I can't see. Can you see? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I can't see. Can you see?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aqualight
Member
I can't see. Can you see?  DPKsfdL
234

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
Aqualight
BerichtOnderwerp: I can't see. Can you see?    I can't see. Can you see?  Icon_minitimema 14 feb 2011 - 7:20

Met een brok in haar keel luisterde Aqualight naar de opgewonden stemmen van de Apprentice's, die net hun training achter de rug hadden. Het was een paar dagen geleden sinds dat ze blind was geworden. Aqualight had het expres tegen niemand gezegd, maar lang zou het niet meer duren voordat iemand erachter kwam. Ze lag nu sowieso bij de Elders Den, waar ze niet wilde liggen. 'Aqualight!' had een elder opgewonden geroepen. 'Wil jij een verhaal horen, waarom je hier bent?' had hij gevraagd. Aqualight had geglimlacht en had geknikt. Ze durfde het niemand te vertellen. Alleen Blackclaw wist dat ze blind was. Maar als niemand iets zei, betekende het dat haar oogkleur niet veranderd was. Of wel soms? Misschien hadden ze nooit goed naar haar ogen gekeken. Het kon Aqualight ook eigenlijk niet schelen. Het was een feit dat ze blind was. Hoe moest ze dit ooit aan Raindrop vertellen? Ze had alleen maar verteld dat er een waas was voor haar ogen. Zichzelf beschuldigen was makkelijk. Gelukkig. Ze rook geen elder in de buurt. Dan kreeg ze ook geen lastige vragen. Aqualight zakte verdrietig neer. Het zou iedereen wel verbazen dat zij hier lag. Tegen Brokenstar had ze het ook nog niet gezegd. Goldenpelt moest het wel ontdekt hebben. Aqualight lag nu liever in de Medicijn Den dan ergens anders. Naar de Grote Vergadering gaan kon ze ook wel vergeten. Kon een blinde poes mee? Nee, waarschijnlijk! Aqualight had zin om haar vel open te bijten, maar ze hield zich rustig. Ze snoof. Ze rook prooi. Aqualight liep met voorzichtige passen door het kamp. Het ging beter. Ze wist niet waar ze was, maar zette vaart omdat andere krijgers misschien naar haar keken. Ze botste ergens tegen en viel op de grond. 'Kom op...' mompelde ze, terwijl ze weer op stond. Ze rook nog eens goed. Haar neus leidde haar naar een ander punt. Toen ze dichtbij was, rook ze de vage omtrek van een muis. Aqualight strekte zich zo ver mogelijk uit en pakte een muis. Ze was trots op zichzelf. Met de muis in haar bek liep ze langzaam terug. Ze snoof. Hé, het rook hier anders dan daarnet. Waar was ze? Ze hoorde opgewonden fluisterstemmetjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I can't see. Can you see?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: