Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   wo 9 jun 2010 - 23:45

Crookedstar had een plannetje zitten te bedenken hoe hij de Apprentices het beste kon testen en een training voor de Warriors samen kon brengen. De kater zat op een grote steen en keek rond tussende bomen waar allemaal vallen boomstammen lagen grote en kleine. Crookedstar sprong van de steen en begon een pakoer te lopen zowel voor de Apprentices en de Warriors. hij ging eerst langzaam en later sneller en sneller over de boomstammen heen. "Mooi dat zou de eerste test kunnen zijn!" dacht Crookedstar tevreden bij zichzelf. de moeilijkste stammen hielt hij voor het laatste. De kater ging weer naar de steen en ging erop liggen om op adem te komen. zelf had hij ook een training nodig! de vogels vloten vrolijk en Crookedstar keek rustig om zich heen. Na een tijdje ging Crookedstar staan en vulde zijn longen met lucht. Crookedstar miauwde luid keels naar de Apprentices en de Warriors en hij herhaalde de oproep een paar keer om er zeker van te zijn dat ze zijn boodschap zouden horen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

That epic vocabiatch~
87

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen (2 jaar)
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   do 10 jun 2010 - 16:28

Beetlewhisker hoorde Crookedstar roepen. Wat zou er zijn? Dacht hij en liep naar Crookedstar toe. Ondertussen verzamelden meerdere katten zich voor Crookedstar. Beetlewhisker was wel benieuwd naar het nieuws. Zou er iets ergs zijn? Of juist iets goeds? Beetlewhisker wist het niet, dus hij besloot om gewoon maar af te wachten. Hij keek even naar de katten om hem heen en hij luisterde naar de geluiden om hem heen, maar niks verdachts. Nu keek hij naar Crookedstar. Hij zou vast wel vertellen wat er aan de hand is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   vr 11 jun 2010 - 13:06

Ook Leopardfur hoorde de boodschap dus zei dat de Apprentices snel moesten zijn en vast vooruit moesten terwijl zij de drie vissen meenam. Ze legde er een bij Crookedstar voor ze naast hem ging staan nadat ze de andere weghad gebracht naar de Medicijnkat en de Queens en Elders. "Wat gebeurd er?" vroeg ze zachtjes in zijn oor. Later zou ze ver discussiëren of ze maar een van de Apprentices moest trainen. Zelf was ze getraint door Crookedstar. Zodra iemand deputy naast haarzelf zou ze kittens overwegen maar als ze deputy was kon ze er niet aan denken tot ze misschien leider werd maar dan had ze het te druk dus had ze er geen tijd voor.


(Dit is volgens de boeken Smile )


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   vr 11 jun 2010 - 20:33

Crookedstar zag dat er al een hoop katten zich van de clan voor hem hadden verzamelt en hij knikte naar Leopardfur voor de vis en richten zijn blik weer naar voren. ' Jullie zullen je wel af gevraagd hebben waarom ik de Apprentices en de Warriors hier bij een heb geroepen.' begon Crookedstar en hij liet de woorden even inwerken op de aanwezigen. 'Ik heb gemerkt dat we een tijdje rust hebben gekent met de overige clan's en dat mag van mij wel zo blijven, MAAR het is ook zo dat we niet veel meer getraint hebben voor een mogenlijk konflikt tussen de clan's. Dus we moeten op alles voorbereid zijn en ik heb een trainingsschema op gestelt voor de Apprentices en de Warriors!' riep Crookedstar en hij keek of er iemand wat wilde vragen en de kater wachten geduldig.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   vr 11 jun 2010 - 20:46

Leopardfur liet haar staart over zijn vacht glijden om te laten zien dat niemand vragen had en hij door kon gaan. Ze keek even rond en knikte respectvol voor ze de laatste vissen even wegbracht voor terug te komen. Snel ging ik weer naast de kater staan. Misschien was het geen tijd om te discussiëren over mentors.

[Mijn excuses voor enorm korte post, inspi is vermoord]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   vr 11 jun 2010 - 21:20

Toen Crookedstar de staart van Leopardfur haar staart over zijn vacht streek keek hij haar even aan en richten zijn blik weer naar de clan katten. 'Ik wil dat de Warriors een van de Apprentices kiezen om de training samen te volbrengen aan het einde van de training!' zei Crookedstar en hielt zich even in voor de Warriors een van de de Apprentices zouden kiezen. De kater bleef geduldig zitten en hielt de vorderingen in de gaten. De wind blies door de boomkruinen en de vogels vloten zachtjes of hipte van boomtak naar boomtak. de lucht begon een beetje grijs te vertrekken en de wolken pakten steeds meer samen. Toen de Warriors klaar waren bleven alleen de kittens, verzorgers en de oudere katten. 'De rest mag weer gaan!' riep Crookedstaren richten zijn aandacht weer naar de Apprentices en de Warriors. 'Ik heb een stel boomstammen zien liggen waar we de training voort kunnen zetten.' zei Crookedstar en sprong van de steen af en trippelde naar de boomstammen. de rest van de clan was al vertrokken. Crookedstar sprong op een van de hoogste boomstammen en ging zitten. 'De training zal jullie kracht vergroten en jullie snelheid. Hier worden jullie logica en jullie sluwheid op de proef gestelt. Het is de bedoeling dat de Apprentices over en onder de boomstammen gaan terwijl de Warriors de Apprentices gespeelt aanvallen alsof het echt is, allees wil ik geen gewonden tijdens de training!' zei Crookedstar streng en zijn blik bleef op de Warriors en de Apprentices de naar hem luisterde.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   vr 11 jun 2010 - 21:40

Ze keek hem aan en luisterde goed en knikte toen. Niet veel later stond ze ook naast een van de Apprentices. Snel gleden haar ogen over het parcour. Als ze snel was en niet al teveel kracht gebruikte zou ze het makkelijk halen sinds ze een van de kleinere RiverClan katten was. Zo gezegt zo gedaan. Nadat ze het een keer had doorgelopen was ze klaar om te helpen. Ze wist dat katten in dorens en andere dingen zouden staan dus zou ze straks Mousefur maar helpen met het zoeken van kruiden. Ik zag Nightpaw en Hawkpaw klaar staan. We waren nog steeds kort aan Apprentices maar we hadden wel een paar warriors. Of we kits hadden wist ze niet meer. Maar als het echt nodig was zou ze zichzelf opofferen om kits te krijgen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

That epic vocabiatch~
87

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen (2 jaar)
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   za 12 jun 2010 - 10:04

Beetlewhisker had zitten luisteren naar wat Crookedstar te zeggen had. Een training was inderdaad wel nodig. Beetlwhisker keek naar het parcours. Hij zou over de meeste boomstammen heen moeten springen, want hij kon onder de meeste niet door. Daar was hij te groot voor. Beetlewhisker liep het parcours een keer door en hij moest inderdaad veel over boomstammen heen springen, maar dat was niet zo erg. Hij ging bij Nightpaw en Hawkpaw staan en wachtte totdat iedereen klaar stond. Nu was het wachten nog op het sein dat ze mochten gaan. Beetlewhisker snoof in de lucht. Hij rook gelukkig geen vreemde dingen, maar de lucht boven hem werd bedekt met wolken. Het zou zo maar kunnen gaan regenen en dan zouden sommige boomstammen glad worden. Hij moest dus uitkijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   za 12 jun 2010 - 10:16

Leopardfur merkte het ook en snoof ook de lucht. Omdat ze kleiner was zou ze geen last hebben van de regen omdat ze onder de stammen kon gaan. Ze kon zien dat Nightpaw en Hawkpaw klaar stonden en niet konden wachten. Zodra Crookedstar het seintje gaf schoten we weg. Leopardfur was als eerste klaar gevolgd bij Hawkpaw en toen ze rest. Niet veel later begon het te regenen dus nat liep ze terug naar Crookedstar. Na dit moest ze sirieus met hem discussiëren over het kitten probleem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   za 12 jun 2010 - 21:27

Crookedstar zag hoe de regen over het bos neerdaalde en hij voelde hoe de koude regen tussen zijn vacht door druppelde naar zijn warme huid, even schudden hij zich en ging staan. 'De Warriors gaan nu naar hun plaatsen en de Apprentices wachten op mijn teken!' riep Crookedstar en hij draaide zich om voordat de Warriors tussende boomstammen verdwenen. 'We beginnen bij het lage en gaande weg steeds hogere boomstamen gebruiken. Niemand gaat hoger voor ik daar toestemming voor gegeven heb! We beginnen... nu!' riep De kater en sprong naar de lagere boomstammen. de Apprentices begonnen naar de lagere boomstammen te rennen en Crookedstar samen met de wachtende Warroirs loerde tussen het gras dat tussen de stammen groeide. Nightpaw schoot de kant op waar Crookedstar zich verborgen hielt en sprong op nadat de kat over hem heen had willen springen deze schrok en voordat Nightpaw het wist raakte de kater het kitten tegen zijn borst. 'Altijd je ogen en oren gebruiken, soms helpt het als je het gevoel van je snorharen gebruikt!' zei Crookedstar streng en liet de aangeslagen Nightpaw verder lopen. Hawpaw rende recht op een stam af waar Leopardfur zich verscholen had. Crookedstar keek verder naar de overige Apprentices die ieder een richting op gingen en stoven of over of onder de stammen door, nu keken ze nog niet uit, maar Crookedstar zou zowel hen als de warriors zo hard laten trainen als dat de vorige leider hem had laten trainen. Zo werden ze sterker en sneller. Beetlewhisker liet het kitten dat naar hem kwam ook schrikken en viel haar ook net als Crookedstar zonder nagels aan. Een zachte glimlach verscheen op zijn kop en liet zich weer terug in het gras zakken tot de volgende leerling aan kwam.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   zo 13 jun 2010 - 14:10

Ze waren klaar en Leopardfur liep naar Crookedstar. "Crookedstar, ik moet iets belangrijks met je overleggen. En snel." zei ze meteen. De regen plensde naar beneden. Ze schudde zichzelf uit en keek nog even een keer naar de Apprentices en andere Warriors. Ze wou binnen 4 dagen de Nursery in. Echt rond was ze nog niet maar dat zou snel komen. Ze vond het alleen niet fijn om de andere Warriors met alle Apprentices op te schepen. Zelf had ze er anders ook eentje genomen sinds er bijna een gelijk aantal Apprentices is als Warriors.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   ma 14 jun 2010 - 23:20

Crookedstar keek tevreden toe hoe de Appertices gevordert waren in korte tijd en zag Leopardfur naar zich toe komen en ze vroeg hem iets. de kater liep een klein stukje bij de rest van de groep en draaide zich naar Leopardfur en keek haar aan. 'waar wil je het over hebben?' vroeg Crookedstar bezorgd en hij was benieuw naar wat ze met hem wilde bespreken. de andere bespraken nog even na wat er gebeurd was en hoe ze zich nog konden verbeteren. de ogen van Leopardfur lieten de zijne niet los en haar houding ging anders dan dat hij van haar gewent was. 'Wat is er?' vroeg de kater en zocht naar iets wat hij niet vinden kon?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 1:00

Ze keek even weg en zuchtte diep. "Ik ben drachtig," zei ze uiteindelijk, "Ik wil graag de Nursery in zo snel als maar kan." Rustig keek ze hem weer aan. Ze wist niet hoe hij zou reageren, blij of ongerust. Ze was een van de beste Warriors en ze geloofde dat hij wou dat ze een Apprentice nam. "Maar ik bedoel ik kan nog even jagen---" Crookedstar onderbrook haar met een beweging van zijn staart. Ze keek hem rustig weer aan. Haar ogen waren vol emoties. Die van hem waren blank en lieten niets los. Ze werd bezorgt. ze had het gevoel dat hij boos was. Ze maakte zich klaar voor een gevecht. Niet met klauwen maar met woorden, hier was ze niet goed in. Ze bleef wel staan maar voelde zichzelf erg ongemakkelijk. De vader zou ze geheim blijven. Zodra hij zijn mond open deed wist ze dat hij over de vader ging vragen. StarClan alsjeblieft help me met het verbergen van de vader voor nu. dacht ze zachtjes. Hier na zou ze snel naar de rivier gaan om dit stuk van haar leven van haar lijf af te wassen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 12:46

De woorden van Leopardfur troffen hem best wel, maar echt boos was Crookedstar eerder bezorgd. Een van zijn beste Warriors zou kittens krijgen niet dat het erg was dan zouden er meer kleintjes komen voor de clan, maar wat hem dwars zat was dat Leopardfur niet eerder naar hem toe gekomen was. 'Hoelang ben je al drachtig?' vroeg Crookedstar met zachte maar strenge stem en zijn ogen keken de poes recht aan. De krotheid van een poes kon zodanig vreemd toeren uithalen dat de kater niet verrast zou zijn dat het een poeziepoes was of van een andere clan of van een kater ver buiten hun gebied. De woorden van Crookedstar konden hard aankomen op sommige monetnen maar echt bekvechten wilde hij niet eerder weten waarom. 'Van nu af aan zul je naar de Nursery gaan en je mag geen deel meer nemen aan de jacht of zulke dingen nog meer. Je blijf bij de Nursery den en ik zal er een Warrior op zetten dat die je in de gaten houdt voor het geval dat je bevallen gaat!' zei Crookedstar op strenge toon en zijn blik werdt harder het was niet de bedoeling dat er vreemde katten in hun gebied kwamen en dan de poezen van de clan zouden dekken zonder dat Crookedstar daar weet van had, het was niet geheel de schuld van Leopardfur dat ze drachtig was. Als de vader een vreemde kat zou zijn of buiten zijn clan dan hoefde die niet nog eens zijn poten op het gebied van de rivierclan te zetten, want als Crookedstar erachter zou komen wie Leopardfur het hof had gemaakt die zou hij aan stukken scheuren! 'Ik wil geen tegen spraak van je horen Leopardfur je staat nu voor tijdelijk onder huisarrest!' Bij die laatste woorden draaide Crookedstar zich om en liep terug naar de groep Warriors en Apprentices. 'Beetlewhisker!' riep Crookedstar luid en hij wachten tot de kater naar hem toe kwam.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

That epic vocabiatch~
87

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen (2 jaar)
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 13:08

Beetlewhisker was met de andere warriors en apprentices in gesprek toen hij de stem van Crookedstar hoorde. Hij draaide zich om en liep naar hem toe. Wat zou er aan de hand zijn? Hij ging voor zijn leider zitten en keek hem vragend aan. "Wat is er?" Vroeg hij beleefd. Hij wilde Crookedstar namelijk niet boos maken. Ook al zag hij er al boos uit. Hij keek heel even naar Leopardfur die een eindje van Crookedstar af zat en concentreerde zich daarna weer op Crookedstar. Wat wilde hij van hem? Had hij iets fout gedaan? Of was er iets anders? Beetlewhisker wist het niet, dus hij moest gewoon afwachten op een antwoord van Crookedstar. Hij krulde zijn staart om zijn poten en wachtte af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 13:51

Ze keek hem na. "Crookedstar!" riep ze nog achter hem aan. Het was belangrijk dat hij wist dat het een kat binnen de Clan was dus hij geen vreemde kater begon te zoeken. Ze had die bodyguard helemaal niet nodig. Zuchtend keek ze rond. Huisarrest en een bodyguard. Kon Crookedstar het nog erger maken? Zachtjes ging ze zitten en krulde ook haar staart om haar voorpoten heen. Ze was nog niet enorm rond en was nog maar net zwanger. Toen merkte ze dat hij Beetlewhisker ging vertellen dat hij haar bodyguard moest zijn. Snel sprong ze op en rende naar Crookedstar voor hij iets tegen Beetlewhisker kon zeggen. "Crookedstar, ik heb geen bodyguard nodig en er zijn zoveel Warriors als Apprentices. Dus het is onmogelijk om een bodyguard voor mijn neus te zetten!" siste ze in zijn oor zodat de andere kater het niet hoorde. Snel duwde ze hem terug een paar stappen en ging toen verder; "Ik ben pas net zwanger en het is een Clan kat dus je hoeft niet op een wilde jacht om de vader te zoeken. De vader zul je alleen nooit te weten te komen, er was geen liefde maar gewoon nood. Das alles. Nood."

Zachtjes keek ze hem aan en hoopte dat hij het geloofde. Na zijn antwoord zou ze dan maar de Nursery in gaan. Ze voelde de zwangerschapsklachten al in zetten. Vermoeiing, constante honger. Ze keek hem indringend aan en draaide zich toen om. Terwijl ze weg liep liet ze haar staart de haren op zijn rug gladstrijken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 15:06

Crookedstar keek Leopardfur even vinnig aan toen zij hen na haar woorden een paar stappen achteruit had geduwt. 'Beetlewhicker jij begeleid Leopardfur naar de nursery en houdt haar in de gaten tot ze de kittens krijgt, de andere gaan voor haar op jacht mocht Leopardfur honger krijgen, maar jij wijkt niet van haar zijde en rapoteer me elke avond hoe het haar vergaan is. Zoals ze zegt is het een Clan kat, maar van welke komen we snel genoeg achter, hoe die heet zal vanzelf wel komen of het nu nood is of niet!' zei Crookedstar soms kijkend naar Beetlewhicker en Leopardfur. Zijn besluit stond vast en de overige Warriors zouden net als Crookedstar twee van de Appertices op kunnen leiden, buiten het geen als het gebied verkent moest worden dan bleven de jonge dieren thuis. Crookedstar voelden zijn zeggenschap ondermijnt doordat Leopardfur een beslissing genomen had zonder het eerst met hem te overleggen iets wat hij niet goed kon keuren. De kater draaide zich naar Leopardfur en keek haar aan zonder van zijn stengheid af te wijken. 'Als je eerder naar me toe was gekomen had dit niet gehoeven en hadden we het beter kunnen bespreken.' zei Crookedstar en schudden zijn kop, daarna draaide hij zich tot de rest en was van plan omde rest op jacht te sturen. 'De rest kan met iest gemakkelijks gaan jagen voor de gehele groep. geef de Apprentices de kans om hun prooi zelf te vangen, maar geef zonodig aanwijzingen!' riep Crookedstar en nam zelf twee van de Apprentices Hakpaw en Nightpaw. Samen met de twee jonge dieren verdween hij tussen de struiken en liet Leopard samen met Beetlewhicker alleen, de rest volgnden hem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leopardfur
StarClan

121

CAT'S PROFILE
Age: My youth is eternal.
Gender:
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 15:15

Ze had al besloten dat ze niet zou eten dan. Ze wou geen last zijn en wou dat Crookedstar zag wat voor onzin het was. "Fijn," zei ze hard met tegenzin en draaide meteen om en liep vooruit naar de Nursery. Ze dacht na, misschien kon ze Beetlewhisker afschudden en even jagen. Meteen schoot ze weg de bosjes in en liet de kater alleen. Na 10 minuten rennen hoorde ze hem nog niet en ze besloot toen de andere kant op te gaan en ze ging in de rivier voor vis jagen. Rustig ging ze zitten en wachtte. Na een uur was ze nog niet gevonden en had ze al 5 vissen. Ze trok ze alle drie mee naar kamp waar ze leuk wachtten op Crookedstar en de andere. Ze zat trots naast haar prooien en zou helaas maar de consequenties moeten opvolgen van Crookedstar hier na. Ze wist al dat ze in grootte problemen zat. Dus bedacht ze zich en ging snel de Nursery in nadat ze een bedje van mos had gemaakt en alle nesten van de Warriors, Crookedstar en de Medicine Den had verschoond. Nu waren de Apprentices vrij voor de dag en dat vond ze wel een keer kunnen nu iedereen het zo druk had en ze hadden net een test achter de rug.

5 minuten later kwam de partij al weer terug met Beetlewhisker die druk bezig was met uitleggen aan Crookedstar. Zachtjes grinnikte ik ookal wou ik niet dat hij in de problemen kwam. Rustig keek ze naar ze toen de partij binnen kwam. "Goedemiddag," zei ze vrolijk en alsof er niks verkeerd was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angelos
Member

100

CAT'S PROFILE
Age: 40 maan
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 15:28

Silvervoice was laat gaan slapen en werd laat op de middag wakker, hij schudde zich volledig wakker en sprong naar buiten waar hij Leopardfur,Beetlewhikser en Crookedstar zag staan.
Hij was op een fout moment wakker geworden maar ging toch naar Crookedstar en zei"Het spijt me Crookedstar ik had een slechte nacht, kan ik nu iets doen om u en de clan te plezieren."
Hij nam een hap lucht na de lange zin en keek afwachtend naar Crookedstar.
Silvervoice had spijt gekregen dat hij zo lang had liggen woelen en niet gewoon gelijk was gaan slapen, de clan ging voor mij hij moest weer zo nodig gaan slapen.
Hij keek beschaamd naar Crookedstar en zei weer"Ik zal zorgen dat ik gelijk bij zonsop komst klaar sta."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

That epic vocabiatch~
87

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen (2 jaar)
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors   di 15 jun 2010 - 16:15

Beetlewhisker keek om zich heen, maar Leopardfur was alweer weg. Hij zou het nog druk krijgen met haar. Hij legde onderweg naar het kamp alles uit aan Crookedstar en wanneer ze in het kamp waren liep hij regelrecht naar de Nursery. Hij was boos, maar probeerde het niet te laten blijken. "Moet ik op jou letten ga je er meteen vandoor. Crookedstar is echt woedend en hij is niet de enige." Beetlewhisker keek Leopardfur aan. "Als je zo doorgaat krijg je echt grote problemen." Hij keek haar boos aan en draaide zich om naar de opening en ging voor de opening zitten. Hij staarde voor zich uit. Hij was woedend, maar probeerde het niet te laten merken. Hij keek het kamp rond. Nu moest hij uitgerekend dit doen en hij was niet eens de vader.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Small Forest-
Ga naar: