Walking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Walking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowrose
Member

Viktor
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Manen
Gender:
Rank:
Snowrose
BerichtOnderwerp: Walking   do 10 maa 2011 - 21:11

Poot voor poot liep een jonge poes langs de kleine stroom. Haar poten waren wit, en in haar vacht zat een half vervaagd tabby patroon. Haar bewegingen waren gracieus en voorzichtig, passend bij haar naam. Als je haar zag, zag ze er zo teer uit als een roos. Haar karakter was ook net zo rustig. Het gras leek groener te worden, kwam groenblad er aan? Ze hoopte van wel, ze hield van groenblad. Het was een mooi seizoen, groen, lekker warm, veel prooi. Soms te warm.. Maar liever te warm dan te koud? Ze zag een klein waterratje tussen de bladeren snuffelen. Oke, het was klein, maar prooi was prooi of niet? Ze zette zichzelf aan tot een jachthouding en sloop erop af. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken. Uiteindelijk zette ze zich af en raakten haar pootjes de vacht van het waterratje. Haar tanden begroeven zich in de keel van het diertje en maakten er een einde aan. Het diertje hing nu slap in haar bek. Ze begroef hem voor later en liep verder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeypaw*
Member

1

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Honeypaw*
BerichtOnderwerp: Re: Walking   zo 20 maa 2011 - 16:21

(mijn naam word binnen kort naar Honeypaw veranderd, ik heb het al gevraagd)

Honeypaw werd wakker en rekte zich uit, nog even draaide ze zich op haar andere zij en probeerde nog even door te slapen, dat lukte niet. Met een zucht stond Honeypaw op en keek om zich heen, de meeste andere apprentices waren al weg, vast aan het trainen met hun mentor of zo. Honeypaw liep naar de ingang van de apprentce den en ging daar voor de ingang zitten en gaf haar honingkleurig vacht een grondige wasbeurt. Toen ze klaar was met het wassen van haar vacht stond ze op en liep met snelle passen het kamp uit.
Honeypaw had zin in avontuur en dat kon je volgens haar het beste bij de rivier zoeken, volgens haar. Met snelle passen liep Honeypaw door het bos, terwijl ze genoot van de heerlijke warmte. Toen ze eenmaal bij de rivier was aangekomen zag ze daar een muisje zitten. Rustig sloop Honeypaw op het muisje af en toen ze er dicht genoeg bij was sprong ze maar haar poten belanden naast het muisje en dat vluchtte. Honeypaw zuchtte, muizen vangen was blijkbaar niet zomakkelijk als ze dacht. Plotseling kreeg Honeypaw een warrior uit haar clan in het oog en probeerde te ontdekken wie het was. Het lukte haar echter niet, ze was pas net apprentice en in haar tijd in de nursery had ze nog niet zoveel geuren van katten geleerd. Dus liep Honeypaw rustig naar de warrior en zei vriendelijk 'Hallo'


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: