Learn what you have to learn. 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Learn what you have to learn.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkfire
Member
Learn what you have to learn. DPKsfdL
.Moon.
1084
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons of my dark and cold life.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Darkfire
BerichtOnderwerp: Learn what you have to learn.   Learn what you have to learn. Icon_minitimezo 6 maa 2011 - 20:42

Darkfire stapte de doorntunnel door en keek om zich heen. Daarna stapte hij door en liep richting de zandkuil waar hij als leerling ook veel had geleerd. Ondertussen had hij de leerling achter zich aan horen komen. Terwijl ze liepen vertelde Darkfire ondertussen wat over dingen die de leerling moest weten. '' Mischien zoals je al wist ben ik trouwens Darkfire, Lionpaw. Je weet denk ik wel wat mijn naam met mij te maken heeft als je me een beetje kent, en dingen over me hebt gehoord. Elke krijger heeft zijn eigen ding waar hij zich aan vast houd en goed in is. Ik voel me het meest op mijn gemak in het duister, maar dat raad je vast al. Steelfang bijvoorbeeld een andere krijger die ik ken heeft letterlijk bijna stalen tanden. Shadowrose is zo zacht als een roos zal ik maar zeggen en zo hebben we allemaal ons ding.'' Darkfire stond even stil en keek naar achter en keek lionpaw van onder tot boven aan en zei toen. '' We moeten er alLeen nog achter komen wat het bij jou is..'' Hij draaide zich weer om en liep verder. Af en toe sloeg hij met z,n staart en hier en daar zaten wat littekens op zijn grote schouders. '' We vechten allemaal voor de clan waar bij je hoort.. Je vecht met je leven en beschermd de clan met je leven je zal dan alles moeten geven. Beter kun je niet vrienden zijn met de vijand dat werkt alleen in je nadeel. Je komt nooit op een ander clan gebied en het is al helemaal verboden om daar te jagen. Prooi is alleen gedood om te eten. Dank StarClan voor zijn leven. Heb respect voor de Starclan het zijn onze voorouders. Als je tot warrior word genoemd lionpaw, zal je een nachtwaak moeten houden terwijl de rest van de clan slaapt.
Dit zijn een aantal regels uit de warrior code later zal ik er meer over vertellen, je moet de code weten want als je het niet weet kan het je in gevaar brengen. Owja en trouwens ik ben er nog 2 vergeten`Een Clankat verlangt al helemaal NIET naar een poesiepoes leven. De clanleiders woord is de warrior code hou je daar aan. '' Ze waren aangekomen bij de zandkuil en Darkfire liep e in. '' Oke jonge kater laat zien wat je kan. Het maakt me niet uit wat, jagen vechten je moet dat zelf weten. Je moet je leven ook baseren op eigen keuzes.''

)LIONPAW EN DARKFIRE'


Learn what you have to learn. Soras9
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Learn what you have to learn.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: