[Open] Frogdung! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Open] Frogdung!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fogpaw
Member

77
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Fogpaw
BerichtOnderwerp: [Open] Frogdung!   vr 11 jul 2014 - 20:49

Zodra Fogpaw een moment had gevonden om alleen het kamp uit te gaan, had ze die genomen. In een snelle tred rende ze over de oever van de stroom die door Riverclans territorium heen liep. Toen ze het kamp ver achter zich had gelaten stopte ze bij de rand. Ze zag haar eigen spiegelbeeld in het water toen ze enkele slokken nam. Opeens zag ze een kleine witvis onder haar neus door schieten. Als in een reflex schoot haar poot naar het water, maar het enige wat ze ving was water. 'Frogdung!' zuchtte de jonge poes. Weer een mislukking. Ze had nog niet leren jagen sinds haar apprentice ceremonie, maar na honderd keer proberen en dan nog steeds falen, was ze zo langzamerhand zat.

[Open]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Frogdung!   za 2 aug 2014 - 19:57

De zwarte poes liep in rustige stappen, ze moest maar eens even wat gaan vangen, dat was al veel te lang geleden. "Frogdung!" Hoorde ze opeens in de verte. Met oogetrokken wenkbrauwen trippelde river verder het territorium in, ah daar was de boosdoener. Het was haar leerling Fogpaw. Grijnzend ging ze naast de apprentice zitten. "Wilt het allemaal niet lukken Fogpaw?" zei de poes op een vriendelijke, maar wel een beetje een plagende toon. "kijk en leer" zei de poes zacht terwijl ze voorover boog, haar zilveren ogen op het water gericht. Er zwommen een paar visjes langs, maar die waren te snel. Uit haar ooghoeken zag ze een iets grotere slome vis door het water schieten. Dit word hem de poes ging zo zitten dat haar schaduw niet in het water viel, en sloeg toe. Met een snelle en korte haal sloeg de poes haar nagels in de vis zodra die langs schoot. Met een boogje landende vis op het droge en liet Riverspring haar tanden het verdere werk doen. "Danku Starclan" zei ze zacht als bedankje. Met een knik naar haar leerling schoof ze vis onder een hoop mos. "Nu jij" zei de zwarte poes op een vriendelijke toon.


Riverspring - Sid - Blackgaze -Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Frogdung!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: