In silence {+Secretvoice} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 In silence {+Secretvoice}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: In silence {+Secretvoice}   vr 1 aug 2014 - 0:28

Riverspring liep sloom langs het oevertje, er was geen vis te bekennen noch een kikker. De poes liet een zucht ontsnappen en sjokte maar wat rond. Jemig ze verveelde zich wel heel erg, dat gebeurde niet vaak aangezien Riverspring best wel een leuk spannend leven leidde. Maar vandaag zat dat er niet echt in.
De lenige poes sprong op een steen en keek in het water, haar spiegeling kabbelde tegen de rots aan. "Halloi daar" Fluisterde ze tegen haar spiegelbeeld. De poes spatte in het water, wat haar spiegelbeeld vervormde. Nu leek ze meer op een zwarte trol dan een poes. Riverspring grinnikte en keek om zich heen, het was akelig stil hier, alleen het geluid van het zacht stromende water vulde haar oren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Tess
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender:
Rank:
Secretvoice
BerichtOnderwerp: Re: In silence {+Secretvoice}   vr 1 aug 2014 - 1:20


Rustig stapte de kater door de ondergroei, vanalles sneed er door zijn vacht, blaadjes, takjes, echt vanalles. Dat was een nadeel aan een lange vacht. Maar ja, als dat het ergste was. Zijn passen waren gericht op een riviertje. Eenmaal aangekomen zag hij enkel een poes die iets leek te zeggen tegen het water. Even bleef hij stil staan terwijl hij haar met zijn limoen groene ogen bekeek. Wat was ze aan het doen. Toen ze in het water spatte grijnsde hij even. Met relaxte passen stapte hij in haar richting. "Stoor ik?" vroeg hij rustig, met zijn licht zware stem en een vragende ondertoon. Wist hij veel, misschien had ze wel een gesprek met de vissen ofzo, even grijnsde hij door zijn gedachte.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: Re: In silence {+Secretvoice}   vr 1 aug 2014 - 1:43

De zwarte poes keek geschrokken op toen er een langharige grijze kat naderde. "Stoor ik?". Riverspring ging snel zitten en deed alsof ze niet tegen het water aan het praten was. "Ehm..eh.. Ik was net aan het drinken? Dus je stoort niet" ze glimlachte een beetje ongemakkelijk, zich schamend voor het feit dat ze net tegen zichzelf aan het praten was. Haar zwarte vacht kleurde een beetje goud grijs in de schijnende zon terwijl ze naar de oever sprong. Toen de lenige poes daar aangekomen was nam ze plaats naast de grote kat. "Secretvoice is het niet?" zei ze terwijl haar ogen nog op het riviertje gericht waren.


Riverspring - Sid - Blackgaze -Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Tess
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender:
Rank:
Secretvoice
BerichtOnderwerp: Re: In silence {+Secretvoice}   vr 1 aug 2014 - 10:20


De grijze kater glimlachte even toen ze vertelde dat ze aan het drinken was. Right, dus die beweging boven het water van drinken, okey. Hij keek even naar de grond en toen weer om naar haar maar zijn glimlach ging niet weg, hij vond het wel grappig. Hij keek toe hoe ze naar de oever sprong, ze had een best mooie vacht. Rustig liet hij zich door zijn achterpoten in een zithouding zakken en keek om naar haar. Hij knikte even ter bevesteging van zijn naam. Hij was echter niet zo goed in namen, zeker niet als hij nooit met iemand gepraat had. "En jij bent?" vroeg hij op een rustige toon ookal was hij er niet blij mee dat hij erom moest vragen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: Re: In silence {+Secretvoice}   vr 1 aug 2014 - 11:20

"En jij bent?" Riverspring draaide haar koppie richting de kat en keek even in zijn fel groene ogen. "Oh, waar waren mijn manieren? Ik ben riverspring" Zei ze rustig maar wel met een kleine glimlach, haar staart bewoog langzaam over de koude grond achter haar, ze besefte dat ze die snel weer eens schoon moest maken, aangezien er nu allemaal dingetjes aan bleven plakken. In stilte keek ze weer naar het riviertje, het kabbelde rustig voort. Water deed haar denken aan het leven zelf, het ging altijd maar door, je kon het niet vangen, niet verslaan. Je kon water alleen verplaatsen maar nooit weg nemen. De zwarte poes was even diep in gedachte verzonken en vergat dan ook dat er een kater naast haar zat. Dit was typisch Riverspring, een dromerig type dat meestal met haar eigen gedachte bezig was, wat ook wel vaak leidde tot ongevallen. Ze wist dat ze een dromer was, ze wist ook dat ze sociaal onhandig was, maar de jonge poes zag het allemaal maar als een uitdaging. Ze was niet van plan tegen de stroming in te zwemmen, nee ze zou haar leven leidde met de stroming mee.


Riverspring - Sid - Blackgaze -Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Tess
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender:
Rank:
Secretvoice
BerichtOnderwerp: Re: In silence {+Secretvoice}   zo 3 aug 2014 - 13:05

Riverspring, dat was de naam van de zwart poes. Hij knikte even. Hij bedacht zich dat ze waarschijnlijk wel blij was dat ze een riverclan poes was met haar zwarte vacht. Die moest wel enorm gaan branden als de zon erop scheen. Hij vond het al lekker om in het water te springen als de zon op zijn lange vacht scheen. Even liet Secret zijn blik naar het water glijden, het glinsterde in het zonlicht. Hij vond het er zelf best mooi uit zien. Maar zeg nou zelf, het hele riverclan gebied was mooi. Het was ook een van de punten waardoor hij trots was om een riverclanner te zijn, het gebied. Rustig vestigde hij zijn blik weer om de zwart vacht van de poes naast hem en daarna om haar witte/zilveren(?) ogen. "Dus, wat was je ook alweer aan het doen daar?" vroeg hij Hopend dat ze de fout zou maken en zich zou verspreken dat ze tegen heb water zat te praten. Hij had het toch vrij duidelijk gezien. En eigenlijk vond hij het wel grappig ook.

-Mijn volgende post kan niet eerder komen dan 12/13 augustus i.v.m. vakantie in Italie


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lucaaaa
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Riverspring
BerichtOnderwerp: Re: In silence {+Secretvoice}   zo 3 aug 2014 - 13:39

Ze voelde dat de kater naar haar aan het kijken was en draaide zich om. Zijn fel groene ogen keken in haar zilveren toen de kater wat vroeg. "Dus, wat was je ook alweer aan het doen daar?" Riverspring kreeg een grijns op haar gezicht. "Gewoon, wat drinken..." De poes keek hem zo serieus mogelijk aan, wat duidelijk niet lukte om dat ze moest lachen. "Ach wie houd ik ook voor de gek? Ik praatte tegen mezelf. "Grijnzend keek ze weer naar de rivier, ze kon de kater maar beter meteen laten weten dat ze niet heel erg 'normaal' was. "Voor de duidelijkheid, ik kwam hier niet omdat ik per se tegen mezelf wilde praten." Grinnikte ze "Ik kwam hier voor de schoonheid van de rivier, het maakt me rustig." Voegde ze met een kalme stem toe, maar met nog steeds een glimlach op haar zwarte gelaat.

OOC; Ik ben zelf ook weg van 8 augustus tot 22 augustus, dus is oké. Ik ga trouwens ook naar Italie ;P


Riverspring - Sid - Blackgaze -Beetlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
In silence {+Secretvoice}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: