Even get lost in this song {GLOWPAW} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Even get lost in this song {GLOWPAW}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Saar
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons I saw the shadows of this terrible place
Gender:
Rank:
Bittersoul
BerichtOnderwerp: Even get lost in this song {GLOWPAW}   za 22 feb 2014 - 13:29

Over haar ogen lag een donker waas, terwijl ze glazig voor zich uit staarde. Haar gedachten leden een eigen leven, en voerden haar mee naar plaatsen die ze het liefst voor altijd achter zich wilde laten. De donkerblauwe ogen die ze zo goed kende keken haar aan, een glinstering verraadde de liefde die hij voor haar voelde. Hij spon een web om haar heen, ving haar met zijn herinneringen. Zijn zachte, donkere vacht die langs de hare streek, tintelingen opwekkend in haar hart. Alles was zo perfect. Ze was oprecht gelukkig geweest, en had er niet bij nagedacht. Toen wist ze nog niet dat puur geluk alleen geproefd werd om het verdriet dat erna zou komen harder te laten zijn. Toen was ze nog naïef, toen kon ze nog genieten van de kleine dingen. Met zijn dood was haar hart verdord, de kleur uit haar leven verdwenen. Ze had zijn bloed gelikt, en de bittere smaak had haar karakter gevormd. Ze had haar kop tegen zijn kille borst gelegd, en zijn kilte was zich in haar hoofd gaan nestelen. Een traan verliet ongemerkt haar ooghoek en trok een spoor door haar sneeuwwitte vacht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Glowstick
Member

iro!!
2092
Actief
"Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with the pain."

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glowstick
BerichtOnderwerp: Re: Even get lost in this song {GLOWPAW}   wo 26 feb 2014 - 20:57

Vrolijk trippelde hij rond. Soms maakte hij een soort sprongetje, hij was zo blij. Waarom? Dat wist ie ook niet. Maar vandaag was een mooie dag. De sneeuw lag op de grond maar lichtjes scheen de zon. Hij schrok zich rot toen hij een witte poes in haar gedachten op de grond zag liggen. Hij besloot even te stoppen, kijken. Hij was niet te zien, maar de poes was overduidelijk zichtbaar voor hem. Toen hij een traan zag lopen, wist hij niet meer wat hij moest doen. Maar zijn lichaam wel. Zijn lichaam zette zich voort naar haar, en toen ging hij voor haar liggen. Hij legde zijn neusje even onder haar kin en stootte deze omhoog. "G-gaat het?" Vroeg hij, niet wetend wat hij moest doen.


It's okay to be a Glowstick, sometimes we have to break before we shine.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Saar
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons I saw the shadows of this terrible place
Gender:
Rank:
Bittersoul
BerichtOnderwerp: Re: Even get lost in this song {GLOWPAW}   ma 10 maa 2014 - 20:37

Een traan trok een spoor door haar vacht, het was een kleine uiting van het verdriet dat ze sinds al die tijd opgekropt bij zich had gedragen. Nooit had ze zichzelf laten gaan, ze was sterk gebleven, maar diep vanbinnen was ze duizendmaal gestorven. Ze had een allesvernietigende haat ontwikkelt, die woekerde in het diepst van haar ziel. Een haat jegens haarzelf en alles wat leefde. Ze hield zich in, ze liet nooit iets merken. Maar haar oude levenslust was volkomen verdwenen. Als ze buiten het kamp op zoek was naar prooi verachtte ze de manier waarop de natuur in harmonie leefde, stierf en weer opnieuw tot leven gewekt werd. Ze had het vanaf haar kittentijd geleerd, dat Starclan over alles waakte en het evenwicht bewaarde. Maar nu wist ze dat het niet zo was. Er bestond geen evenwicht, alles was even wankel als een jong sprietje gras. En als het omknakte, kon het niet meer geheeld worden.

Ze had de aanwezigheid van de apprentice niet opgemerkt, en vervloekte zichzelf voor haar onvoorzichtigheid. Ze zat nog half in de waas van verdriet, en protesteerde niet toen het rode katertje voor haar kwam liggen en zacht met zijn neus haar kin omhoog stootte. "G-gaat het?" Het duurde even voor ze zich kon herstellen in haar gebruikelijke stille terughoudende gedrag. Ze ademde even diep in, en vermeed de blik van de kater. Ze schaamde zich verschrikkelijk dat ze zich zo had laten gaan. 'Ja, prima,' zei ze kortaf.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Glowstick
Member

iro!!
2092
Actief
"Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with the pain."

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glowstick
BerichtOnderwerp: Re: Even get lost in this song {GLOWPAW}   wo 12 maa 2014 - 15:16

Maar ze huilde. Hij zag echt een traan. Echt waar! Je kon niet huilen als het "prima" ging. Dat kon gewoon niet! "Je liegt..." Zei hij zacht. "Weetje. Je hoeft niet stoer te zijn hoor..." Hij slikte even voor hij verder ging. "Alles opkroppen heeft geen zin. Echt niet, mevrouw!" Hij keek haar in de ogen, ookal keek zij een andere kant op. "Nou, vertel me hoe het echt gaat. Dus niet "prima."" Zei hij met een rare toon op prima. "Ik zou het niet doorvertellen. Beloofd. Maar papa zei dat praten altijd goed is, ookal lijkt het niet zo."


It's okay to be a Glowstick, sometimes we have to break before we shine.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Even get lost in this song {GLOWPAW}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: