彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Maaike
1774
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: 彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness   zo 13 apr 2014 - 15:23Toen de zwarte en massieve kater zijn ogen weer opende, was hij niet meer in het duistere woud waarin hij altijd rondwaarde. Voor nu was hij in het droombeeld van een kat. Een andere omgeving dan dat hij gewend was. Maar hij moest er bijna van overgeven. Walgelijk gebied... Zo walgelijk zoet.. Maar voor nu was hij hier niet om te 'genieten' van de ambiance.
- Uit 'Prelude of Darkness en Light'


The Dark Forest is rising and ready for revenge.
Welkom bij de nieuwe site brede verhaallijn van Warrior Cats! We hopen je welkom te heten bij deze verhaallijn en hopen dat je ook een actief deel kan nemen! We proberen weer opnieuw een zo groot mogelijke verhaallijn te maken, waarbij we zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken!

The Prelude
Zoals jullie misschien al wel meegelezen hebben, is Sabrefang begonnen met herrie schoppen tussen de clans. Hij koestert wrok jegens zijn afstammelingen en naar de clans in het algemeen. Hij is het tevens oneens met het feit dat de clans op dit moment geleid worden door vrouwen en een kittypet, wat hij zwak leiderschap vindt. Hij zoekt de zwakkere en beïnvloedbare katten uit in de clans en begint op deze katten in te spelen door ze in hun dromen te bezoeken. Hij is begonnen met één van de invloedrijkste katten van de clans, namelijk Firestar. Ook bezoekt hij veel andere katten en begint op ze in te praten en ze te beïnvloeden. Zijn 'apprentices'. Deze apprentices zal hij gebruiken om ruzies te stichten tussen de clans en de clans van binnenuit kapot te maken.

The take-over
Door Firestar’s zwakke, psychische gestel, kan Sabrefang zijn geest zo nu en dan wegdrukken en hem woorden in de mond leggen, die Firestar dan willoos uitspreekt. Als dit een keer op een gathering gebeurt en Firestar dingen zegt wat de andere clans totaal niet lijkt, barsten de spanningen die over de laatste maan zijn opgebouwd pas echt los. Wolken zullen de maan bedekken en de clans zullen al ruziënd uit elkaar gaan.

Vanaf dit moment mogen er al diverse border patrols en gevechten georganiseerd worden. Er zullen echter ook een aantal grotere gevechten plaatsvinden.

Riverclan en Thunderclan - Dankzij een praatgrage Riverclan apprentice, is de Thunderclan erachter gekomen dat Riverclan de oud bloodclan leider Icy gevangen houdt. Firestar, wiens gevoelens versterkt werden door Sabrefang en wiens haat jegens de Bloodclan dankzij de dood van Icestorm toch al best groot was, verklaart de oorlog aan Riverclan. Door de agressieve houding en het tekort aan voedsel, ontstaat er een gevecht om de Sunningrocks. De Thunderclan zal dit gevecht verliezen en de Sunningrocks gaan tijdelijk naar het Riverclan gebied. Tevens krijgen Firestar en Silverfang ook ruzie, wat voor interne oproer in Thunderclan zal zorgen.

[Ondertussen wordt het alweer new leaf, maar de spanningen zullen blijven, prooi is nog steeds schaars door de strenge winter]

Riverclan en Windclan - Het gevecht met Thunderclan zal niet onopgemerkt zijn voor de Windclan. De apprentices van Sabrefang zullen aan elkaar doorgeven dat Icy in het Riverclan kamp verblijft en de Windclan zal om deze reden de Riverclan binnenvallen. Hoe dit gevecht zal eindigen zal door de RPG bepaald worden.

Thunderclan en Shadowclan - Een tijdje terug heeft de Thunderclan een vos over de Shadowclan grens gejaagd. Als er door Firestar en Shrewstar met een patrouille hierover praten, zal Sabrefang Firestar weer woorden in de mond leggen, waardoor hij Shrewstar vreselijk beledigt. De situatie zal escaleren, mede dankzij stokende Sabrefang apprentices, en een flink gevecht zal ontstaan. Later, in het de respectievelijke kampen, zullen de apprentices van Sabrefang de discussies over wat te doen echt weer heel erg opstoken, waardoor Shadowclan en Thunderclan elkaar de oorlog zullen verklaren.

Windclan en Shadowclan - De Windclan en de Shadowclan hebben natuurlijk al ruzie, waardoor de spanningen enorm oplopen. Na weer een aantal incidenten, zal er ook hier een groot border gevecht ontstaan waar veel katten bij betrokken zijn. Dit zal in een gelijk spel eindigen.

Tevens zullen Sabrefang en zijn apprentices toch langzamerhand de afstammelingen gaan lastig vallen. Dit kan door kleine pesterijtjes of door agressieve uitlatingen, misschien zelfs wel het verdacht maken van de afstammelingen. Alles om hun positie in de clan zwakker te maken. Nightstream, de Riverclan medicine cat, zal persoonlijk door Sabrefang van haar connectie met de Starclan afgesneden worden en zal in haar dromen zo erg door hem getreiterd geworden, dat ze aftreedt.

The betrayal
Uiteindelijk aan het einde van de storyline is er een grote gathering. De apprentices van Sabrefang hebben zoveel vertrouwen in de clans vergaard door telkens goed mee te denken, ijverig te zijn en dergelijke, dat ze allemaal mee mogen naar de gathering. Door alle ruzies en spanningen, zal de gathering moeizaam verlopen. Tevens zijn alle de medicine cats, die het niet eens zijn met de situatie en omdat ze telkens alarmerende signalen krijgen van de Starclan, thuis gebleven. De apprentices van Sabrefang zullen op de gathering weer gaan stoken en een groot gevecht ontstaat. Nu is het menens. Ze zullen proberen alle hoge rangen om te leggen. Doordat deze katten ook hun eigen clans aanvallen, ontstaat er een enorme verwarde chaos in het gevecht. De medicine cats hebben ondertussen ergens die aanval visioenen van de Starclan gekregen, wie eindelijk, omdat Sabrefang druk bezig is met het gevecht, de medicine cats helder en duidelijk heeft kunnen bereiken. Ze vluchten naar de gathering om het gevecht te stoppen. Het lukt ze om de clanleaders te informeren. Het gevecht zal opgebroken worden en de verraders zullen aangewezen worden en verbannen. Deze zullen wegvluchten en hun eigen anti-clan groep vormen op de wastelands. Een groep die het Dark Forest aanbidt.

© jesushchriststilinski
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1774
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness   zo 13 apr 2014 - 15:25


Hieronder staat een globaal overzicht van de topics en de rollen waar we nog naar op zoek zijn. De volgorde kan misschien een beetje gaan afwijken, en natuurlijk kunnen er omheen nog meerdere topics gemaakt worden. Let wel dat je dan [Prelude of Darkness] in de titel zet. Ook zullen we een nieuwe regel gaan invoeren, om te voorkomen dat de verhaallijn stil valt. Als er na een tijdje niet meer op de topics gereageerd worden, zullen we het nieuwe topic openen. Het vorige topic kan dan nog wel afgemaakt worden, maar we gaan ook gewoon verder. Zo hopen we dat de doorstroming goed blijft.

Je kunt je in een ander topic aanmelden (klik!) voor de rollen en daar tevens overleg houden of vragen stellen, zodat het hier overzichtelijk blijft. Dit topic is namelijk bedoeld voor meldingen en het plaatsen van links. Houd het dus goed in de gaten!

Topics
1. [The Prelude of Darkness and Light]
2. [The Leafbare Gathering]
3. [Individuele bezoeken van Dark Forest katten bij de apprentices]
4. [Algemene trainingen van de apprentices]
5. [Kleinere Border Fights]
6. [Sunningrocks takeover]
7. [Windclan valt Riverclan binnen]
8. [Thunderclan + Shadowclan discussie aan de border]
9. [Escalatie clanmeetings in Shadow en TC]
10. [Windclan + Shadowclan oorlog]
11. [Groot afsluitend Gathering gevecht]
12. [De verbanning van de apprentices]
13. [Stichting van de 'dark forest groep']

Ondertussen zal ergens tussen 4 en 9 de vervolging van de aftsammelingen plaatvinden. En tussendoor mogen mensen ook hun eigen topics creëren (maak hier dan wel even een melding van zodat iedereen het kan lezen).

Wat hebben we nodig
- De apprentices die door Dark Forest katten worden getraind (mogen apprentices en warriors zijn)
- Meer Dark Forest katten die de apprentices trainen

Verder zijn alle vier de clans bij deze storyline betrokken, dus kan iedereen gewoon meedoen.

© jesushchriststilinski


Laatst aangepast door Silverfang op zo 13 apr 2014 - 15:41; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Willowpaw.
StarClan

~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank: Apprentice
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: 彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness   zo 27 apr 2014 - 18:35

http://www.warriorcatsnl.com/t17062-hunger-hunger-hunger

Korte inleiding (zodat je weet waarover het gaat): Voor Shadowclan kat(ten), Willowpaw uit de Windclan is hongerig. Er is weinig voedsel in hun gebied te vinden momenteel.
De honger wint het van de angst, en Willowpaw zet poot op territorium van de Shadowclan. Om prooi te stelen.

Waarom in de ShadowClan?: omdat de Windclan momenteel al niet zo'n goede verhouding heeft met deze clan.


~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:
 

Feather of dreams:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1774
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: 彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness   zo 11 mei 2014 - 14:52

Prelude of Darkness heeft nu ook zijn eigen award en staat bij de rest of de awards in het guidebook:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sabrefang
Dark forest

Babs
67

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless
Gender:
Rank:
Sabrefang
BerichtOnderwerp: Re: 彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness   za 17 mei 2014 - 19:05

Sabrefang heeft zijn oproep aan de andere Dark Forest katten gedaan in het topic {Let's make friend on the other side}. Dark Forest apprentices mogen nu hun droomtopics aanmaken in het Dark Forest, waar een Dark Forest kat ze mag overtuigen en ophalen. We willen het een beetje aan jullie eigen verantwoordelijkheid laten wie wie ophaalt, dus je mag het zowel afspreken met een Dark Forest kat in specifiek, maar je mag het topic ook open laten en maar zien wie er reageert. (: We zouden wel graag hebben dat het een beetje eerlijk verdeelt wordt, dus niet dat iemand alle katten ineens ophaalt. Overleg voor deze topics mag gedaan worden in het algemene overleg topic van de verhaallijn!

Hierna zullen de trainingen dus gaan beginnen. Nou, hoe dat precies in z'n werk zal gaan is als volgt. Uit voorzorg dat er geen inactieve mentor-apprentice paren gaan ontstaan, hebben we het volgende bedacht. Een Dark Forest kat mag trainingstopics aanmaken in het Dark Forest en daarbij zeggen hoeveel apprentices hij maximaal in dat topic wil trainen. Deze topics zijn open voor een deel, aangezien ze dus wel 'vol' kunnen zitten. Tevens mag je aan een specifieke Dark Forest kat vragen voor privé trainingen. (: Is dit helder? Als er nog vragen zijn kun je altijd een PB sturen naar m'n hoofdaccount (Strawberry) of ze stellen in het overleg topic! ^-^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
彡 [Verhaallijn - Alle Clans] Prelude of Darkness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Prophecies-
Ga naar: