The first training {Crystalpaw & Batpaw} 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The first training {Crystalpaw & Batpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hurricanesteps
Member
The first training {Crystalpaw & Batpaw} DPKsfdL
Anouk
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hurricanesteps
BerichtOnderwerp: The first training {Crystalpaw & Batpaw}   The first training {Crystalpaw & Batpaw} Icon_minitimema 24 feb 2014 - 20:55

In een drafje liep Hurricanesteps in de richting van Sandy Hollow. Hij had met Crystalpaw en Batpaw afgesproken om daar te gaan trainen. Het kwam natuurlijk ook weer precies zo uit dat hij zich vandaag had verslapen. Hij kon het zeker niet maken om daar later dan zijn apprentices aan te komen. Met deze gedachte in zijn kop besloot hij toch nog maar een stuk te gaan rennen zodat hij misschien nog op tijd zou komen. Het kon niet zo zijn dat zijn apprentices een minder lange training zouden hebben dan de rest omdat hij zich had verslapen. Toen hij eenmaal bij Sandy Hollow was aangekomen waren er nog maar een paar andere katten. Gelukkig waren zijn apprentices nog nergens te bekennen en was hij dus nog net op tijd. Hij plofte neer in de sneeuw, zo viel het wat minder op dat hij uitgeput van het harde rennen was. Voorzichtig keek hij naar de andere warriors die hun apprentices aan het trainen waren. Wat hij precies zou gaan doen wist hij nog niet, maar hij had echter wel een paar ideeën. Waarschijnlijk zou hij eerst even met de katjes gaan praten en daarna pas beginnen met de trainen.


The first training {Crystalpaw & Batpaw} Hurric10
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalpaw
Member
The first training {Crystalpaw & Batpaw} DPKsfdL
115
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crystalpaw
BerichtOnderwerp: Re: The first training {Crystalpaw & Batpaw}   The first training {Crystalpaw & Batpaw} Icon_minitimema 24 feb 2014 - 21:35


                                              
 

 
 
Crystalpaw was nog steeds niet gewend om vroeg op te staan, aangezien ze tot kort nog geen mentor had. De sneeuwwitte apprentice had zich voorgenomen optijd te zijn, wat nog redlijk was gelukt. Alleen door de gedachte op te moeten shieten, had ze niet opgelet of Batpaw al wakker was of niet. Ze zouden samen gaan trainen, aangezien ze dezelfde mentor hadden. Ze hoopte maar dat ze niet te laat aan zou komen. Zo snel ze kon, zonder er buiten adem aan te komen, ging Crystalpaw op weg naar de Sandy Hollow. De sneeuw voelde koud aan haar poten, maar daar lette ze niet op, ze was veel te blij om daar op te letten. Toen ze aankwam zag ze haar mentor, Hurricanesteps, al zitten. Maar Batpaw zag ze niet. O nee, vergeten!, dacht Crystalpaw. "Hallo" begroette ze haar mentor vrolijk.
 The first training {Crystalpaw & Batpaw} 2cco7sx

Click me:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The first training {Crystalpaw & Batpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: