de steen, zonder hierbij haar lichaam te bezeren door de val. Dit was iets dat oorspronkelijk uit SkyClan kwam, maar Sabrefang wist dingen van alle Clans. Trots hief ze haar staart op.


Mentor? Don't need one. 8iruJX6
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightleaf
Member
Mentor? Don't need one. DPKsfdL
eva
948
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 maand
Gender:
Rank: Warrior
Lightleaf
BerichtOnderwerp: Re: Mentor? Don't need one.   Mentor? Don't need one. Icon_minitimezo 9 feb 2014 - 18:08

Lightpaw rilde toen ze door de sneeuw stapte. De bruine poes schudde de sneeuw van haar pels. Niet dat het echt hielp, het bleef maar komen. Ze gooide haar hoofd achterover en keek naar de vlokjes die uit de wolken kwamen vallen. Zouden wolken eigenlijk hele grote sneeuwhopen zijn? Kon je er dan op lopen? Maar waarom viel de wolk dan niet in één keer naar beneden? Vroeg ze zich af. Met haar hoofd vol gedachten over sneeuw en zijn afkomst stapte ze door. Even later kwam ze aan bij de Sandy Hollow. Het kleine poesje liet haar ogen over het gebied lopen. Pootafdrukken van de vele apprentice en hun mentors stonden in de sneeuw gedrukt. Er was niemand te zien, jammer, Lightpaw hield wel van toeschouwers. Ze trippelde naar een boom om haar klauwen te scherpen. 'Aaah!' ze slaakte een gil. Haar nekharen schoten overeind toen ze iemand naar beneden zag duiken. Ze haalde hijgend adem. Hoe kon het dat ze haar niet gezien had? Als oud Skyclan kat had ze moeten weten dat je je in bomen kon verbergen. Beschaamd over haar fout en gil murmelde ze hallo. Lightpaw had al geroken dat het een Thunderclan kat was.


wie ik ben? Ik ben niemand, ik ben mezelf.

Mentor? Don't need one. 313p2qg
Bedankt:
 
Lightleaf/Fantasypaw.
the things we lose have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect- luna lovegood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mentor? Don't need one.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: