can i ask you something? -Shrewstar- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 can i ask you something? -Shrewstar-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
218
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender:
Rank:
Bitterkit,
BerichtOnderwerp: can i ask you something? -Shrewstar-   do 24 apr 2014 - 21:29

Nieuwsgierig wierp de grijze kitten een blik in het hol waarvan ze had gehoord dat het aan Shrewstar toebehoorde. Bitterkit had al gehoord dat Shrewstar belangrijk was, of zo iets, en blijkbaar zo belangrijk dat ze recht had op een eigen hol. Een beetje onhandig trippelde ze naar binnen. Het was redelijk groot. de langharige poes voelde een steek van jaloesie, iedereen leek Shrewstar te kennen, maar niet veel katten kende Bitterkits naam. "Hallo", piepte de ze. "Is hier iemand?",

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan

Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: can i ask you something? -Shrewstar-   do 24 apr 2014 - 21:42

Doodop was ze die nacht in haar nest gekropen, omdat ze bijna een hele dag buiten had gejaagd en zo nu en dan de grens met WindClan in de gaten had gehouden. "Hallo" Een hoog piepstemmetje bereikte haar oren en moe hief ze haar kop op. Een van haar kittens..? Nee, hun stemmen waren al iets zwaarder. De poes veegde met haar voorpoot langs haar gelaat om wat slaap te verwijderen en draaide haar kop naar de ingang. Daar stond een kleine grijze kitten. "Is hier iemand?" Shrewstar kwam wat slaapdronken overeind en gaapte. "Ja, ik, wat is er kleine Bitterkit? Hebben de katten me nodig en moest je me komen halen?" Vroeg ze vriendelijk, al was het vreemd dat ze dan een kitten op haar af zouden sturen.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
218
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender:
Rank:
Bitterkit,
BerichtOnderwerp: Re: can i ask you something? -Shrewstar-   vr 25 apr 2014 - 17:30

Een zwart witte poes waarvan ze aanam dat het Shrewstar was, hief haar kop en draaide zich naar Bitterkit. "Ja, ik, wat is er kleine Bitterkit? Hebben de katten me nodig en moest je me komen halen?", De langharige kitten schudde wild 'nee' knikte. "Mag ik je iets vragen?", miauwde de kitten nieuwsgierig.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
can i ask you something? -Shrewstar-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: