[Open] Red like a rose ... or a fox 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] Red like a rose ... or a fox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lostpath
StarClan
[Open] Red like a rose ... or a fox DPKsfdL
Quinty
1297
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Count the stars
Gender:
Rank: Warrior
Lostpath
BerichtOnderwerp: [Open] Red like a rose ... or a fox   [Open] Red like a rose ... or a fox Icon_minitimema 30 jun 2014 - 14:14

Maskheart had hem uit de medicine cat den ontslagen. Zijn koorts was gezakt en het merendeel van zijn ziekte was verdwenen. Toch voelde hij zich nog niet helemaal tiptop in orde, zijn vacht was nog steeds dof en zijn ogen stonden nog wat levenloos. Hij wist niet wat 'ie ermee aan moest, nog steeds speelde de woorden in zijn kop. Hij was alleen, altijd alleen, er was niemand die hem mocht en die van hem zou houden. Zoals zijn eigen moeder nooit echt van hem had gehouden.
Door zijn gepieker was de kater bij de Sunningrocks aangekomen, waar hij de warme zon op zijn vuurrode vacht voelde schijnen. Uit puur genot snorde hij zachtjes en ging op de steen liggen. Eventjes rust kon hij wel gebruiken. Lostpath krulde zichzelf op en bleef lekker liggen.


[Open] Red like a rose ... or a fox Knpm4IE
"I stare deep down into the eyes of my nightmares, as they come to life.
I feel my heart beat right out of my chest, and I think I might be losing the fight.
I might be losing it."
【L O S T P A T H】
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nimblepaw
Member
[Open] Red like a rose ... or a fox DPKsfdL
Eef
1702
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 manen
Gender:
Rank:
Nimblepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Red like a rose ... or a fox   [Open] Red like a rose ... or a fox Icon_minitimema 30 jun 2014 - 15:25

Het was intussen al maanden geleden dat Strawberry Nimble uit een ondergesneeuwde boom had gered en haar een plaats in haar nest had aangeboden. Voor dat moment was Nimble niemand geweest, een onbekende, familieloze kitten die geen toekomst in de clan had. Nu, een paar maanden later, was ze nog in leven, had vrienden gemaakt in de clan, had een mentor die ze volledig vertrouwde, en een moeder die van haar hield. Van dat laatste was ze intussen overtuigd geraakt.
Maar die paar maanden waren absoluut niet genoeg geweest om de hele clan te leren kennen. Zo ook vandaag zag ze een onbekende kater voorbij lopen. Zo te zien was hij op weg naar de sunningrocks. Dat was een van haar favoriete plaatsen. En omdat ze niks beters te doen had (ze had al twee dikke konijnen achtergelaten bij de prooienstapel), besloot ze achter hem aan te lopen. "Hey," zei ze vriendelijk en knikte beleefd. Ze bleef een eindje van hem vandaan staan, en wachtte of hij haar zou opmerken.

(Ik kan me niet herinneren dat Lost en Nimble elkaar al eens hebben ontmoet xD[Open] Red like a rose ... or a fox Xoh5Z6o

Nimblekit / Nimblepaw - Thunderclan - 9 moons

[Open] Red like a rose ... or a fox FROc2GQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Red like a rose ... or a fox
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: