[TC Leader] S I L V E R S T A R 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [TC Leader] S I L V E R S T A R

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Maaike
1774
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: [TC Leader] S I L V E R S T A R    wo 28 mei 2014 - 13:33


LEADER THUNDERCLAN 62 MOONS

Current Name: Silverstar
Past Name: Silver, Silverpaw, Silverfang
Gender: Tom-cat
Origin: Rogue

Parents: Died
Siblings: None
Mate: None
Offspring: Runekit, Dustkit & Squirrelkit
Mentored: Brokenpaw (Brokenreflection), Aurorapaw, Deathpaw, Sassypaw and Zealpaw (Zealspark)
Apprentice: -

Clan: Thunderclan
Current Rank: Leider
Short Description: Een gespierde zilvergrijze tabby-kater met hoge poten en bleekgroene ogen


APPEARANCE

Fur color: Zilvergrijs, gehuld in een donker tabby patroon
Fur length: Kort
Eye color: Bleekgroen
Markings: Zijn poten, buik en snuit hebben witte markeringen.
Heritage: Silverfang lijkt heel sterk op zijn vader, al heeft hij de bleekgroene ogen van zijn moeder geërfd
Build: Gespierde bouw met lange, sterke poten
Scars: Op zijn lichaam heeft hij vele slaglittekens, maar de meest opvallendste is de grote gerafelde kras op zijn linker schouder. Hij heeft tevens een scheur in zijn rechteroor.


PERSONALITY

Ambitions: Becoming a great deputy and father
Fears: Losing someone dear to him, in particularly his mate and kits
Character traits: Dapper | Koppig | Optimistisch | Trots | Trouw | Charismatisch | Zorgzaam | Taai | Roekeloos

Character description: Silverfang is een dappere, onbevreesde kater die voor zijn dierbaren door het vuur gaat. Zijn hart zit op de goede plek en hoewel hij niet met de beste reputatie begon, heeft hij bewezen dat hij de potentie heeft om een groot leider te worden. Zijn charmante persoonlijkheid maken hem geliefd onder de katten, al heeft hij met de tijd ook vijanden gemaakt. Echter laat hij zich daar niet door uit het veld slaan. Silverfang is geen kat die wegkwijnt in het verleden, maar er het liefst een lolletje van maakt en met opgeheven hoofd door het leven stapt. Hij heeft een zeer sterk gevoel voor rechtvaardigheid en wanneer een kat in nood is betekenen territorium-grenzen voor hem niet veel meer. Dit roekeloze helden gedrag kan hem soms ook aardig in de problemen werken, maar over het algemeen redt hij zich hier altijd weer uit. Silverfang slaapt niet in dens, daar heeft hij een hekel aan. Hij prefereert een tak in een hoge boom als overnachtingsplek.


HISTORY


No cause is lost if there is but one fool left to fight for it

Rogue: Silverfang heeft zijn vader nooit gekend. Hij had een duistere geschiedenis met een gevaarlijke Rogue groep en wanneer ze op een dag kwamen om zijn eerstgeborene op te eisen, heeft hij zich in het gevecht gestort. Hij is gestorven om dat gene wat hij lief had te beschermen; zijn partner die toentertijd hoogzwanger was van zijn zoon. Ze beviel van kleine Silver alleen, behoed onder de sterke wortels van een grote eikenboom. Het jonge katertje wist nog niks van het lot dat toen al tussen de sterren voor hem was vastgelegd.

Skyclan: Hoewel hij als rogue kitten een aardig goed leven had leidde met zijn moeder, werd ze ziek en stierf ze toen hij zes manen oud was. Silver was volledig van slag. Hij lag nog tegen haar koude lichaam aan, toen er plots een klein koppie door de opening van de den stak en hem vroeg waarom hij huilde. Dustpaw nam hem mee naar zijn clan. Daar werd Silver geaccepteerd als lid en kreeg hij zijn nieuwe naam: 'Silverpaw'. Langzaam begon Silverpaw steeds meer te wennen aan het clanleven en hier de waarde van in te zien. Hij had een nieuw thuis.
Dustpaw werd zijn beste vriend en samen zetten ze geregeld de boel op stelten. Ze werden bekend als de donderstenen van de clan, altijd bezig met streken uithalen. Ondanks dit feit waren ze toch uitstekende leerlingen. Als ze op een dag een hongerige vos van een nest kittens verjagen, worden ze bekroond tot warriors. Ze waren in twee veelbelovende krijgers gegroeid waar de clan trots op kon zijn. Na een jaar ging dit zelfs nog een stap verder; Dustcloud werd Deputy. En toen de leider van Skyclan uiteindelijk stierf, werd van hem verwacht dat hij de rechtmatige rang als nieuwe leider op zich zou nemen. Op de dag dat Dustcloud naar de Moonstone vertrok om van Starclan zijn negen levens te ontvangen, nam hij zijn boezemvriend Silverfang mee voor bescherming. Die nacht werd Silverfang voor het eerst echt getest op zijn krijgerschap en overkwam hem een gebeurtenis die hem bijna naar hetzelfde noodlot als zijn vader bracht.

Hun vieze stank trok tot ver in zijn neus. Silverfang keek de drie katten aan, zijn lichaam doorstroomd van kracht en ijskoude woede. Deze katten vormde al een lange tijd een dreigende schaduw over de clans. De breedste - hoogstwaarschijnlijk ook de meest arrogantste - van de groep opende zijn bek en sprak honend over de stilte van de nacht: ‘Is één kat alles wat de oh zo grote toekomstige leider met zich mee neemt? Hoe triest.’ De anderen lieten een valse lach horen. ‘Je gaat eraan kat. En die zielige leider van je zal de volgende zijn.’ Ze kwamen dreigend naar voren, maar Silverfang voelde geen angst. Hij concentreerde zich op de vijanden en sprong. De ogen van de katten vlogen open van verrassing toen Silverfang zich bovenop hem stortte met ontblote nagels en sissend van razernij. Nooit zou hij het leven van zijn vriend in gevaar brengen, al moest dat ten kostte gaan van zijn eigen.

Silverfang overleefde de aanval, maar nog maar net. Tegen de tijd dat hij de drie katten had weten te verjagen, kon hij nauwelijks nog op zijn poten staan. Het was Duststar die hem uiteindelijk terug naar de clan had gedragen. Silverfang had nog weken nodig om te herstellen, maar toen hij eindelijk de medicine den uit mocht, wachtte hem een grote verrassing. Duststar had hem benoemd tot de nieuwe deputy van Skcylan.

Thunderclan: Het pad dat Starclan voor hem had vastgesteld hield hier echter niet op. Er kwam nog een verschrikkelijke grote wending in zijn leven toen het territorium van Skyclan werd verwoest en de clan verdeeld raakte onder de vier overige clans. Duststar's overlijden zorgde voor een gigantische klap bij Silverfang. Een tijd lang verliest hij het vertrouwen in Starclan. Firestar, de leider van Thunderclan, is degene die dit herstelt. Zijn voorouders sturen hem een droom waarin een grote zilvere ster valt door de heldere lucht. Op dat moment weet Firestar dat hij Silverfang als zijn volgende deputy moet kiezen. Starclan heeft zijn loyaliteit aan Thunderclan bewezen en het laatste hoofdstuk van zijn lot onthuld.


Title

Topics:

[x]Ceremonie
[x]It damn hurts
[x]That's my luck
[x]Leaf-fall Ceremony
[x][The Final Prophecy] The Gathering
[x][The Final Prophecy] When heaven turns to hell
[x][The Final Prophecy] The clans are needed
[x][The Final Prophecy] The final prophecy has faded
[x] [The Final Prophecy] Theyll enter the lion's den
[x]Have I done the right thing?
[x] Skyclan ceremonie
[x]In the end the time will fall

AWARDS

Account


InGame


High Ranks


Special


©Coded by Silverfang
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[TC Leader] S I L V E R S T A R
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: High Ranks-
Ga naar: