There goes the prey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 There goes the prey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Shatteredmirror
BerichtOnderwerp: There goes the prey   vr 6 jun 2014 - 12:20

Shatteredmirror
Het water was fris, heel fris, maar ondanks dat waadde ze er toch tot haar buik in. Shatteredmirror liet haar hoofd wat zakken om wat van het heldere water uit de stroom op te likken. Plaatsen als deze waren goed voor het vinden van prooi. Vele kleine diertjes kwamen hier op een dag naar toe om hun dorst te lessen. De afdrukken van hun pootjes stonden in de modder aan de oever. RiverClan's prooivoorraad was mager. De strenge winter had hen afgesloten van de vissen, die moesten zien te overleven onder het ijs. Hierdoor hadden ze het moeten doen met andere prooidieren, maar zo veel waren er daar natuurlijk ook niet van. Hoewel Shattered zich liever bezighield met zichzelf, wist ze dat de Clan toch echt voedsel nodig had. Zij zou anders een van de laatste zijn die zou mogen eten, als gezonde warrior. Dus spitste ze haar oren en luisterde ze zorgvuldig of er iets in de buurt was. Helaas was het enige geluid, meteen ook het hardste, uit de buurt een stel poten die alles verstoorde door de luide stappen. "En weg is de prooi," mompelde ze, terwijl ze kort met haar ogen rolde.
I'm the one who shatters the mirror

When you smash a mirror, all that remains are the shatters..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

17

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Dandelionclaw
BerichtOnderwerp: Re: There goes the prey   wo 11 jun 2014 - 10:08

Geconcentreerd en stil zette Dandelionclaw zijn voorpoten geruisloos neer op de drassige ondergrond, zijn blik gefocust op een heerlijk stuk prooidier. De duif die hij in zijn zicht had, pikte rustig aan de grond en was zo geabsorbeerd in zijn taak, dat hij de créme kleurige krijger die op hem af kwam sluipen niet opmerkte. Een lichte grijns trok aan de mondhoeken van de kater. Eitje... Toen hij de juiste afstand had bereikt, liet hij zichzelf dan ook met een machtige sprong gaan en begroef hij zijn klauwen in de vleugels van het dier, elke ontsnapping blokkerend. Met een scherpe beet maakte hij een einde aan het spaarzame leven van de dier. Maar geluid had hij niet gespaard in zijn vangst en hij hoorde ook al snel gemopper, niet te ver van hem vandaan. Hij spitste zijn oren en een glimlach verscheen op zijn lippen terwijl hij zijn stem liet luiden, zonder dat hij de kat al gezien had. Op de gok nam hij aan dat het een poes was. "Ah, sorry lass," de glimlach was zelfs al in zijn stem te horen. De kater stond op, pakte zijn duif op en drukte zichzelf door de struiken heen, waardoor hij de poes aan kon kijken. "Maar ja... De één zijn dood.. Is de ander zijn brood?" grijnsde hij, zijn duif ziende latend.Giffy goodness:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
There goes the prey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: