When do we know when it's enough? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 When do we know when it's enough?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: When do we know when it's enough?   zo 13 apr 2014 - 19:44De bruine kater drukte zijn oren tegen zijn kop toen hij de ijskoude sneeuwvlokjes op zijn vacht voelde neerdalen. Niet weer, niet nog meer. Waarom dacht StarClan dat de natuur nog niet genoeg sneeuw en ijs had gehad? Straks werd alles voor goed kapot gemaakt? Het horror scenario galmde steeds weer door zijn kop en hij schudde deze nooit geheel uit zijn gedachten. Zachtjes liep hij door de zachte deken van sneeuw en gaapte. Wanneer zou Petalcloud uit de Nursery komen? Wanneer konden ze weer samen gaan jagen? Plots bleef hij stilstaan en keek hoopvol achterom, maar de grijze poes stond er niet. Ook al maakte ze geregeld wandelingen, nooit kwam hij haar tegen.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1,5 winters.
Gender:
Rank:
Frostwhisper
BerichtOnderwerp: Re: When do we know when it's enough?   zo 13 apr 2014 - 19:55

Vandaag was weer zo'n dag. Zo'n dag dat hij eigenlijk gewoon de hele dag lekker in zijn warme nest wilde liggen naast alle andere warriors. Zo'n dag dat het te koud was om iets te doen, maar ook zo'n dag dat hij toch aan zijn plichten als warrior moest voldoen en niet zo moest zeuren. Leafbare hoorde erbij, samen met alles wat het meebracht. Prooischaarste, kou, sneeuw, ijs, noem het allemaal maar op. Vandaag zou hij maar weer eens een poging doen tot jagen, al was prooi erg moeilijk te vinden, helemaal nu de rivier bevroren was. Hij was nooit zo'n goede jager op het land geweest, het water was meer zijn ding. Ondanks alles zal hij er vandaag toch proberen er het beste van te maken. Met grote passen stapte hij door het dikke pak sneeuw opzoek naar enig teken van prooi. Verderop zag hij een andere kater staan. Nu ze allebei in hetzelfde schuitje zaten konden ze misschien net zo goed samen jagen, toch? Hij stapte op de kater af. ''Hey, Hawkscream was het toch?'' Hij had hem al wel eens eerder zien lopen in het kamp, maar nooit echt met hem gesproken. ''En wat ben jij hier aan het doen op zo'n, ehm, ''prachtige'' dag als vandaag?'' Hem was geleerd in alles altijd het positieve te zien, en omdat in dit weer vrij weinig positiefs te vinden was, kon een grapje vast geen kwaad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: When do we know when it's enough?   di 15 apr 2014 - 18:28

''Hey, Hawkscream was het toch?'' Kalm draaide hij zijn kop om naar de kat die hem zojuist had aangesproken en herkende de kater als Frostwhisper. Hawk gaf een knikje als antwoord en richtte vervolgens zijn zachte ambere blik op het stroompje. ''En wat ben jij hier aan het doen op zo'n, ehm, ''prachtige'' dag als vandaag?'' De tabby draaide wat met zijn oren en haalde zijn schouders wat op met een zucht. "Proberen om te jagen, maar het lukt niet zo." Mompelde hij wat eentonig en schudde wat sneeuwvlokjes van zijn vacht. "Jij?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When do we know when it's enough?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: