Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Ez
658
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank: Warrior
Snakebites
BerichtOnderwerp: Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]   zo 16 maa 2014 - 12:58

Snakebites vervloekte een schrale muis die haar net ontsnapt was. "Moest je je lompe poten weer juist DAAR zetten?!" vroeg ze zichzelf. In Leafbare viel er al niet ontzettend veel prooi te vangen, en dan laat ze hem ook nog ontsnappen. Met een kwade blik ging de tijgerpoes langs de stream zitten, en staarde geïrriteerd op het ijs. Langzaam schudde ze haar hoofdje, en wou dat Leafbare over was. Snakebites had genoeg van alle sneeuw en al het ijs. "Zou ik het ijs kunnen breken?" Met een voorzichtige blik keek ze nog eens naar het ijs, en stond op. Met kleine pasjes trippelde ze nog korter naar de stream. Ze hief haar poot en sloeg op het ijs. Niets. Ze sloeg opnieuw op het ijs, maar buiten een miniem krakje gebeurde er niets. Met een zucht leunde ze naar achter, kwam naar voren en sloeg met beide voorpoten op het ijs. Onverwachts brak het ijs en Snakbites kreeg geschrokken water binnen. Ze probeerde zich uit het wak te wringen, met weinig succes. Ze had haar hoofd weer boven gekregen, maar de koude vrat aan haar poten, en ze voelde de spieren in haar schouders tintelen, waarna ze hen niet meer voelde. "Ik bevries !" schoot door Snake's hoofd. "HELP" schreeuwde ze.::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowfinch
Member

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Snowfinch
BerichtOnderwerp: Re: Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]   zo 16 maa 2014 - 13:20

Het koude sneeuwtapijd maakte een kraakend geluid onder Snowfinch' poten. De zon scheen hoog aan de hemel, toch was er niet veel warmte te voelen. Tussen haar kaken bevond zich een kleine muskusrat. Een hulpkreet trok haar aandacht. "HELP", De grijze poes liet haar prooi vallen en liep naar de rivier, waar ze een van haar clangenoten in een wak in het ijs zag dobberen. Snowfinch' tanden schoten naar het nekvel van de poes en met veel moeite wist de grijze tabby haar vijlig aan de kant van de rivier te sleuren. "Gaat het?", vroeg Snowfinch, er was een bezorgde ondertoon in haar kille stem te vinden.

kort, sorry..Snowfinch:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Ez
658
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank: Warrior
Snakebites
BerichtOnderwerp: Re: Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]   zo 16 maa 2014 - 13:33

Snakebites voelde dat tanden haar nekvel grepen, en met een opgeluchte zuch voelde ze grond onder zich. Ze knipperde het water uit haar ogen, en likte langs haar lippen. "Gaat het?", vroeg de poes die haar gered had. Snakebites knipperde opnieuw even met haar ogen, en keek Snowfinch aan. Hoe kan ze haar Clangenote ooit bedanken? "Buiten dat ik mijn voorpoten niet meer voel, ja", Snakebites likte haar voorpoten warm. "Heel erg bedank, Snowfich." Met een kleine ongerustheid stelde ze vast dat ze haar poten nog steeds niet voelde. Ze haalde haar schouders op, en bleef ze warm likken. "Hoe kan ik je ooit bedanken, Snowfinche ?" De gestreepte poes keek naar haar redster. Met wat moeite probeerde ze recht te komen, maar ze kon niet steunen op haar voorpoten. Snakebites lachtte angstig, en probeerde opnieuw, zonder succes. "Ik kan niet opmijn voorpoten leunen .." fluisterde ze verbaasd.

OOC; Geeft niet hoor ;D::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowfinch
Member

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Snowfinch
BerichtOnderwerp: Re: Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]   zo 16 maa 2014 - 13:57

"Buiten dat ik mijn voorpoten niet meer voel, ja", antwoorde de bruine poes terwijl ze haar voorpoten begon te likken. Heel erg bedankt, Snowfich.", vervolegde de bruine warrior. "Geen probleem", antwoorde de bruine tabby rustig. "Hoe kan ik je ooit bedanken, Snowfinch?", vroeg Snakebites dankbaar. "Kijk de volgende keer beter uit wanneer je gaat ijsbeerzwemmen", mompelde Snowfinch sarcastisch en niet hoorbaar voor de donkerbruine tabby. "Ik kan niet opmijn voorpoten leunen ..", fluisterde Snakebites verbaasd. "Helpt het als je op mij kan steunen?", vroeg Snowfinch waarbij ze tegen de andere poes ging staan zodat ze op haar schouder kon leunen.Snowfinch:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Ez
658
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank: Warrior
Snakebites
BerichtOnderwerp: Re: Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]   zo 16 maa 2014 - 16:22

"Helpt het als je op mij kan steunen?", vroeg Snowfinch haar, en kwam tegen Snakebites staan.  Snakbites ging weer staan, en leunde tegen haar Clangenote aan. Duizende prikkels schoten door haar poten, en opgelucht haalde ze adem. "Ik denk dat het lukt, dankje." ze glimlachtte Snowfinch. Snakebites voelde haar poten weer, enkel bepaalde plekken deden wat pijn. "Ijssplinters waarschijnlijk." zei iets in haar hoofd. Ze wandelde een paar pasjes, en keerde weer terug naar Snowfinch. "Ik wou kijken of ik het ijs kon breken," begon ze. "Ik hd niet verwacht dat het zou lukken. Als je niet in de buurt was geweest, dan .. Was ik bevroren." Snakebites rilde en schudde de sneeuw van haar poten.

-Snake topic uit::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ooh .. I hate Leafbare [Snowfinch]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: