[+ Hawkscream] [SPT] Prey! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [+ Hawkscream] [SPT] Prey!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

⇜ L A U ⇝
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender:
Rank: Warrior
Quicksilver
BerichtOnderwerp: [+ Hawkscream] [SPT] Prey!    vr 4 jul 2014 - 19:20

I have often dreamed of a far-off place
Where a great warm welcome will be waiting for me.

Één... twee... DRIE! Quicksilver zat geduldig af te wachten op de oever van de kleine beek, haar lichtblauwe kijkers gefocust op de grote ronde vis voor haar. Ze had hem als eerste gezien en was er meteen op afgeslopen, met haar poot en haar klauwen uitgetrokken.. klaar voor de aanslag. Vliegensvlug schoot haar poot het water in, afstuivend op zijn doel. Meteen had ze de vis beet en smeet hem op de oever. Dood. Juichend draaide ze zich om naar de donkerbruin gestreepte kater waarmee ze op jachtpatrouille was. "Hebbes, hebbes!" Ze kon haar enthousiasme niet bedrukken, het was manen geleden dat ze meteen zo'n geluk had bij de jacht. Snorrend nam ze de vis beet tussen haar kaken en overbrugde de kleine afstand tussen hen om de vis voor Hawkscream's poten neer te smijten.


Ice and sugar dust;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: [+ Hawkscream] [SPT] Prey!    za 5 jul 2014 - 11:51

Meer in gedachten verzonken dan bezig met zijn jacht, trippelde hij langs de paar struikjes, afwezig snuffelend naar een geur die hij toch niet zou begrijpen. Zorgen ontsprongen in zijn kop, elke dag weer. Petalcloud, daar leek het niet zo goed meer mee te gaan. Zijn bruine staartje krulde zich nerveus op en zijn ambere kijkers gleden wat paniekerig heen en weer. Wat als dit invloed had op Missingkit's voeding? Wat als ze de verkeerde uitweg zou nemen? Door zijn ogen te sluiten kalmeerde hij zichzelf, maar zijn poten brandden nog steeds met het verlangen om Quicksilver nu bij de rivier achter te laten en zijn partner op te zoeken.

Een plotselinge douche van kleine druppeltjes bij zijn poten deed hem ontwaken uit zijn waangedachten en verrast keek hij op. Een zilverkleurige vis lag aan zijn poten, dood, en de Warrior stond voor zijn neus. "Ge-feliciteerd..?" Mompelde hij met een wat waterig glimlachje en wist nog net de voorkeur om naar de grond niet na te volgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[+ Hawkscream] [SPT] Prey!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: