I hate this.. 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I hate this..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Starlingdash
Member
I hate this.. DPKsfdL
So-of
777
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Twelve Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Starlingdash
BerichtOnderwerp: I hate this..   I hate this.. Icon_minitimedo 10 jul 2014 - 22:44

Haar ochtendhumeur zou niet slechter kunnen zijn. Een of andere imbeciele Apprentice had haar nest niet goed vrij gemaakt en ze had de hele nacht moeten woelen op een nat en betwijgd nest. De hele ochtend was ze bezig geweest al die twijgjes uit haar mooie grijze vacht te halen en haar vacht was door de vochtigheid ook nog eens alle kanten op gaan staan. Zelfs toen ze het kamp verliet zag ze zo nu en dan nog een plukje vacht opsteken. StarClan had het vandaag wel erg op haar gemunt. Maar die woorden zou ze pas gaan denken toen ze het afstapje van het zanderige holletje niet zag en er in donderde. Een geschrokken geluid verliet haar mond en ze landde vervelend op haar zij. Een geïrriteerde grom verliet haar bek en ze kwam overeind. Fijn.. nu zat er ook nog eens zand overal. Kon deze dag nog slechter?

OOC; Eerste post voor Dapplepaw.


I hate this.. VUZ5ef6
Terug naar boven Ga naar beneden
Dapplepaw,
Member
I hate this.. DPKsfdL
Bo ~
271
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☣10 Moons, just got apprentice!☣
Gender:
Rank: Apprentice
Dapplepaw,
BerichtOnderwerp: Re: I hate this..   I hate this.. Icon_minitimezo 13 jul 2014 - 15:02


I hate this.. Os11_zpsf224a313
Rustig had de kleine kater het kamp verlaten. Trainingen verliepen best soepel, maar hij genoot nog meer van de vrije tijd die hij kreeg. Wat hem tegenviel waren de spanningen tussen de clans, Dapple was nooit een echte vechter geweest. Alhoewel, hij keek altijd ietwat somber tegen gevechten aan. Je kon er dood aan gaan, iets waar hij zo bang voor was, de dood. Ze zeiden wel dat StarClan er is, maar zou hij wel naar StarClan gaan? Of zou hij in de Dark Forest belandden omdat zijn vader een rogue was? Dapple slikte even, straks zou hij in de Dark Forest komen, en dan? Dan zouden allerlei katten hem pijn doen, iedere dag zijn dood weer herbeleven? Hij rilde even bij die gedachte, stel je voor dat je stikte en die dood iedere dag weer moest voelen, vreselijk! Zijn aandacht werd echter getrokken door een soort van gil, geschrokken en zijn ogen werden groot. "Starling!" murmelde hij meteen geschrokken. Meteen begon de kater te rennen naar waar het geluid vandaan kwam, straks was ze in problemen! Hij kwam uit bij de Sandy Hollow, waar hij tot zijn opluchting zag dat er niets ergs was dan een zanderige Starling. Langzaam ging hij op de helling staan en schoof hij rustig naar beneden, niet zoals de poes blijkbaar had gedaan. Eenmaal op vaste bodem liep hij rustig naar Starling. "Gaat het?" vroeg hij op een ietwat bezorgde toon. "Ik.. Ik hoorde een gil van je... en.." mompelde hij ietwat zachtjes, met zijn oren wat naar achteren, eigenlijk best wel bang voor het antwoord van Starling. ".. ik dacht dat je .. je aangevallen werd.." eindigde hij uiteindelijk. Hij keek naar het zand bij zijn poten, en schoof er een beetje overheen met een van zijn voorpoten.

OOC: Het duurde even, maar het is dan geen kleine post :'D  I hate this.. Dapple11
Terug naar boven Ga naar beneden
Starlingdash
Member
I hate this.. DPKsfdL
So-of
777
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Twelve Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Starlingdash
BerichtOnderwerp: Re: I hate this..   I hate this.. Icon_minitimezo 13 jul 2014 - 18:07

Een schoonmaakbeurt voor haar vacht zat er nu helemaal niet meer in, niet als ze dagen nog zand in haar mond wilde hebben. Grommend en grauwend kwam ze overeind, maar plots stond er iemand voor haar. "Gaat het?" Met een zachte grom legde ze haar oren wat naar achteren. Nee toch.. niet.. hij. "Ik.. Ik hoorde een gil van je... en.." Hij begon alweer af te brokkelen met zijn stem. Een verrassing? Nee. ".. ik dacht dat je .. je aangevallen werd.." Haar staart werd woest heen en weer gezwiept en ze keek de Apprentice de hele tijd aan. "En dan heb ik jou hulp nodig?" Snauwde ze naar hem, met een kwade ondertoon. Nukkig draaide ze zich om en schopte geïrriteerd wat zand naar voren. Maar ze voelde ergens een klein gevoel van schuld, aangezien het katertje met zulke haast naar haar toe was gekomen om haar te 'helpen'. Niemand anders zou dat doen. "Sorry.." Murmelde ze haast onverstaanbaar, maar bleef koppig voor zich uitkijken.


I hate this.. VUZ5ef6
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I hate this..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: