Why just Him - Everstar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Why just Him - Everstar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cinderfell
StarClan
Why just Him - Everstar DPKsfdL
Amy But cal me AA
1106

CAT'S PROFILE
Age: My heart is stopping beating,i live in StarClan
Gender:
Rank: Elder
Cinderfell
BerichtOnderwerp: Why just Him - Everstar   Why just Him - Everstar Icon_minitimedi 24 jun 2014 - 16:08

De grijze poes was trots op haar kittens,ze waren nu leerlingen en dat kon haar trots niet afnemen,behalve één ding dan. Whitelion die een van haar kittens ging trainen,en daar was ze niet mee eens over. De jonge elder hinkte naar de den van haar Leader. Ze wist al te goed dat ze straks terug bij die norse elders moest. Ze stopte voor de ingang. 'Everstar?', miauwde ze even vragend voordat ze naar binnen hinkte. Ze liep zonder enige uitdrukking op haar gezicht binnen. 'Everstar,ik wil even met je spreken.', begon ze toen. Ze wachtte even af voordat ze vervolgde. 'Het gaat over Whitelion,ik weet niet waarom je per se juist hém als mentor voor een van mijn kittens moest geven.', ging ze verder. Ze keek even strak naar haar leider. 'Op de een of andere manier lijkt er een verband tussen te zitten,ik weet dat niemand me gelooft maar híj was diegene die mij verwonde in mijn apprentice tijd. En het kan toch niet dat het allemaal toeval is dat Silverkit dood is en juist Whitelion haar het camp in bracht? En dat met de ThunderClan kan toch ook geen toeval zijn?', een zachte grauw was even uit haar keel ontsnapt. 'Het kan géén toeval zijn.', mompelde ze,met een harde nadruk op géén. Haar groene ogen had ze op haar leader gericht.

-korte post,sorry :/


Why just Him - Everstar 7ApnTcq
Cinderfell:
 

<3:
 


Made for me <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Why just Him - Everstar Rba3jn
Floriske
2569
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Why just Him - Everstar   Why just Him - Everstar Icon_minitimema 30 jun 2014 - 19:46

Everstar had zich na de ceremonie teruggetrokken in haar den. Ze hield er niet van om zich in zo'n grote, door elkaar heen pratende massa te bevinden. Hier was het geluid van de gesprekken gereduceerd tot een zacht geroezemoes. Ze hoopte maar dat ze een beetje goede combinaties had gemaakt van leerlingen en mentoren. Het was altijd maar afwachten of het goed zou lopen, al was dat meestal wel het geval. 'Everstar?', hoorde ze. Cinderfell kwam naar binnen, de poes die ze een tijd geleden elder had moeten maken. 'Everstar,ik wil even met je spreken', begon Cinder. 'Het gaat over Whitelion, ik weet niet waarom je per se juist hém als mentor voor een van mijn kittens moest geven.' Everstar keek haar aan, een vage hint van verbazing in haar groene ogen. Ze wist dat Whitelion de mist in was gegaan bij die ThunderClanners, maar het was niet alsof hij een gevaar was voor een apprentice. Het grootste gevaar kon nog zijn dat hij zijn ietwat vrije ideeën over de warrior code op Angelpaw overbracht.
'Op de een of andere manier lijkt er een verband tussen te zitten, ik weet dat niemand me gelooft maar híj was diegene die mij verwonde in mijn apprentice tijd. En het kan toch niet dat het allemaal toeval is dat Silverkit dood is en juist Whitelion haar het camp in bracht? En dat met de ThunderClan kan toch ook geen toeval zijn? Het kan géén toeval zijn.' De verbazing in Everstars ogen werd iets sterker. Whitelion had Cinderfell, toen nog Cinderpaw, aangevallen? Dat was nieuw voor haar. "Dit is de eerste keer dat ik dat verhaal hoor", miauwde ze. "Als het echt zo is, waarom ben je dan niet eerder naar mij toe gekomen?"


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Why just Him - Everstar 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cinderfell
StarClan
Why just Him - Everstar DPKsfdL
Amy But cal me AA
1106

CAT'S PROFILE
Age: My heart is stopping beating,i live in StarClan
Gender:
Rank: Elder
Cinderfell
BerichtOnderwerp: Re: Why just Him - Everstar   Why just Him - Everstar Icon_minitimema 30 jun 2014 - 20:41

"Dit is de eerste keer dat ik dat verhaal hoor", miauwde Everstar. "Als het echt zo is, waarom ben je dan niet eerder naar mij toe gekomen?" Cinderfell dacht terug aan toen ze nog in de medicine cat den had gelegen en hoe de witte kater onschuldig op haar af was gekomen. 'Als ik het eerder had gezegd,dan had hij me wel weer iets aangedaan,hij had gedreigd dat ik het niet mocht zeggen,hij had het gedreigd toen ik nog in de den van Brindlepool lag om te herstellen.', zei ze met een bittere stem. 'En toen Dyingblack,toen Dyingpaw mij kwam bezoeken besloot ik het hem te vertellen,maar we leken beiden te denken dat jij me vast niet ging geloven.', zei ze er nog zacht achter. Ze was gaan zitten en had op een rare manier haar gehandicapte poot onder haar kunnen vouwen en had haar staart erom geslagen. Met haar groene ogen keek ze hem aan. 'Wat hadden we anders moeten zeggen? Everstar,Dyingpaw en ik weten dat Whitelion niet loyaal is? Natuurlijk niet! Want dan zou het op een beschuldiging lijken dat niet waar was.',zei ze na een tijdje als vervolg op haar eerdere antwoorden. Ze bleef strak haar leider aankijken om haar reactie te peilen. Zou ze haar geloven?


Why just Him - Everstar 7ApnTcq
Cinderfell:
 

<3:
 


Made for me <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Why just Him - Everstar Rba3jn
Floriske
2569
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Why just Him - Everstar   Why just Him - Everstar Icon_minitimezo 6 jul 2014 - 10:30

'Als ik het eerder had gezegd,dan had hij me wel weer iets aangedaan, hij had gedreigd dat ik het niet mocht zeggen, hij had het gedreigd toen ik nog in de den van Brindlepool lag om te herstellen', antwoordde Cinderfell bitter. 'En toen Dyingblack, toen Dyingpaw mij kwam bezoeken besloot ik het hem te vertellen, maar we leken beiden te denken dat jij me vast niet ging geloven.' Het viel Everstar op dat de grijze poes als in een soort automatisme haar verminkte poot verborg. 'Wat hadden we anders moeten zeggen? Everstar, Dyingpaw en ik weten dat Whitelion niet loyaal is? Natuurlijk niet! Want dan zou het op een beschuldiging lijken dat niet waar was.' Everstar keek haar een tijdje aan. Ze hield er niet van om zo plotseling voor verassingen te komen te staan. Cinderfell en Dyingblack hadden meteen naar haar toe moeten komen. "Ik zal er met Whitelion over praten", miauwde ze ten slotte. "Als je de waarheid spreekt en hij heeft het gedaan, dan zal hij gestraft worden. Tot die tijd zal ik een oogje in het zeil houden bij de training van je dochter. Haar zal niets overkomen." Ze wist niet of ze Cinderfell moest geloven. Het verhaal klonk nog vrij aannemelijk, al ging ze nog niet nadenken over of hij iets met Silverkits dood te maken had gehad. Dat waren niet meer dan vermoedens, ook bij Cinder. Maar het geval van Cinderfell zelf... Ze had uitgelegd waarom ze niet eerder was gekomen en het was ook wel duidelijk waarom ze het nu uiteindelijk wel had gezegd, namelijk vanwege haar dochter, Angelpaw. Ook was Everstar eerder geneigd Cinderfell te vertrouwen dan de witte kater, van wie ze in ieder geval al wist dat hij de warrior code had gebroken en katten van ThunderClan had aangevallen - iets waarvoor Everstar nog steeds acties van die kant vreesde -, dus dat hij geen erg eervolle kat was, wist ze. Maar clangenoten, dat was toch wel iets anders dan een kat van een vijandige clan. Ze zou met het praten. Als hij tegen haar loog, zou ze dat doorzien. Tenminste, dat hoopte ze.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Why just Him - Everstar 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why just Him - Everstar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: