+Autumnwish 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 +Autumnwish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowfinch
Member

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Snowfinch
BerichtOnderwerp: +Autumnwish   di 4 maa 2014 - 12:05

De lichtbruine poes keek geconsentreerd naar het koude water. Sneeuwvlokjes danste voor haar ogen. Snowfinch had haar korte vacht dik opgezet tegen de koude wind. Haar poot schoot in het water en schepte een vis op het droge.

-flutpostSnowfinch:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Babs
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ➢ 28 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Autumnwish
BerichtOnderwerp: Re: +Autumnwish   di 4 maa 2014 - 18:40

Haar poten droegen haar met vluchtige passen door de kille sneeuw. De witte substantie bleef in dikke klompen in haar vacht hangen en ze haatte het. Maar goed, ze kon niet de hele dag in het kamp blijven hangen. Er was nog zat te doen en er heerste immers prooischaarste... Eerst een wak vinden in het ijs en dan gaan vissen. Ze schouderde zichzelf tussen de struiken door, maar hield halt toen ze zag dat er al een andere kat zich bij het ijs gepositioneerd had. Voor een moment twijfelde de gember met witte poes. Zou ze erop af stappen of...?{Voorsteltopic}

Als iemand topic wil, just ask~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowfinch
Member

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Snowfinch
BerichtOnderwerp: Re: +Autumnwish   zo 16 maa 2014 - 10:51

Snowfinch draaide zich om toen ze achter zich sneeuw hoorde kraken. Tussen de struiken kon de bruine tabby een rood met witte vacht onderscheiden. "Wie is daar?", vroeg ze, er was een gewoonlijke, kille ondertoon in haar stem terug te vinden. Ze ontblote haar nagels, de wind waaide niet in haar richting, dus wist ze niet of ze met een indringer, of een clangenoot te maken had.

-laat, sorry...Snowfinch:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
+Autumnwish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: