It's time - Everstar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It's time - Everstar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Danii
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ┼ 20 Moons ┼
Gender:
Rank:
Brindlepool
BerichtOnderwerp: It's time - Everstar   zo 16 maa 2014 - 20:38

close your eyes, don't worry
I'll still be here in the morning
Twijfelend stond Brindlepool op de drempel van de leaders den. Hoewel ze dit al langere tijd had overwogen, wist ze dat het alsnog de juiste keus zou zijn. Als Everstar het ermee eens zou zijn, natuurlijk. Sparrowpaw zal zijn wonden sowieso overleven, al heeft het wel tijd nodig. Ze geloofde dat dit de juiste keuze zou zijn, het kon niet anders. Ze zuchtte even en stapte vervolgens de den van de leader in. "Everstar? Kan ik iets met je bespreken?" vroeg ze en wachtte op een antwoord van de leider. Ze zei dit met een gemiddelde toon, maar alles leek hier net iets harder te klinken. Rustig wachtte de medicine kat tot Everstar zou reageren. Windclan had sowieso een nieuwe medicine cat apprentice nodig, en zij kon het niet allemaal alleen doen. Iemand die haar kon helpen was altijd wel prettig. 
thank you ♥


Swiftheart.ClearkitBrindlepool - Saltdale - Couragepaw
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2563
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: It's time - Everstar   za 22 maa 2014 - 20:06Everstar keek op toen ze Brindlepools stem hoorde. "Everstar? Kan ik iets met je bespreken?" vroeg de medicine cat. "Natuurlijk", antwoordde Everstar en ze keek de grijze poes afwachtend aan. Als er maar geen ziekte was uitgebroken. Het was bijzonder koud deze winter en er was weinig prooi. Alle katten waren zwakker dan anders. Als er nu groenhoest uitbrak, hoe veel katten zouden er dan sterven? Everstar zag geen blik van paniek in Brindlepools ogen, dus ze had hoop. Misschien ging dit wel heel ergens anders over. Misschien wel over Sparrowpaw. Kwam Brindlepool bevestigen dat de jonge kat nooit een warrior zou kunnen worden? Everstar voelde opnieuw een vlaag van woede opkomen bij de gedachte aan de dader, zo'n achterbakse ShadowClan kat. Die clan van kraaienvoereters had niet alleen Sparrowpaw van zijn toekomst beroofd, ze hadden het ook nog eens op het ergst mogelijke moment gedaan. Want Sparrowpaw kon nu niet jagen, maar moest nog wel eten.
Maar goed, raden had geen zin, ze moest maar gewoon luisteren naar wat Brindlepool haar te vertellen had.

OOC: Sorry voor de enorme laatheid...
It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's time - Everstar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: