Searching for any rabbits 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Searching for any rabbits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherface
StarClan

Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Searching for any rabbits   do 17 feb 2011 - 16:23

Pantherpaw was het kamp uitgegaan met één doel. Hij zou deze keer een konijn vangen, zonder dat er iemand in de buurt was. Hij hoopte dat het zou lukken, want hij had het nu al aardig wat keren geprobeerd en het was hem tot nu toe twee keer gelukt terwijl er iemand bij was, maar nu was er niemand en hij zou het proberen in zijn eentje. Hij sloop vooruit zijn mond iets open om de geuren goed op te kunnen pikken. Het duurde niet lang voor de vertrouwde geur van konijn zijn neus binnenkwam. Hij moest nu alleen nog uit zien te vogelen waar het konijn zat. Hij rook een keer goed en bepaalde dat het konijn schuin vooruit moest zijn. Gelukkig blies de wind zijn kant op, maar het kon ook zo zijn dat de wind een keer zou draaien en dan zou zijn geur het konijn wegjagen en dat wilde hij niet, dus hij kon beter zo snel moglijk te werk gaan. Hij sloop vooruit, al zijn zintuigen op alert, want een kleine beweging van iets kon het konijn al duidelijk maken dat hij er was en dat wilde hij niet. Eindelijk was hij al een stuk dichterbij het konijn gekomen en het was een afstand die hij kon overbruggen als hij een sprint inzette, hij wilde net een sprint inzetten toen het konijn zijn kant op keek, zonder te aarzelen zette hij alsnog de sprint in en het konijn begon wel met rennen, maar hij had al meer vaart en hij had het konijn al snel tegen de grond gedrukt. Hij beet het dier in de nek en borg het goed op, zodat geen enkele vos of zoiets erbij zou kunnen, maar ook wel weer op een plek dat hij kon herinneren waar hij zijn prooi had achtergelaten. Hij liep weer verder, blij met zijn vangst. Het was hem eindelijk gelukt om een konijn in zijn eentje te vangen en dat kon niemand nu nog van hem afnemen. Hij besloot dat hij niet te ver weg van het konijn zou gaan, want straks ging iemand wel naar zijn konijn toe en dan wilde hij het wel kunnen verdedigen en niet zomaar laten gaan zonder dat hij weet wie het was. Ook al dacht hij niet dat er zoiets zou gebeuren, maar hij kon maar nooit zeker genoeg zijn.Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Searching for any rabbits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: