Step's of a fawn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Step's of a fawn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:42

Welkom in mijn zoektopic voor topic's Step's of a fawn. In dit topic zoek ik voor ál mijn accounts verschillende topic's zodat ik wat te doen heb deze vakantie. Wel wil ik meteen zeggen dat ik in de weekenden wel eens afwezig kan zijn omdat ik dan op de boot zit. Hieronder plaats ik de data ook wanneer ik niet kan posten/online komen. (deze is altijd up-to-date)
-> Dinsdag 13-7-2014 | Een dagje naar walibi met school, 's avonds ben ik er wel weer.

Fawnstep - ShadowClan - Queen - Female
Op dit moment is mijn lieve Fawn niet zo populair in de Clan. Ze is de dochter van Innerghost x Flamepath en heeft ook vele siblings binnen de Clan. Ook is ze even geleden moeder geworden van Slatekit, Roughkit, Aurorakit en Hailkit, waarvan Ashdrizzle de vader is. Er is veel spanning tussen de twee en op dit moment staat Fawn op instorten, dus ik zoek dus ook topic's met katten die haar wél mogen en haar proberen te steunen in deze moeilijke periode.

Frostlake - ShadowClan - Warrior - Male
Deze kater heeft ook al aardig wat achter de boeg. Hij is de broer van Gravestone en Psychevoice(†). Omdat zijn zusje Psyche pas is overleden is hij de oom van haar kittens, en ziet hen voor een deel als zijn eigen kittens (Arcanepaw, Eaglepaw, Oakpaw, Gloriouspaw, Snowpaw). Verder heeft hij in een moeilijke situatie gezeten tussen Minnowleaf en Wonderland, maar uiteindelijk koos zijn hart voor Minnow waar hij sinds kort ook echt partners mee is geworden. Frostlake staat bekend in de Clan vanwege het feit dat hij een goede mentor is en al vele apprentices heeft getraind (Op dit moment Eaglepaw en Tallpaw). Hij is dol op kittens en jonge katten, dus iedereen is welkom voor een topic met hem.

Bravesoul - RiverClan - Warrior - Male
Ook Bravesoul heeft een lastige periode achter de rug, voornamelijk vanwege al het gedoe over en met zijn vader Smoketear(†). Nu zijn vader is overleden heeft hij het er erg moeilijk mee dat deze wordt gezien als een slechte kater en waarover vreselijke verhalen worden verteld. Bravesoul is een kitten uit het eerste nest van Smoketear x Lotusleaf en is dus familie van Stormstar/-wise en Mousefur. Dit is altijd iets geweest waarop Brave trots is geweest, maar nu zijn opa is afgetreden wordt er een beetje over hem heengekeken. Hij is verder een goede mentor en traint zijn halfbroertje Skunkpaw. Binnenkort zal hij vader worden van een nest kittens met zijn knipperlichtrelatie partner Riversong. Iedereen is welkom met topic's voor hem.

Sparrowpaw - WindClan - Medicine Cat Apprentice - Male
Ik schaam me er een beetje voor dat ik deze jongen zo inactief heb op dit moment, en dat wil ik dan ook meteen gaan veranderen nu de vakantie is begonnen. Sparrow is een vriendelijke kater met een groot hart en heeft veel voor anderen over. Hij is door Nevermind van ShadowClan aangevallen en heeft hierbij een verlamde achterpoot opgelopen, iets waardoor hij nooit warrior zou kunnen worden. Brindlepool zag iets in hem waardoor ze hem benoemde tot haar nieuwe apprentice en deze taak volbrengt hij dan ook met trots en eerbetoon. Soms kan hij wel wat ijverig en bazig uit de hoek komen, maar dit is allemaal voor de gezondheid van zijn clan. Hij lijkt mentaal ouder dan hij eigenlijk is. Alle topic's voor hem accepteer ik sowiso, dus die kan je al meteen aanmaken (een medicine cat moet voor iedereen klaarstaan right).

Pearpaw - WindClan - Apprentice - Female
Ook Pear heeft in haar korte leven al veel meegemaakt. Ze is een kitten uit het kleine nest van Leafstorm(†) x Blithesoul(†), waaraan ze alleen nog maar haar sibling Fearpaw heeft overgehouden. Ook heeft ze een oudere zus: Whispervoice, die de pleegmoeder is van haar jongere halfsiblings die tevens de dood van haar moeder werden: Floodkit, Buzzardkit, Darkkkit, Cattlekit, Lovekit en Lostkit. Aan de dood van haar beide ouders op dezelfde dag heeft ze een klein trauma overgehouden waardoor ze erg teruggetrokken en stil is geworden. Binnenkort zal Pear warrior gaan worden, waarbij ze ook een soort tweede moeder is voor haar jongere siblings. Iedereen is welkom in een topic met haar.

Arcanepaw - ShadowClan - Apprentice - Female
Haar kittenperiode was erg traumatiserend omdat haar moeder Psychevoice(†) voor haar ogen het leven heeft verlaten. Wat ze niet weet is dat haar vader de rogue kater Gravepath is, en dat gaat ze misschien nooit weten ook. Haar siblings zijn Gloriouspaw, Eaglepaw, Snowpaw en Oakpaw, maar hier heeft ze amper contacten mee. Arcane heeft pas in een coma gelegen waardoor ze nog wat zwakjes is, maar ze is nu alweer aan het aansterken en gaat weer trainen. Voor haar is alles mogelijk qua topic's, maar haar gelieve niet aan te vallen op dit moment.

Cowmilk - ThunderClan - Warrior - Female
Deze poes heeft een zware tijd op het moment omdat ze door vele katten wordt gepest vanwege haar wat dromerige en afwezige karakter. Ze heeft een zus in ThunderClan, Spotrose. Ook een halfzusje in RiverClan, Hollywood. Cowmilk heeft pas voor het eerst in haar leven een kater ontmoet waar ze wel degelijk iets voor voelt, Kestrelwing genaamd. Voor Cow zoek ik dus echt topic's waarin ze wordt gepest, eventueel door groepjes katten. Dit kan zowel lichamelijk of geestelijk zijn, want het is al meerdere keren voorgekomen dat ze aangevallen is in het woud door haar eigen clangenoten en zwaar verwond was.

Gravepath - Rogue - Leader Terror Claws - Male
Voor Grave zoek ik eventjes geen topic's meer totdat mijn inspiratie met hem weer een beetje terug is gekomen!

.Littlekit - ShadowClan - Kitten - Female
Dit is een kitten uit het nestje van Lone-one x Nevermind. Haar siblings zijn Wanderkit en Heatherkit, maar haar leventje loopt helemaal niet zo goed. Littlekit is vaak ziek omdat ze een zwak afweersysteem is en de kleinste dingetjes kunnen haar al fataal worden. Haar zicht is niet helemaal 100% en vaak ziet ze vlekjes voor haar ogen en moet ze even gaan liggen. Sinds kort is ze door haar moeder het nest uit getrapt, waar ze nu dus niet meer welkom is.

Ivykit. - ShadowClan - Kitten - Female
Ze is een kitten uit het nest van Snowynight x Thrushdive en heeft hierdoor erg veel siblings: Woodkit, Lurkingkit, Windkit, Dawnkit en Emberkit. Ivy wordt gepest door kittens in de nursery en is hierdoor dus erg teruggetrokken geworden. Ik zoek dus ook echt kittens die haar pesten en een paar kittens die het voor haar opnemen (gelieve niet teveel hiervan). Ze is een echt moederskindje en zal vaak haar moeder erbij roepen als ze bang is. Verder kan ze wel erg lief en speels zijn tegen de katten die wel aardig tegen haar doen.

Buzzardkit - WindClan - Kitten - Male
Hij is een kitten uit het laatste nestje van Leafstorm(†) en ligt in het nest van zijn pleegmoeder en oudere zus Whispervoice. Hij heeft veel siblings voor wie hij allemaal wil zorgen: Darkkit, Floodkit, Cattlekit, Lovekit en Lostkit. Zijn karakter staat nog niet vast en kan alle kanten opgaan. De kittens mogen nu echt posten in de rpg dat hun oogjes opengaan etc!

Leafkit' - ThunderClan - Kitten - Female
De kleine Leafkit is een kitten uit het nestje van Softvoice x Rushleap en heeft ook een aantal siblings: Dazzlekit, Silentkit, Tansykit, Dawnkit en Lockkit. Deze kitten zal een echte brabbelkous worden en ik zoek dan ook topic's waarin ze veel vriendjes en vriendinnetjes kan maken in de clan, want tot nu toe heb ik haar nog niet erg actief gemaakt (shame).

Amberpaw. - ShadowClan - Apprentice - Female
Amber is een avontuurlijke apprentice die er wel van houd om iets te doen wat niet geheel door de beugel kan en zegt dan ook nooit nee tegen een wandelingetje door het territorium, want daar is immers altijd wel iets leuks te vinden. Ik heb nog niet zo veel met haar gedaan en daar wil ik dan ook snel verandering in brengen. Wel is ze erg vijandig tegenover katten die niet van haar eigen clan zijn wat haar ook weer loyaal maakt.

Fruitypaw - ThunderClan - Apprentice - Female
Fruity is een van de vrolijkste katten die de meeste waarschijnlijk kennen, want er staat echt altijd een vrolijke glimlach op haar gezicht. Het leven zit voor haar vol spontaniteit en vreugde, ze ziet alles positief en probeert anderen altijd op te beuren. Met haar heb ik nog niet erg veel gedaan, dus topics zijn welkom!

Silverpaw. - WindClan - Apprentice - Female
Silver is een hardwerkende apprentice en een kitten van Whitelion, maar ze weet niet wat voor zonden hij allemaal heeft begaan, waaronder dus dat hij haar moeder heeft vermoord. Ze is bang dat ze hem kwijt zal raken en houd erg veel van haar enige familielid. Ik zoek verder gewoon normale topic's voor haar en dan zien we wel wat daaruit zal lopen.

,Nightpaw - RiverClan - Apprentice - Male
Night is een kalme en coole kater die zijn kop altijd neutraal heeft staan. Bij ruzies kiest hij nooit een kant en blijft hij gewoon logisch nadenken. Vaak staat hij dan ook tussen twee katten in die spanningen hebben en probeert alles luchtig op te lossen. Ik heb nog niet veel met hem gedaan, maar dat gaat vast en zeker veranderen.

-Daan


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iciclespirit
StarClan

Eeevvyyhhh
551
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ Not yet forgotten... My star still shines...
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:44

Miep, Daan, kun je nog reageren bij het topic van Mystic x Grave?
EN YES YES YES IK MAG POSTEN MET FLOOD =D


Forestrain | Floodfire | Echopaw

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:50

Ik zal zo snel mogelijk posten met Grave, maar heb op dit moment even geen inspiratie voor 'm x'D Misschien vanavond kan ik wel eventjes met hem posten.

En dan een topicje Flood x Buzzard?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3673
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:54

Wij hadden nog wat topics :3

Topic Sparrow x Never
Topic Grave x Fileze
Little x Never
Fawn x Never
Ivy x Lurkie

Eeeen ik bump dit gewoon ff xD

Ik wilde ze gewoon ff bumpen ^^ en een topic Snowdrop x Cow aanvragen :3


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
525
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:56

Nieuw topic Little x Heather? Heather heeft het atm ook niet zo finn omdat de eerste verschijnselen van de ziekte van Cushing zijn gekomen ^^"
Lekker nestje hebben ze haha


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:57

Bo2 - Maak jij Cow x Snow aan dan? Ik post bij de rest zo snel mogelijk!
Bo - Is goed, maak jij?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
525
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:58

Zodra ik op de laptop zit maak ik m!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3673
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 10:59

Ik maak hem ook zo! Eerst mn postronde met Lurks afwerken ^^


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Floodfire
Member

Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 11:04

@Fawnstep schreef:
Ik zal zo snel mogelijk posten met Grave, maar heb op dit moment even geen inspiratie voor 'm x'D Misschien vanavond kan ik wel eventjes met hem posten.

En dan een topicje Flood x Buzzard?
Alright, ik open wel. Flood post fijn, dat merk ik nu al xD
EDIT: Here ya gow: http://www.warriorcatsnl.com/t18856-hey-brother-buzzardkit#439325


:; F L O O D ;:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skykit
Member

Hanna
87
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Step's of a fawn   ma 14 jul 2014 - 16:03

Em... Ik wil er wel een paar

Icepaw - Frostlake
Icepaw - Arcanepaw
Icepaw - Amberpaw.
Symphonypaw - ,Nightpaw
Skykit - Pearpaw
Skykit - Buzzardkit

Zeg maar welke kunnen (en wie moet maken) ^^"


Icepaw ll Blacky ll Symphonypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Step's of a fawn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: